RE: آیا معیار ازدواج من متفاوت و عجیبه
فرشته:
نقل قول:
جناب سیاوش جواب سئوالات شما هم متعاقباً آماده و ارسال پست میشه .
فقط در مورد سئوال آخر معذورم چون بی ربط به بحث تاپیکه و ضمناً از نوع سئوالاتی است که باید خصوصی و از طریق گزینه ارتباط با ما پرسیده بشه .
ممنون از حوصله ای که تا دریافت پاسخ به خرج می دهید
منم ممنونم من جوابمو میخوام من جوابمو میخوام
ممنون از زحماتتون فرشته جون
راستی چرا تالار یه ذره راکد شده ؟
با سلام خدمت سرکار خانوم فرشته مهربان
از اینکه لینکهای متعددی رو برام گذاشتید کمال تشکر رو دارم . باید بگم با مطالعه تمامی اون تاپیکها به این نتیجه رسیدم که اکثر دوستان تالار مثل همه جوونهای دورو برم به دلیل فراگیر بودن دوستی های دختر پسری , گذشته عاطفی طرف مقابل براشون از اهمیت کمی برخوردار بوده برعکس من که شرط اصلیم رو در طرف مقابلم پاک بودن گذشته اش قرار دادم .
البته از اون لینکها استفاده های زیادی کردم اما خواهشم اینه که برای رهایی من از این سردر گمی یعنی همون شناخت دقیق طرف مقابلم از گذشته اش راهنمایی بفرمایید .
از دانشکده الهیات دختر بجور.;)
بهتر پایه رو بذاری بر اعتماد.و بهش بگو من می خوام طرفم دوست پسر نداشته بوده باشه.اگر طرف آدم صادقی باشه
می گه داشته یا نداشته که بر اون مبنا تصمیم می گیری.علاوه بر اینکه تو چند ماه نامزدی می تونی رفتارشو زیر
نظر داشته باشی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
از دانشکده الهیات دختر بجور.;)
بهتر پایه رو بذاری بر اعتماد.و بهش بگو من می خوام طرفم دوست پسر نداشته بوده باشه.اگر طرف آدم صادقی باشه
...
وااااااااااا ، مگه دختر باید حتما دانشگاه الهیاتی باشه که سمت رابطه عاطفی با جنس مخالف نرفته باشه؟!!
تعجب میکنم ازین حرفتون -شایدم منظورتون چز دیگه ایه،اگه هست بگین تا منم روشن شم!
اون شکلکه برات هیچ مفهومی نداره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
اون شکلکه برات هیچ مفهومی نداره؟
:D ok,understand
نقل قول:
نوشته اصلی توسط siavash.x
نقل قول:
اينكه اصلا رابطه نداشته باشه، اصلا صحيح نيست... اتفاقا اونايي كه براي آيندشون ارزش قائلند و مي خوان با دقت و شناخت انتخاب كنن سعي به برقراري رابطه ميزارن، و به نظر من اونايي كه رابطه دارن فكرشون بازتره و بهتر فكر مي كنن...
فرشته جان نظر شما چیه؟
رابطه ای که بدون قصد جدی ازدواج ، به صورت پنهانی ، بدون اطلاع خانواده ها و برای شناخت ، نباشه ، را به شدت رد می کنم و توصیه اکید به پرهیز از این گونه رابطه ها دارم چون قریب به اتفاق آسیب زا است
سلام دوباره
خانوم فرشته اگه یادتون بوده باشه تو حل سلسله مشکلات من گفته بودید
نقل قول:
جناب سیاوش
شما گرفتار تعارض هستید ، تعارض بین پاکی و عدم برقراری رابطه پیش از ازدواج و امیالی که با مواجهه عمدی با زمینه های تحریک کننده ( از جمله رها کردن نگاه و تمرکز اون روی جنس متفاوت ) داری سرکشش می کنی .
از طرف دیگه دچار خطاهای شناختی هستی . از جمله نوع نگرشتون در مورد زن
و .......
که مطالب بعدیشو نمیگم.
منظورتونو میشه قشنگ تر بگید؟
فکر کنم منظورتون این بوده که چون ما شناختی از خانومها نداریم زود قضاوت می کنیم راجبشون؟ مخصوصا ما بد دلا؟
منظور اینه که وقتی مثلاً نمونه هایی از دخترانی رو می بینید که رابطه با پسراها برقرار می کنن ، این را تعمیم به همه خانمها می دهید و تصورتون این می شود که همه دخترها رابطه با غیر همجنسشون برقرار می کنند ، این از نظر روانشناسی یه خطای شناختیه با نام تعمیم ناروا ( نادرست )
آیا عدم شناخت زن دلیلی میشه به اینکه یکی از مشکلات بدبین ها به زنشون ناشی از اینه که نمیشناسن خانوم هارو و .........
اگه میشه توضیح بدین
همانطور که گفتم بد دلیهای شما بنا به اونچه شما از خودتون گفتید ، یه مشکل شناختیه که توضیح دادم ، برای آگاهی از خطاهای شناختی که ریشه بعضی از مشکلات رفتاریه به لینک زیر مراجعه کن :
خطاهای شناختی و مشکلات ما
و راجب سوال سر افراز هم که میگه چجوری بشناسیم و بفهمیم طرفو و اینکه قبلا رابطه نداشته
در مورد سئوال ایشون هم در فرصت بعدی پاسخ خواهم داد
.