-
RE: هرچي ديدم دم نزدم
دوست خوبم تو فقط داری با این ازدواج خودت و عذاب می دی. مردی که قبلا این همه دوست دختر داشته از کجا معلوم بعدا هم نداشته باشه.
البته این حرف من دلیل محکمی برای جدایی نیست. حرفای خودت دلیل محکمیه . خودت می گی هنوزم با دیگران رابطه داره. پس این خطرناکه. دیگه خود دانی.:324:
الان یعنی مادر شما تنها زندگی می کنه؟
موفق باشی:72:
-
-
salam bebakhshid natunestam farsi tayp konam arusim ba movafaghiato rezayat tamum shod hamsaram umad va bishtare fekraie ke darmoredesh mikardam eshtebah bud faghat ye rahnamaie dige mikham chetor mitunam ehsasatamo kontorol konam va be nazare shoma chekari mitunam anjam bedam ke mano ham ba khodesh bebare hadeaghal vase ye mah bade arusi pishesh basham:325::325:
-
سلام بردختر عزیز براساس این چیزهایی که تو میگی99 درصدشاید هم 100در100انطوری است که تواز اوهراس داری ولی یجورای به خودت داری تلقین میکنی که وضعیت خوب است .شما میگی تواسمان ستاره هست /هوا هم تاریکه/ ساعت هم11 شب را نشان می دهد بعد سوال میکنی شب است یا روز.خودت بشین فکرات بکن با مادرت ومشاور مشورت بکن وعواقب تصمیم ازدواج و عدم ازدواج را بررسی بکن .البته براساس واقعیت.ازخدا کمک بخواه البته واقعا کمک بخواه حتما کمکت میکنه. {به جز خدا کیست که مارا اجابت کندونجات دهد.}
-
bazam salam
in hamsare azizam dare ravanim mikone ru asabam rah mire hamin ye mahiam ke umade iran engar hamash azam fararie man dus daram laaghal hamin ye maho baham bashim ama un hamash dus dare tanhaiee bere birun ey khoda akhe che gonahi kardam ke intori bayad azab bekesham budanesh ye jur vasam azabe nabudanesh ye jure dg azabe 2ta jariam daram mesle havu mimunan hamash bem hasudi mikonan in 2ta kam budan khahare jarimam ezafe shode aslan midunid chie badtarin chiz bi kasie age manam ye pedare khub dashtam bem bege in karo nakon age manam ye madare khub dashtam ke bem bege in rah eshtebahe age manam ye khahare delsuz dashtam bege hanuzam rahe bargasht hast age manam ye baradare mehrabun dashtam bege man poshtetam hich moghe in eshtebaho nemikardam doroste khodaro daram ama khodaro hame daran toro be khoda bem begid che kar mitunam bekonam aslan bem begid chewtor mitunam in ehsasate lanatimo sarkoob konam bem begid chetor mitunam ba khodamo atrafiano hamsare geramim kenar biam :305:
-
به نظرم شما یه کم زیادی داری سخت می ګیری. یعنی اګه حرفهایی که زدی همه درست باشه اون یه مرد عیاشه. اما اګه حرفهات درست باشه. شما مطمعنی؟ می دونی اګر اشتباه کرده باشی چه ظلمی به اون و خودت کردی؟ شما فقط به خاطر ګذشته اش بهش شک داری و این آزارت می ده. اما از الانش مطمعن نیستی.
برای یک بسر جوان در شرایط همسر شما در جامعه و دنیای امروزی داشتن دوست دختر و رابطه قبل از ازدواج چیز خیلی بعیدی نیست ( منظورم تایید این روابط نیست ). بس ګذشته اش را کاملا فراموش کن. مهم از این به بعد است.
حتما سعی کن یک راهی بیدا کنی که یا شما بری بیش ایشون یا ایشون بیاد بیش شما. این دور از هم بودن مخصوصا در ابتدای زندګی اصلا درست نیست و برای زندګی هر دوی شما تهدیدی است. حتی خود شما هم ممکن است که خدای نکرده وارد روابط و دوستیهای ناخواسته بشید. حتما باید با هم زندګی کنید.
شوهر شما کدام کشور است که امکان بردن همسرش را ندارد؟ با اختلاف ساعتی که مطرح کردید احتمالا اروباست. حتی اګر شده به بهانه یک کالج یا دوره زبان یا رشته ای که کمتر داوطلب دارد یا ... یک دانشګاهی بیدا کنید و بیایید بیش شوهرتان.
البته همه کشورها تسهیلات و شرایطی برای بیوستن به همسر دارند. در مورد کشور مورد نظر شما هم حتما راهی وجود دارد.
-
سلام همسرم امشب بالاخره حرفشو زد الان ایران نیست اما گفت
گفت من خیلی بهش سخت میگیرم گفت خیلی بهش حساسم گفت میترسه یه ذره دیر بیام پای اینترنت گفت نمیخواد ازم خسته بشه اما من سخت میگیرم چطور میتونم بیخیالش بشم؟بگید چه کار کنم؟
-
سلام نمیدونم چه طور باید بیخیال بشم اصلا بیخیال بشم یا نه کسی نیست راهنمایی کنه به خدا دعاتون میکنم :323:
-
دوست عزیز با این همه تشویش خاطر داری لحظاتو سپری میکنی . بی اعتمادی وقتی بین زن وشوهر بوجود بیاد برگردوندن حس اعتماد خیلی سخته و خودتو روز به روز داغون تر میکنی .
عزیزم به خاطر ترس از تنهاییه که نمیخای جدا بشی درسته؟
ولی اینو بدون یه عمر با دلهره و بدبینی زندگی کردن خیلی سخته بعد از یه مدت بالاخره بچه دار میشین دیگه را برگشتی نیست چون سرنوشت یه انسان دیگه در میونه
نمیخام نا امیدت کنم ولی مردانی که قبل از ازدواجشون با زنهای دیگه رابطه داشتن ترک این رفتارشون بعد از ازدواج خیلی سخته نمیگم بعیده میگم سخته
با یه مشاور هم حتما مشورت کن چون معلومه خیلی احساساتی هستی و با احساساتت تصمیم میگیری
-
شمیلا عزیزم. منم مثل تو بودم
بدبین و بی اعتماد. اما بعد از گذشته ۱سال از ازدواج، فهمیدم که دیگه همسرم هست نمیتونم که مثل بچها باهاش رفتار کنم. عزیز من ، نمیدونم همسرتون کجا هستن ، اما این ۳:۳۰ که گفتین احتمال زیاد انگلستان یا کشورهای اطرافش باشه. من خودم لندن زندگی میکنم، و بهتره که روشن فکر باشی. کار شوهرت اینه که سر و کل بزنه با مشتری، پس نباید مشتری فقط از جنس مونث باشه، مشتری زن مجرد ، متأهل و.... هم هست.
پس سعی کن به شوهرت اعتماد کنی، و بهش بگی که بهش اعتماد داری. الان دیگه ازدواج کردی. سعی کن با فهم زندگیت رو اداره کنی. اگر تورو دوست نداشت یا با کس دیگهٔ بود پا نمیشد بیاد ایران بهات ازدواج کنه. اینجا خدا داده زنهای مفت، خیلی راحت میتونست ولت کنه و بره... اما بدون و مطمئن باش که دوستت داره.
اینقدر چکش نکن، محکم باش دختر!!!