RE: تو اطرافم ازدواج اینترنتی موفق دیدم من شرایطم مثل آنهاست / میشه
نازنین جان
من هم با دوستان موافقم و مصرانه تاکید میکنم که هر چه سریعتر قاطعانه به این ارتباط مجازی پایان بدی.
از خودت بپرس که چگونه می تونی به کسی که اصلا ندیدیش تا این حد علاقمند باشی و وابسته شی!!!!!!!
عاقل باش و سعی کن منطقی رفتار کنی. به یک صدای موهوم دل نبند. این فرد هدفش ازدواج نیست.
RE: +تو اطرافم ازدواج اینترنتی موفق دیدم من شرایطم مثل آنهاست / میشه
سلام ...
بازم به کمکتون نیاز دارمممممممممممممممممم
تو این فاصله زمانی که حالم بهتر شده بود باز یه اتفاقی افتاد ...
چند شب پیش بهم اس ام اس زد که فکر نکن فراموشت کردم . خوبی ؟ من به خاطر خودت رفتم ... همیشه هم دوست دارم ..
طاقت نیاوردم هیچی بهش نگم ... نمی خواستم فکر کنه با احمق طرفه .....
دوباره اس ام اس زد بیا نت اگه دلایل رفتنمو می خوای بشنوی و برات مهمن ؟
قبول کردم رفتم نت . تنها به خاطر این که 3 سال تمام احساسم پیش یکی بود که آخرش این طوری جوابمو داده بود .. دلم می خواست واقعا دلیل این رفتارو بدونم .
رفتم گفت : من فقط به خاطر تو رفتم . چون دیدم تو صبر نداشتی و داشتی اذیت می شدی گفتم تو از کجا می دونی اذییت می شدم . تو چرا جای من تصمیم گرفتی ؟ من اگه اذیتمی شدم خودم می گفتم . اونم گفت نه چون می شناختمت روت نمی شد بهم بگی ...
گفت من که بهت خیانت نکردم برم با یکی دیگه ... الانم ازدواج نکردم که .... من همیشه هم دوست داشتم و و الانم اگه تو بخوای من حرفی ندارم . فقط اون سری به خاطر خودت بود ...
تحمل شنیدن دروغ نداشتم وقتی دیدم دلیل خوبی نداره خداحافظی کردم و از نت بیرون امدم .
بعد بهم زنگ زد برنداشتم . اس ام اس داد که بردار کارت دارم . مجبور شدم گوشیمو تا صبح خاموش کنم .
باز هم اس داد کارت دارم و ... من هم هرچی که تو این مدت توو دلم مونده بودو بهش گفتم حتی این که خودمو با خواهرش مقایسه نکنمو ... اون هم گفت الانم می گم چون منم خودمو با کسی مقایسه نمی کنمو ....
یه نکته ای بگم نمی تونم خطمو عوض کنم چون به خیلی از جاها که منتظر زنگشونم و باهاشون کار می کنم شمارمو دادم و الانم برام مقدور نیست یه خط دیگه بگیرم متاسفانه ....
و الان چند شب که زنگ می زنه تلفنمو بر نمی دارم .
تو آخرین اس ام اس هم بهم گفت برو با یکی مثل خودت ...
اما بازم فرداش زنگ زد ...
هنوزم تماس می گیره ...
به نظرتون جواب تلفنش را بدم و بگم که بیخیال من شه ...
نمی دونم حرفشو باور کنم که گفته به خاطر من رفته ؟ یا دروغ می گه ؟
اصلا با وجود این همه زمان چرااا دوباره پیش من برگشته ؟؟؟؟
چه طور بفهمم راست می گه ؟
جواب تلفنشو بدم یا نه ؟ بهترین کار چییه ؟ خیلی دوست دارم دلیل برگشتنش بعد این همه مدت را بدونممممممممممممممممممممم مم
دربرابرش سکوت کنم.؟؟؟؟
واقعا نمی فهمم چرا یکی که به قول خودش می گه دوستش داره پس زیر همه چی می زنه و می ره و دلیلشم اینه به خاطر خودم رفته ... به نظرتون درغ نمی گه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرم اون داره با کاراش شما رو مسخره میکنه.
نذاری مضحکه دست اون بشی-وقتی تصمیم به قطع ارتباط گرفتی هیچ دلیلی نداره رو تصمیمت وانستی.
چند دفعه زنگ بزنه خودش خسته میشه.
اصلا شمارشو تو ایگنور لیست یا لیست سیاه بده تا هروقت زنگید خودبه خود گوشیت واسه اون مشغولی بزنه و گوشیت زنگ نخوره.
