سلام
خدا نكنه كه كسي را ضايع كنيم...
باز تعبير كلمات حس خوبي مي تونه بهمون بده مثلا:
مدير همدردي از شفاف سازيتون سپاسگزارم.... خوشم مي آد وعده هاي الكي نمي دي:311:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خدا نكنه كه كسي را ضايع كنيم...
باز تعبير كلمات حس خوبي مي تونه بهمون بده مثلا:
مدير همدردي از شفاف سازيتون سپاسگزارم.... خوشم مي آد وعده هاي الكي نمي دي:311:
چه رشته جالبیه این روانشناسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از سیاست هم جلو میزنه گاهی!!!!!!!!!
هوای همدردی چه دلگیر میشود گاهیییییییی
از این زمانه دلم سیر میشود گاهیییییییییی
آقای مدیر چه ضد حال میشود گاهییییییی...
خوب بییییییید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هویجوری اینو سرودم خوب هم قافیه شدن خوبببب
در هر حال ما رسالت خودمونو تا آخر به دوش میکشیم
بدو بیا همدردیه
یار دبستانی من...همدل و هم راز منه...
ای هم تالاری من حک شده اسم من و تو توی نمیدونم چی چی...
خلاصه کلام که رای بدین به همدردی
آهای
با شمام
بازدید کننده گرامی
رای وده
رای زور وده یالا
مهتاب جان عزیزم! به دل نگیر چون:
تا بوده چنین بوده
تا باد چنین بادا:302:
و اما:
اینک در این مقال سلامی "قالبی از نوع مثبت" همی گویم بدان فرزانه مدیر که گوش این چموش فرزند همی بگرفت و همی داد برآورد بر او ز آبروی و نان بر فنا داده زان سان که نتوانستمی اندر باب این حکایت که حضرتشان در گوگل آبروها داشتندی و بنده کمترین که بوده باشم که وبستان ایشان به ناکجا همی برم و در نامبر وانی آن وبستان خلل همی وارد نمایم. زین پس بی دل مستانگی و دیوانگی خویش رها نموده فرزانگی پیشه نمودن همی آغاز نماید باشد که دراین آشفته بازار دکان انتخابات مخها همی زنیم ودستها بر هم فشاریم و وعدگان سر خر منی و شعار تبلیغاتی و خلاصه هارت و پورتی ساز کنیم از برای ربودن سیاق بازار به سی خود و احیای نامبر وانی این یکدانه ودردانه وبستان!
........................
فرشته جان ممنون از هندونه ای که زیر بغلمون گذاشتی.
حالا خداییش اون کسی که خلاقیت از خودش در وکرده که شماره ارسال پیامک و کد را اونطوری عین برگ شوید لا به لای اون گل و مول ها ریخته نمیدونم کی بوده و کی در نهایت در end سلیقه انتخابش کرده !:311: اما به هر حال خسته نباشد و دمتون گرم حسابی چش و چال بازارو از حدقه در آوردین:311:
از مدیر نم پس نده همدردی نیز به خاطر همه چیز! ممنونیم:160: آقا ما که تشویق نخواستیم! همین تشکرهای فت و فراوان شما! هم باعث خجالت ماست و از سرمون زیاده:302:
یه جمله خواستم بگم دیدم نه قالبی میشه! این قمی ها...
داریم نزدیک میشیم به سومی ها
ببینم باز چکار میتونم بکنم؟:311:
کم مونده
اعضای گرامی تمام تلاش خودتونو در این یک روز و نصفی آخر بکنید
اجرتان با جناب مدیر ان شاا...:311:
آی بی دل
هنر بنده را تخطئه نکن :305:، این یکی کار من نیست ، دیروز به موقع در دسترس نبودم که آماده کنم ، مدیر محترم ناچار شده اینو بزاره ،بزار مدیر بیاد یکی از سربرگهای منو بزاره اونوقت هنر رو ببین ،
ما فعالیت بی سر و صدا می کنیم ، فک و فامیل و هر کی کمی با همدردی آشناش کردیم موظفش کردیم رای بده ، نمخواستیم بگیم ، این همه تواضع رو می بینی!!!!!!!!:311:
نمخواستیم == لهجه شیرین قمی
خدایی فرشته دیروز که دیدم چه بلایی به سر برگ تالار آمده ، بامبی توی سرم کوبیدم و گفتم : وااااااااااااااااااای خدای من این چرا اینجوری شد ؟!!!!!!!!!!!من پیشنهاد دادم اما منظورم اینجوری نبود :311:
و در ادامه واگویه هایم گفتم : فرشته ....یک دختر به دوماد دادند یا دختر را با کل سلیقه به همراه جهاز فرستادن خونه ی بخت . :46::163:
توضیح تو خیالم را راحت کرد و نفس راحتی کشیدم . هنوز فرشته را باکل سلیقه خوبش داریم . :46:
رفتم که صد تا خط ایرانسل بخرم جهت تبلیغات مردمی به نفع تالار همدردی ( این هم برای اینکه نگوئید خارج از بحث تاپیک حرف زدم و به نفع تالار تبلیغ نکردم ) :163:
:302:
وااااااااااااااای خدای من !!!
ببخش .... . معذرت می خوام .
نازی کوچولو ی نازنین گریه نکن . کار خوبی کردی که ضربتی عمل کردی . خواستی نقش تاثیر گذارت را بازی کنی و خیلی خوب و قشنگ بازی کردی . برای اینکه همه متوجه آن شدند و به آن توجه کردند و این خیلی خوب است و یعنی اینکه تو خیلی خوبی . ببخش که به اندازه ی کافی متوجه تو نبودم و نفهمیدم که چقدر شگفت انگیز و مسئولانه و متعهدانه عمل کرده ای و البته تاثیر گذار و همه ی اینها یعنی تو خوبی و فوق العاده ای و به وجود و توانایی ات همه ی ما افتخار می کنیم . :72:
باور کنید دلم برای کودک درون شما هزار پاره شد . ببخشید . واقعا معذرت می خواهم آقای سنگ تراشان
الان کودک خودم از این گریه و همزاد پنداری با کودک شما در حال گریه است ، باز هم معذرت می خواهم . عمق فاجعه را درک می کنم .من اجازه نداشتم همچین بلایی سر کودک شما بیاورم . هزار بار طلب بخشایش می کنم و شرمنده ام از کاری که کردم .
من خوب هستم - تو خوب هستی
چی شده مدیر جون؟ گریه؟ :163:
نکنه دستهای خبیث تقلب تو کاره؟:160::305:
بچه ها بجنبین دیگه ،کم مونده ها ،هر چی باشه ،اگه تالار اول بشه ،پولش تو تالار خرج میشه دیگه:104:
این بیبی و شاد و روزن و مافرد و بلوم ..........کجا غیبشون زده؟ حالا که تالار بهشون احتیاج داره نیستن:160:
خیلی خیلی یه جوری شدم
نمیدونم چه جوری ها
اما با دیدن ارسال آقای سنگ تراشان کودک درون هر دو اونا کاملا برام مجسم شد
وای چقدر ناز
آنی حرفاتو کاملا تائید میکنم
نازی نازی های گل تالار
فک کن...
این کودک درون آقای مدیره
اینم بگم یه وقت اشتباهی فکر نکنین قصدم خدایی نکرده مسخره کردن بودا،خواستم حسمو بگم.خیلی نازه