-
RE: هنر نويسندگي!
عجب شبي شد امشب. اصلا فكر نميكردم از اين پست اين قدر استقبال بشه. اميدوارم از اين پست خوشتون اومده باشه. البته اين آخرا يه كم درهم و بر هم شد ولي اين خودش يه حسنه. چه از خود راضي ... ! داره از خودش تعريف ميكنه! معذرت ميخام ... ! همينجوري يه غلطي كردم با هم معاشرت كرده باشيم!:54:
براي همه شما آرزوي سلامتي و شادي رو دارم.:72:
جورج بوش، كاكتوس، گل يا پوچ، erfan25، كوفته تبريزي
-
من دوباره اومدم راستش هی این دنده و اون دنده شدم دیدم خوابم نمیبره حالا اونش به کنار ، فکر های جور وا جور میومد تو سرم ؛نمیدونم از کجا اومدن یه دفعه یاده جورج بوش افتادم با اون قیافش ! بعد یه دفعه یاده بچگیام افتادم که داشتم عقب عقب میومدم یه دفعه نشستم رو یک کاکتوس بزرگ یا یه دفعه داشتیم کوفته تبریزی میخوردیم و یکی از فیلم های کمال تبریزی رو میددیم خلاصه... دیگه داشتم خول میشدم گفتم دوباره بیام پیش شما دوستان؛ اگه کسی حوصله داره بیاد گل یا پوچ بازی کنیم .
در ضمن از آقا عرفان25 گل هم دوباره تشکر میکنم که زحمت کلمات رو کشیدند .
---------------------
امان از دست شما - خواب آلودگی - بی فکری - پوست نارنگی
-
امان از دست شما رفقا! آدمو مجبور ميكنين با اين همه خواب آلودگي اين پست رو ادامه بده. ميخواستم با عرض معذرت بگم كه من خوابم مياد. بايد برم بخوابم فردا هم بايد برم شركت، كلي كار دارم. البته جسارت نباشه. ولي نميشه تا صبح نشست و با بي فكري همينجور اين مطلب رو ادامه داد.
اه ...
اين پوست نارنگي رو كي نصفه شبي گذاشته روي ميز؟! ما رفتيم پوست نارنگي رو بندازيم توي سطل آشغال بعدش بخوابيم.
شب خوش:72:
فعالیت ، ظرفیت ، مرتبه ، مقام ، شأن ، منزلت
-
واقعا باید قدر فعالیت شما رو در این سایت دانست وشایسته است مقام و مرتبه ای والا درشان و منزلتتان به شما اعطا شود !!!
ای بابا! لوس نشو! ظرفیت تعریف هم نداری ؟ بی جنبه !
کلمات من : شبح – مادام توسو- کلمه عبور- عشق رویایی – شیردل
-
ای بابا یکی بیاد با این کلمات ِ شبح عشق رویایی مادام توسو شیردل خان که فوت کردن یک جمله بسازه تا من بتونم کلمه ی عبور از این مرحله رو پیدا کنم دیگه ...
گوریل انگوری-ظرفیت داشته باش-اتوبوس-آقا حامد-قلقلی-کچل
-
قلقلی که سرش کچله و کلاه می ذاره که معلوم نشه با آقا حامد داشتن کارتون سفرهای علمی رو می دیدند.همون کارتونی که توش دانش آموزا می شینن تو اتوبوس مدرسه شون بعد کوچیک می شن و می رن تحقیق علمی کنن.رو به یکی کردم و گفتم حالا من می خوام از کانال 3 فیلم سینمایی ببینم آقا حامد گفت می خواد گوریل انگوری بده بذار اونم ببینیم بعد .منم در جوابش گفتم:دو ساعت لطف کردم وقت دادم کارتون نگاه کنی ظرفیت داشته باش
صورتی -بیسکویت-تمشک-تاریخ-توت فرنگی
-
پلنگ صورتي داشت بيسكويت ميخورد يه دفعه يادش اوفتاد فردا امتحان تاريخ داره رفت بيسكويت گذاشت سر جاش . چشمش به توت فرنگي افتاد اونرو داشت ميخورد يه دفعه يادش افتاد با سيندرلا توي رستوران تمشك قرار داره !
شما هم مياي بريم اونجا
دست دوستان هم درد نكه كه اينقدر لطف كردند و گذاشتن ما كارتون ببينيم ولي شما كارتون ها رو بهتر ازمن بلدي ها ( سفر هاي علمي) !
-------------------------
گير دادي ؟ - حرف زوري - پول زيادي - كسالت - بزغاله
-
ولا من که پول زیادی ندارم برم تمام cd های کارتون رو بگیرم و نیگاه کنم ولی حرف زوری میزنی آخه پلنگ صورتی داشت بیسکویتش رو میخوردها ..تازه چرا گیر دادی ؟ سیندرلا رو نشوندی توی رستوران تمشک خوب کسالت پیدا کرده رفته دیگه نمییاد با اون بزغاله ه که دوستش داست برقصه !!!
.................
ببخشید یک خورده کلمات سخت بود همین بود دیگه
قوری قوری قورباغه - آواز-کباب-پروفسر بالتازار-کلمه ی جادویی
-
پرو فسور بالتازار در این سکوت که فقط آواز قورباغه ای در برکه آنرا میشکست در حال فکر کردن بود بله او داشت به همان کلمه جادویی و خوشمزه فکر میکرد : ...... آخه اون تازه یه سفر به ترکیه داشت و در اونجا کباب دونر ( همون کباب ترکی) خورده بود و عاشق این غذا شده بود .... در حال فکر بود که یکدفعه صدای قور قوری قورباغه بد ریخت رشته افکارش رو بهم ریخت !
یاهو مسنجر، موزه ، چیپس ، پت و مت ، دلت خوشه ها !
-
دلت خوشه ها که مثل پت و مت ، در حالی که در موزه یاهو مسنجر چیپیس می خوردی، دنبال یه دوستی عاطفی می گردی.
همدردی، برکه، مجنون، چاقو، چاه