در مورد اینکه میخوای از دلایل کاراش خبردار شی،بیخیال شو،اگه میخواست و دلایل منطقی داشت زودتر از اینا بهت میگفت-این حرفش که واستا برات توضیح بدم-فقط یه سوژه است که دوباره همه چیو بیخودی کش بده.
سلام نازنين عزيز ،به نظر من اصلا جوابشو نده اون فقط الان تنها مونده وميخواد وقتشو با تو پر كنه اگه تورو واسه ازدواج ميخواست حداقلش اين بود كه مامانشو ميگفت بياد با تو حرف بزنه وبرات توضيح بده كه چرا فعلا نمياد خواستگاري !نه اينكه طفره بره و همش بگه به خاطر خودت!حواستو كامل جمع كن وعاقلانه برخورد كن اين جو ارتباطا اولين شخصي كه ضربه ميخوره دختره نه كس ديگه ،موفق باشي
سلام .
بله حق با شماست استباه کردم اصلا جواب دادم . ولی فکر نمی کردم هیچ وقت برگرده بعد دعوای اخرمون
..
این حرفتونم که داره منو مسخره می کنه بهش زدم .. و نوکیا متاسفانه لیست سیاه نداره .....
امروز باز زنگ زد توجهی نکردم و اس ام اس زد که تو از دل من چی خبر داری ... درک کن ...
از حرفاش حرصم در می اد از این که فکر می کنه هر چی بخواد باید بدست بیاره ....
باز گفت به خاطر خودت که اذیت نشی این کارارو کردم ...
منم اس دادم که مگه الان شرایط تغییر کرده چون خودش گفت الانم می گم شرایط ازدواجو تا 1 سال دیگه ندارم ولی واقعا عاشقتم ... حالم بهم می خوره از این حرف دیگه ....
نمی تونم بفهمم دروغ می گه یا راست ... . گفتم پس چرا برگشتی تو که جای من تصمیم گرفتی الانم که شرایط عوض نشده ؟چراااااا
گفت فردا می خواد باهام حرف بزنه جواب همه سوالامو بده تو اس ام اس نمی گه ... قبول کردم
کاش زودتر این جارو می خوندم .. اگه قبول کردم بازم دارم می گم به خاطر نابود کردن احساسم بود که می خواستم دلیلشو بدونم
اما اره حق با شماست نباید باهاش حرف بزنم و بیخیال سوالام شم
بازم ممنونم ازتون
اما چرا یه پسر باید اینجوری بگه که اگه نمی خواستمت تا الان ازدواج کرده بودم
چرااااااااااا واقعا ؟ من که باهاش کاری نداشتم دیگه ........................
سلام
این تاپیک 5 صفحه جلو رفته و دوستان کلی وقت گذاشتند و با هر زبونی سعی کردن شمارو متوجه عواقب این نوع رفتار و برخوردتون بکنند ولی این پست آخر شما شبیه همون پستهای قبلیتون هست .
از این نوع تاپیکها صدها مورد در همدردی داریم و نتیجه این بی توجهی به مشاوره اعضای خوب همدردی چیزی جز پشیمونی نیست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط digitalman
سلام
این تاپیک 5 صفحه جلو رفته و دوستان کلی وقت گذاشتند و با هر زبونی سعی کردن شمارو متوجه عواقب این نوع رفتار و برخوردتون بکنند ولی این پست آخر شما شبیه همون پستهای قبلیتون هست .
از این نوع تاپیکها صدها مورد در همدردی داریم و نتیجه این بی توجهی به مشاوره اعضای خوب همدردی چیزی جز پشیمونی نیست .
سلام
بله همه ی دوستان وقت گذاشتن و همیشه هم از همشون تشکر کردم برای وقت گذاشتنشون .......
شاید موضوعات مثل هم باشه اما هیچ کس شرایطش با بقیه یکسان نیست ....
امیدوارم حداقل اینو قبول داشته باشین ....
منم اون موضوع را رها کردم اما این که بعد 3 ماه باز یادم بیوفته و اون حرفا .....
و این که دلم نمی خواست این همه مدت احساسم برای یکی مضحکه باشه ... تنها دلیلم برای شنیدن حرفاش به خاطر خودم بود ....
با این وجود این بار با عقلم کار کردمو گفتم که دیگه تماس نگیر ...
باز هم ممنونم اما بازم بهتون می گم این حرفتون اشتباه بود که گفتین این همه تاپیک مشابه هست ... هیچ کس تو شرایط دیگری نیست ...
سلام
خواهش می کنم سرزنشم نکنین
تنها می خوام نظرتونو بدونم این که دوباره بهش فرصت بدم اما یه مدل دیگه با شرایطی که نمی دونم هنوز چه شرایطی و یا این که کلا رها کنم ؟
لطفا فکر نکنین حرفاتون برام بی نتیجه است .. اگر بی نتیجه بود حرفتونو گوش نمی دادم
و مابقییه اتفاقارو نمی گفتم چون نظرتون برام مهم ......
بازم ممنون از همتوننننننننننن :72:
نقل قول:
سلام
بر اساس حرفای خودتون میگم:
به طور کامل بیخیال بشید و رابطتون رو قطع کنید.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
هر وقت با خانوادش مسئله ی شما را مطرح کرد و به طور رسمی آمد خواستگاری اون وقت بهش فکر کن الانم ارتباطت را قطع کن
نقل قول:
نازنین عزیزم اگر این کارهایی را که من گفتم نکنی و این رابطه اینجوری ادامه پیدا کنه شما ضربه می خوری
نقل قول:
و در اخر اين ره كه تو ميروي به تركستان است...
نقل قول:
نازنین جان اگر از من میشنوی اصلا تحت هیچ شرایطی اعتماد نکن
مطمئن باش بهانه است
نقل قول:
رابطه مطلقاً کات بشه و توقع انتظار کشیدن هم از شما نداشته باشه ، تا وقتی که شرایطش فراهم شد ، مثل بقیه خواستگارها اگر تا اونموقع شما ازدواج نکرده بودین ، رسمی و از طریق خانواده وارد بشه و شما هم مثل یک خواستگار عادی در باره اش فکر و تصمیم بگیرید .
نقل قول:
دوست من همه دارن بهت می گن این ارتباط رو قطع کن.
هر کی هرچی استدلال بلده میاره.
تعداد تشکرهای زیر هر پست هم یه جورایی نشون دهنده موافقان با اون پسته.
عزیزم یه نیشگون از خودت بگیر و از خواب بیدار شو.
این آقا بدردت نمی خوره، چون قصدش ازدواج نیست.
ببخشید مجبور شدم اینجور رک بگم.
یه آمار از کلیه شرکت کنندگان تو پستت بگیر، ببین دارن دعوتت می کنن به ادامه رابطه یا به ختم رابطه؟
البته یه راه دیگه هم هست که کاش اونو نری. اینکه رابطت رو ادامه بدی و بعد که خدای نکرده سرخورده شدی و شکت خورده، بیای اینجا سرانجامت رو با آه و اندوه بنویسی.
تا این تاپیک رو برای دیگرانی معرفی کنیم که راه تو رو می خوان برن.
نقل قول:
عزیزم
همانطور که توصیه کردم متمرکز بر این که مورد خوبی ممکنه باشه ، نشو ، توصیه می کنم متمرکز براین که ممکنه بازیت داده باشه هم نشو ، اگر اینم باشه ، مهم اینه که تو ادامه ندی ،
نقل قول:
اشکالی نداره حالا این هم یک تجربه شد که باید دفعه های بعدی بیشتر دقت کنی
مواظب باش که دوباره توی این رابطه برنگردی چون که خیلی وقت ها تنهایی و عادت باعث میشه دوباره آدم به غلط وارد رابطه ی قدیمی شود.
نقل قول:
نازنین جان
من هم با دوستان موافقم و مصرانه تاکید میکنم که هر چه سریعتر قاطعانه به این ارتباط مجازی پایان بدی.
نقل قول:
به نظرم اون داره با کاراش شما رو مسخره میکنه.
نذاری مضحکه دست اون بشی-وقتی تصمیم به قطع ارتباط گرفتی هیچ دلیلی نداره رو تصمیمت وانستی.
نقل قول:
سلام نازنين عزيز ،به نظر من اصلا جوابشو نده اون فقط الان تنها مونده وميخواد وقتشو با تو پر كنه
شاید لازم بود این حرفارو دوباره بشنوم ...
می ترسم باز سوال کنم راجبم اشتباه فکر کنینو بگین خودم هم با این وضعیت مشکل ندارم و حرف حسابو نمی خوام بفهمم نه اینجوری نیست
این که گفتین : (( سلام دوست عزیز
هر وقت با خانوادش مسئله ی شما را مطرح کرد و به طور رسمی آمد خواستگاری اون وقت بهش فکر کن الانم ارتباطت را قطع کن ))
یعنی باهاش این موضوع را در میان بذارم که نظرشو بدونم ؟ یا صلاح می دونین کاملا فراموش کنم ؟
با عرض معذرت حرف حسابم می فهمم دوستان :316: