RE: پیشنهاد شما چیه دوست من ؟
آقای گرامی
هر دفعه این حرفو زدین از کنارش رد شدم اما دیگه زیادی دارین ادعای بامعلومات بودن میکنید.
در تک تک ارسالهاتون کاملا واضح حس میشه که چقدر علاقه مندید معلوماتتون رو به رخ سایرین بکشین
این اصلا خوب نیست
بهتره کمی به صحبتهای دوستان فکر کنید و بعد نظرتونو بدون جبهه گیری اعلام کنید
من نگفتم اونا مشکل ندارن
گفتم از پس مشکلشون بر اومدن و حداقلش اینه که تحمل میکنن و در ضمن کسانی که گفتم شرایط ازدواج رو نداشتن
نه اینکه عشقشون بکشه عذب بمونن
لطفا با ادعای دین و مذهب و به اسم مذهب بقیه رو زده نکنین از دین مقدسمون
من دیگه تمایلی به ادامه بحث با شما رو ندارم
مهتاب گرامی ، در مورد کدوم ادعا حرف میزنی ؟
کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" نوشته ی استاد مطهری ، اون بخشش که مربوط به ازدواج موقت هست ، از صفحه ی45 شروع میشه ، تا صفخه ی 71 ، یعنی کلا" بیستو شیش صفحه . من با خوندن این 26صفحه ، کار انچنانی نکردم که بخوام بابتش ادعایی کنم ، یا مثلا" در اوردن یه سری امار (معتبر) ، فکر نکنم اونقدری نیاز به مطالعه و زحمت داشته باشه ، و من حتی اگرم زحمت کشیده باشم ، بازم کار خاصی نکردم که بخوام ادعا کنم
ولی اگر شما برید این 26 صفحه رو بخونید ، یا یه سری به سایتهای امار (یا کتابها مربوط) بزنید ، دیگه با تعجب از من نمیپرسید : ""یعنی شما میگین تمامی کسانی که شما میشناسین یا ازدواج موقت کردن یا زنا یا استمنا و...؟""
در رابطه ی با اون سخن مرحوم کافی هم (که گفتم:مرحوم کافی میگفت : مردی که موقعیت ازدواج رو داره و ازدواج نمیکنه ، شک نکنید یا نا پاکه یا مرد نیست) ، من اونو نگفتم که بگم ، اون جوون 35 ساله ای که فرمودید از روی عمد مجرد مونده (خیلی ها ممکنه واقعا" ، به خاطر مشکلات نتونن ازدواج کنن)
اونو گفتم که بدونید ، نیاز مردها شدید است ، و یک مرد به زن نیاز دارد (در همه ی موارد و در مورد میل جنسی خیلی بیشتر)
و در اخر اینکه فرمودید :
"لطفا با ادعای دین و مذهب و به اسم مذهب بقیه رو زده نکنین از دین مقدسمون"
خانم مهتاب ، من هیچ ادعایی ندارم و نکردم (اگرم جایی از خودم تعریف کردم ، به خاطر این بود که بگم ، حتی کسی هم که نماز میخونه و روزه میگیره ، سر به زیره ، با این قضیه مشکل داره ، و دلیل بر این نیست که تونسته مهارش کنه)
اما اینکه میگین بقیه رو از دین زده نکن
اول اینکه- من دارم از ازادی دینمون حرف میزنم (با سند و مدرک و تایید حرف بزرگان) و اینکه دین به ما ازادی داده در این مورد
پس اگرم قرار باشه کسی زده کنه دیگران رو فکر کنم این شما خواهید بود ، با این سخت گیریهای بی موردتون ، و اینکه میخواید از پیغمبر هم سخت گیر تر باشید
دوم اینکه- اگرم کسی به خاطر صحبتهای من از دین زده بشه ، دلیلش اینه که ، ما فقط میخوایم اونجاهایی از این دین مقدس رو قبول کنیم که به نفعمونه ، تا احساس کنیم جایی (در ظاهر) به ضررمونه ، در مقابلش جبهه میگیریم
والسلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi_yar_bash
اگر دقیق توجه کنید میبینید که در یکی دنیای من ممکنه اسیب ببینه و دریکی اخرت من
من در واقع باید بین دو اسیب ، اسیب کمتر را انتخاب کنم
اسیب دنیایی کمتر است یا اسیب اخروی ؟؟؟
با سلام
استدلال قشنگي هست:104::104::104:
اما به قول علماي فلسفه ، مفروضات بديهي نيست يعني هر دوه پايه استدلالت مي لنگه
كجا:
آنجا كه مي گويي يك جا دنياي من آسيب مي بينه، يك جاي ديگه آخرت من!!!
در هر دو طرف اگر محاسباتتون دقيق نباشه مي تونه آخرتتون هم علاوه بر دنيا آسيب ببينه
چطور؟!
شما اگر ازدواج موقتي بكنيد و و مشكلات و مسائلي كه عنوان كرديم از طرف جامعه به شما فشار آورد و دست به گريبان آسيب هايي بشويد كه منجر شود به دين و ازدواج و خدا بدبين بشويد(وقتي عليرغم ازدواج موقت تشنگي جنسي فرو ننشست كه غالبا اينطور هم هست)، يا مجبور باشيد با دروغ مسائلي را انكار كنيد(بحث موقت هنگام ازدواج دائم )، يا حقوقي را ندهيد(مهريه و ...)، يا آبرويي را ببريد(قبول نكردن فرزندي كه براي شماست)، يا .و... در همه اين موارد به آخرت شما آسيب بيشتري وارد مي شود.(دقت كنيد دوست عزيز،اينجا من عمومي احتمالات استدلال شما را مطرح مي كنم و خدايي نكرده اصلا روي سخنم به شخص شما نيست، بلكه به اين ديدگاه در جامعه هست، اميدوارم كه سوء تفاهم نشود.)
مضاف بر اينكه آنطرف قضيه را هم زيادي سياه كردي.
كي گفته آنطرفش آخرت خراب ميشه...
ما نگفتيم ازدواج موقت نكن، برو زنا كن و ...، گفتيم بابا همانطور كه وقتي وسط خيابون دستشويي داريم ، كمي صبر مي كنيم. (مثلا ساعتي)، در اين مورد هم كمي دندون رو جيگر بگذاريم مثلا يكي دو سال، تا شرايط فراهم شود. پس مي بيني اين طور هم نيست كه هر كسي روي كره زمين ازدواج موقت نكرد،حتما آخرتش خراب بشه. (البته اگر اراده كنه مي تونه سه سوته خراب كنه)
پس نه اين طرف معادله به معني خرابي آخرت هست(خويشتنداري موقت براي ازدواج دائم)
نه آنطرف معادله به معني آبادي آخرت هست(اقدام به ازدواج موقت و به استقبال مسائل عديده آن رفتند.)
سلام مدیر گرامی تالار ، ممنون از این همه دقت و اهمیتی که به موضوع من میدید ، و چه زیبا و استدلالی و منطقی سخن گفتید ، لذت بردم از حرفاتون
مدیر گرامی اما من گفتم :
""اگر دقیق توجه کنید میبینید که در یکی دنیای من ""ممکنه"" ""اسیب"" ببینه و دریکی اخرت من""
من گفتم ، ""ممکنه"" ، یعنی هم امکان داره و هم امکان نداره ،
و گفتم ، ""آسیب"" ، که این اسیب به معنی خرابی تمام و کمال نیست ، میتونه آسیبی جزئی باشه
پس من نگفتم ، یا ""حتما"" آخرتم خرابه ""کامل"" میشه ، یا ""حتما"" دنیام ،
گفتم ""ممکنه"" یا دنیام ""آسیب"" ببینه یا اخرتم
جناب مدیر ، تمامیه مشکلاتی که فرمودید قابل حل شدنه ،
بدبین شدن به خدا ، بچه دار شدن ، مهریه ، اجبار به دروغ گفتن
همه ی اینها قابل حل شدنه ، بد بین شدن به خدا ، به خاطر دید گاه اشتباه جامعه یا ... ، ادم میتونه با تقویت ایمانش این مشکلو حل کنه
بچه دار شدن ، میشه با توافق از بچه دار شدن جلوگیری کرد ، یا اگرم بچه ای به وجود بیاید ،(که در این مورد خیلی باید مراقبت نمود و جلوگیری کرد) اون بچه بچه ی ازدواج است و حلالزاده ، نه زنازاده یا حرامزاده
مهریه ، مهریه را در اندازه ی توان مالی ام توافق میکنم ، و هر انچه باشد ، چه در ازدواج دائم چه موقت ، حق قانونی و شرعی زن است
اجبار به دروغ گفتن ، اگر خانواده ای که بعدها قصد ازدواج دائم را با انها خواهم داشت ، ظرفیت و قابلیت پذیرش را داشته باشند ، به انها راست میگویم ، ولی اگر نداشته باشند ، ائمه ی ما اجازه ی تقیه کردن به ما داده اند (در مواردی)
اما جناب مدیر گرامی ، این دندون روی جیگری که فرمودید ، یکی دو سال نیست به خدا ، حداقل بین سه تا چهار سال خواهد بود
که در مورد چگونه خویشتن داری کردن ، و اینکه اصلا" میشه خویشتن داری کرد یا نه ، با توجه به شرایط خودم و جامعه ، مفصل با بچه ها بحث کردیم
ممنونم ازتون جناب مدیر ، از توجهتون و دقتتون
دوست عزیز این اسمش تقیه نیست ، شرایط تقیه هم این نیست، از وجدانت بپرس ، این تقیه ست یا دروغ؟! تقیه در مقابله با کفار مطرح می شه برای مخفی کردن اعتقادات و اغلب برای حفظ جان ، شما در امر ازدواج مسلماً نه با کفار طرف خواهید بود و نه ترس از جان خود دارید!!! پس موضوع تقیه منتفیست. باز هم می تونید از مراجع بپرسید که در همچین زمینه ای می شود تقیه کرد یا خیر!
با توجه به اونچه که از قرآن بر میاد ، این عمل از نظر خداوند مکروه شمرده می شه (چون نه تنها به این عمل توصیه نشده بلکه توصیه و تاکید بر صبر بوده این عمل در صورت فوریت و اجبار مجاز شمرده شده اما همچنان با اکره) پس حلال نیست ، مکروه است مثل خوردن گوشت حیوان مرده در حالی که انسان رو به مرگ است.
پست های شما رو خوندم ، چیزی که نظرم رو خیلی جلب کرد بزرگنمایی شما بود از زیبایی های زنان . مثلاً دیدن یک موی رنگ شده یا مانتوی تنگ یا دست سفید نباید بتونه اونقدر روی شما تاثیر بذاره که شما رو تا این حد از کنترل خارج کنه . تاثیر گذار هست اما نه تا این حد. برای همین فکر می کنم شما لازمه روی مهارت هایی کار کنید که این حس رو کمی در خودتون تعدیل کنید. اونچه که لازمه یاد بگیرید این هست که به هر چیزی در همان حد که هست نگاه کنید و نه بیشتر. موی رنگ شده فقط یک موی رنگ شده هست این شما هستید که به اونچه که دیدین بال و پر می دین و کاملاً وارد فاز تجسم و تخیل می شید :310: و اینه که باعث می شه شما تحریک بشید. اگر موی سر رنگ شده مال یک مرده بود باز هم همین حس رو داشتید :163: ؟؟؟؟؟؟ چرا اینطوری تصور نمی کنین که به خودتون کمک کنین؟ می دونم که شاید به نظرتون خنده دار بیاد ولی این روش رو امتحان کنید، با این کار شما از فاز شهوت خارج می شید ، خط فکرتون به هم می ریزه و حتی ممکنه خندتون بگیره. به این صورت می تونید میزان تاثیر تحریکات محیطی رو روی خودتون به صفر برسونین! وقتی تحریکی صورت نگیره شما علت رو از بین بردید ، پس به دنبال مشکلات ازدواج موقت هم نخواهید رفت!
نتیجه:
- در ازدواج تقیه وجود ندارد و پنهان کاری ای که حق مسلم طرف مقابل باشد دروغ شمرده می شود و البته برای این مورد گویا کیفر قضایی هم وجود دارد! پس اگر این عمل رو انجام بدین دروغ گفتین
- ازدواج موقت مکروهه نه حلال.
- برداشتتون رو از اونچه می بینید تغییر بدید و به مسائل شهوانی مرتبطش نکنین . برای آموزش بیشتر هم می تونید از کتاب های آنتونی رابینز کمک بگیرید
در نهایت وجدان پاک بهترین راهنما در تصمیم گیری هاست ، برای تصمیم گرفتن به وجدانتون رجوع کنید
سلام
با این نیازی که میگی خیلی زیاد اشنا هستم و البته یه چیزی رو هم خوب میدونم که شدت اون هم تا حدودی دست خودمون هست اما انگار الان شما به طور ناخوداگاه هم که شده زیاد از حد رو این موضوع زوم کردی .حرفت رو قبول دارم که این نیاز اصلا ربطی به مذهبی بودن و نبودن کسی نداره تازه شاید کسی که مذهبی تر باشه به دلیل فضای بسته تری که توش بزرگ شده آستانه تحریکش خیلی پایین تر باشه و بیشتر هم جامعه روش تاثیر بذاره و تحریکش کنه .
توصیه های خوبی دوستان داشتن هر چند که شاید واسه شما امکانش نباشه چون این مسئله الان واست خیلی بزرگ شده و تمام ذهنت رو پر کرده ...
فقط میخواستم یه چیزی رو بدونم اونم اینکه شمایی که مذهبی هستی و با احکام دین اشنا ایا اگه در مورد دختر مورد نظرت برای ازدواج هم تقیه ای باشه و به شدت نیازش یه صیغه ای به شرط حفظ بکارتش کرده باشه و نیازش رو با اقایی براورده کرده باشه و با تقیه ای که ازش صحبت میکنی این موضوع رو ازت پنهان کنه اونوقت حست بهش چی هست ؟؟چون حتما میدونین که الان مراجع تقلید خیلی اینکار صیغه رو راحت کردن و جونهای ما خیلی راحت میتونین لقب زناکار رو از رو خودشون برداشته و صیغه کنن و تازه بعد سر به اسمان بسایند که ما گناه نکرده ایم و بهترین بندگان خداییم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MOHAMMAD.
سلام
با این نیازی که میگی خیلی زیاد اشنا هستم و البته یه چیزی رو هم خوب میدونم که شدت اون هم تا حدودی دست خودمون هست اما انگار الان شما به طور ناخوداگاه هم که شده زیاد از حد رو این موضوع زوم کردی .حرفت رو قبول دارم که این نیاز اصلا ربطی به مذهبی بودن و نبودن کسی نداره تازه شاید کسی که مذهبی تر باشه به دلیل فضای بسته تری که توش بزرگ شده آستانه تحریکش خیلی پایین تر باشه و بیشتر هم جامعه روش تاثیر بذاره و تحریکش کنه .
توصیه های خوبی دوستان داشتن هر چند که شاید واسه شما امکانش نباشه چون این مسئله الان واست خیلی بزرگ شده و تمام ذهنت رو پر کرده ...
فقط میخواستم یه چیزی رو بدونم اونم اینکه شمایی که مذهبی هستی و با احکام دین اشنا ایا اگه در مورد دختر مورد نظرت برای ازدواج هم تقیه ای باشه و به شدت نیازش یه صیغه ای به شرط حفظ بکارتش کرده باشه و نیازش رو با اقایی براورده کرده باشه و با تقیه ای که ازش صحبت میکنی این موضوع رو ازت پنهان کنه اونوقت حست بهش چی هست ؟؟چون حتما میدونین که الان مراجع تقلید خیلی اینکار صیغه رو راحت کردن و جونهای ما خیلی راحت میتونین لقب زناکار رو از رو خودشون برداشته و صیغه کنن و تازه بعد سر به اسمان بسایند که ما گناه نکرده ایم و بهترین بندگان خداییم
حرفایی رو که من می خواستم بگم ولی نمی دونستم چطوری.
سلام،
دوست عزیز،
تاپیکتون رو دنبال میکردم،
من هم، با این نیاز، روبرو بودهام و فعلا هستم، و البته، گاهی اوقات، به دلیل شرایط خاصی که در آن قرار داشته ام،
تحملش به مراتب برایم سخت تر هم بوده...و البته کتمان نمیکنم که خیلی جاها، دست خداوند همراهم بوده است که از پسش بر آمده ام......پس اول از همه، توسل به خداوند را فراموش نکنید...
در مورد مشکل شما، دوستان گفتنیها را گفتند، و البته، حتی راهکار عملی هم به شما ارائه دادند...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط green
سلام مهدی جان
فکر نمی کنی ازدواج موقت زندگی آینده ات رو با مشکل مواجه کنه؟
منم مثل تو یه پسر مجرد هستم و اصلا هم اهل گناه نیستم، خیلی خوب می تونم درکت کنم ولی هیچ وقت حتی به ازدواج موقت هم فکر نکردم. به نظر من این تمرین خوبی هست که بتونی به خودت کنترل داشته باشی و به تنوع طلبی خودت که جز ذات ما پسران و مرداست دامن نزنی. اگه تنوع طلبی یه پسر رشد کنه توی زندگی مشترک می تونه اختلال ایجاد کنه.
سعی کن خودتو بیشتر با کارت مشغول کنی و اوقات بیکاریت کمتر باشه. ورزش کردن هم خیلی کمک می کنه.
امیدوارم که هر چه زودتر آمادگی ازدواج رو پیدا کنی (و همین طور من:227:) و نتیجه خویشتن داری هاتو ببینی که چقدر کمکت می کنه.
میدانم سخت است، اما پر کردن برنامه ها، راهکاری بوده که در این زمینه به خود من هم کمک کرده و البته فواید زیادی هم داشته...
متأسفانه جامعه ما، از فقر جنسی رنج میبرد، این یک واقعیت هست،
در غرب، این مشکل را، با روابط باز دوست پسر و دوست دختر حل کرده اند و البته تبعات خاص خودش را هم داشته، و در کشور ما، صرفاً با پاک کردن صورت مساله...به جای اینکه، ریشه مشکلات را حل کنند...
به هر حال، مشکل حال حاضر شما، مشکل خیلیها هست،
من معتقدم، هر فردی در زندگی ترجیح شخصی خودش را دارد...ترجیح شخصی من در زندگی هیچ زمانی، موافق با ازدواج موقت نبوده...
با اینکه، دوستانی داشته ام، که همواره از این پیشنهادها به من داده اند، که حلال است و شرعی و ...
مدیر عزیز و باقی دوستان، به پتانسیلهایی که ازدواج موقت در جامعه ما از نظر حقوقی برای مشکل ساز شدن دارد اشاره کردند...
دوستی در دانشگاه داشتم، که او هم پسر مقیدی بود، اما این میل امانش را بریده بود...
تصمیم گرفت که ازدواج موقت بکند، ازدواج موقت با ۳۰ هزار تومن مهریه!:311:
هنوز چهره اش در خاطرم هست وقتی تعریف میکرد که چه زود فهمیده خانوم فاحشه هستند و ...
البته این هم، از جنس همان مشکلاتی هست که مدیر عزیز اشاره کردند...
و من میخواهم از مشکلات انسانی برایتان بنویسم،
امروز با دوستی در این مورد بحث داشتم که معتقد بود، در جامعه ما بکارت، یک خودخواهی هست و از شرع نمیاید...و فقر جنسی جامعه ما، با ارضا شدن به موقع نیاز ها، با همین ازدواج موقت که شرعی هم هست، بین جوانان حل میشود، اما برای رسیدن به این مرحله، تعصب بکارت باید از بین برود...آنگاه برای ازدواج دائم هم مشکلی وجود نخواهد داشت، چرا که همه این روابط هم شرعی بوده و هم مقبول...
اینجا نمیخواهم برایتان بنویسم چقدر با او موافقم یا مخالفم...
تنها میخواهم سوالی را مطرح کنم که پس از این بحث ذهنم را مشغول ساخته، اما از شما که فرد مقید و معتقدی هستید، میخواهم بپرسم،
اگر شما، قبل از ازدواج دائم، به واسطه ازدواج موقت با خانومی رابطه داشتید، آیا حاضر هستید، فردا با دختری ازدواج دائم کنید، که به واسطه ازدواج موقت بکارتش را از دست داده؟
فرق این دختر با شما چیست؟ مگر نه اینکه، او هم این میلش را کاملا شرعی ارضا کرده است؟ آیا حاضرید با او ازدواج کنید؟
برایتان نوشتم، ازدواج موقت ترجیح شخصی من نبوده، چون ترجیح میدهم، اولین رابطه جنسیام با کسی باشد که عاشقانه دوستش داشته باشم، آنقدر که بخواهم زندگیام را تا ابد با او شریک شوم...
ازدواج موقت، ترجیح شخصی من نبوده، چون آن را تحقیر یک انسان میدانم، انسانی که اشرف مخلوقات است...
انسانی که، شما که فرد معتقدی هستید خوب باید بدانید تحقیرش، چه سوال و جوابی در اخرت خواهد داشت...
دوست خوبم، به این فکر کرده اید ، این خانومها که ازدواج موقت میکنند، چرا این کار را میکنند؟
همهشان را نمیگویم، اما اکثرشان از سر نیاز مالی این کار را میکنند، از بی سر پناهی، بدبختی...که خیلی وقت ها، جامعه مرد سالار ما به آنها تحمیل کرده است و خوردشان کرده است...
قیمتشان را هم روی مهریه مشخص میکنند،
و شما با ازدواج موقت، صاحب جسم آنها میشوید نه روحشان، اجازه پیدا میکنید تا با آنها رابطه جنسی داشته باشید، جسمی که خیلی از آنها از سر اجبار، مجبور هستند در اختیار شما بگذارند و شما وجود انسانی آنها را با این کار تحقیر میکنید، ظاهرا حلال و شرعی هم هست...اما جواب خدا را هم باید داد، نباید داد؟
من در جایگاهی نیستم که حلال خدا را حرام کنم یا بلعکس،
راستش زوجی را هم میشناسم که با توجه به شرایطی که داشته اند ازدواج موقت کرده اند به هر دلیلی اما عاشقانه دارند زندگی میکنند...اما آنها شرایط خاصی داشته اند...
در شرایط حاضر جامعه ما شما نمیتوانید، فردی را به این راحتی پیدا کنید که شما را دوست داشته باشد و به ازدواج موقت شما در بیاید، همانطور که گفتم اکثرا از سر نیاز مالی این کار را میکنند...
و در چنین شرایطی، ازدواج موقت در حال حاضر با توجه به شرایط حاضر جامعه ما، تنها برای ارضای میل جنسی، به نظر من تحقیر یک انسان هست و یک گناه کبیره...
از نظر من گناهش، از خود ارضایی و ... هم بالاتر هست،
چرا که این یکی مربوط به حق الناس میشود و آن یکی مربوط به حق اله...از این یکی خداوند نمیگذرد و گناه آن یکی ممکن است شامل رحمانیت خداوند متعال بشود...
این نظر شخصی من هست، حال این وجدان شماست و خود شما که باید تصمیم بگیرید،
میتوانید دروغ گفتن احتمالی به شریک آینده زندگیتان را تقّیه بدانید و در زندگیتان از او انتظار صداقت داشته باشید، همه مشکلات احتمالی ازدواج موقت را به جان بخرید، انسانی را احتمالا به خاطر نیاز مالی او مجبور کنید به ازدواج موقت شما در بیاید و ...
یا چند سالی صبر کنین، بدون دروغ، بدون درد سر، شریکی پیدا کنید برای یک عمر، که هم صاحب روحش باشید و هم جسمش...
من و سایر دوستان، گفتنیها را گفته ایم و سعی کردیم تا آنجا که میتونیم راه درست را به شما نشان بدهیم.
اما نمیتوانیم برای زندگی شما تصمیم بگیریم،
موفق باشین،:72:
کامران
سلام دوستان ، نادیا ، محمد و کامران و فرهنگ عزیز
از نظراتتون ممنونم
نادیای گرامی من عده ای از زوجها رو دیدم ، که انقدر جنبه و ظرفیت بالایی دارن که با هم عهد میبندند ، که در مورد همه چیز با هم صادق باشند ، و همه چیزو به هم بگند ، و اگر هم در گذشته اشتباهی داشتند اونو به هم بگن ولی دیگه تکرارش نکنن . نمیدونم این خصوصیت خوبه یا نه ، ولی میخوام بگم اگه زوج آینده ی بنده هم چنین جنبه و ظرفیتی داشته باشه ، من راست حسینی بهش میگم قضیه رو ، ولی اگه چنین جنبه ای نداشته باشه .....
راستش من در مورد تقیه زیاد اطلاعات ندارم ، ولی فکر کنم در مورد تقیه ، شما هم در اشتباه باشید ،
الان یک موضوع رو در مورد تقیه بررسی میکنیم :
جناب اقای مجتهدی تهرانی ، توی صداسیمای خودمون داشتن سخنرانی میکردند ، میفرمودند : (مفهوم موضوع رو میگم ، خودش طولانیه)
اگر کسی غذایی به شما تعارف کرد ، یا در مهمانی ای دعوت به غذا شدید ، و مطمئن (مطمئن) بودید که غذای تهیه شده از مال حرام خریده شده ، حتی اگر گرسنه هم بودید ، میتونید تقیه کنید و بگید میل ندارم
چگونه ؟ ایا جناب مجتهدی (ملقب به مرد اخلاق ایران) دعوت به دروغ کردند مردم رو ؟ خیر
ایشون فرمودند ، در ذهن خود نیت میکنید ، که به حرام میل ندارید ، و وقتی شما به غذا دعوت شدید ، نمیگید من غذای حروم نمیخورم (در حالی که اگه بگید راست گفتید) ، میگید میل ندارم (و البته میل به حرام)
این یه مورد ، که نادیای گرامی فرمودی تقیه در مقابل با کفار مطرح میشه و اغلب برای حفظ جان
در این مورد نه حفظ جان مطرح است ، نه مقابله با کفار ، اما تقیه توسط یکی از راویان حدیث و مفسرین و علمای ما پیشنهاد شده .
اگه یه مقدار ریز بررسی کنیم ، میبینیم ، که اگه طرف رک برمیگشت میگفت غذای حروم نمیخورم ، نه به دینش اسیب میرسید نه به جان و مالش ، ولی ممکن بود نزاع یا بحثی صورت بگیره ، یعنی برای جلوگیری از نزاع یا بحث یا توهین به کسی هم میشه تقیه کرد (بازم به قول نادیا بهتره از بزرگان پرسیده بشه)
نادیای گرامی ، دین و فتواهای دینی حکم خداوند است ، در مورد مکروه بودن متعه فرمودید ، خواهش میکنم به این راحتی حکم خدا رو دست کاری نکنیم ، اگر شما شیعه دوازده امامی هستید ، و رئیس مذهب شما امام صادق است ، ما کلی روایت داریم در مورد اینکه متعه برای مجردی که شرایط ازدواج نداره و یا متاهلی که از همسرش دوره ، نه تنها حلال است بلکه مستحب است(در مورد مکروه بودن اون برای متاهلان ، من روایاتی دیدم و خوندم ، که شاید منظور شما اون باشد)
در مورد ایه ی قران و صبر گفتید ، که من در این باره در تایپیکهای قبلیم ، کلی دلیل اوردم ، که منظور از صبر چیه ؟
صبر در برابر ازدواج ؟؟؟؟؟ یا صبر در برابر گناه ؟ کدام ؟ مسلمه که منظور قران صبر در برابر گناه بوده (اگر حرف بنده رو قبول ندارید ، به تفسیر قران استاد قرائتی یا علامه طباطبایی رجوع کنید)
نادیای گرامی ، من به تمام زنان بد حجاب ، نه تنها اهمیت نمیدم ، بلکه اونارو موجوداتی حقیر و پست میشمارم
شما در اشتباهی که فکرمیکنی ، من به موی سر و استین بالا و مانتوی تنگ ، اهمیت میدم ، من دارم واقعت و بیان میکنم ، (هر چند این واقعیت روی مردها بسیار تاثیرات منفی میگذاره) که وقتی یه مرد که براش مهمه سالم بمونه توی تهران ، وقتی سرشو بالا میاره ، جز این چیزا چیز دیگه ای نمیبینه ، و این یعنی سم برای کسایی که عزب هستند و میخواهند پاک بمونن ، و گاهی هم برای متاهل ها ، اصلا" چرا فکر میکنید امار خیانتها این قدر بالا رفته ؟ یه دلیل اصلیش همین بد حجابیه
متاسفانه ما ادما اسلام رو فقط ، نماز واجب و روزه ی رمضان میدونیم ، همه چیزشو گذاشتیم کنار ، نه حجابامون اسلامیه ، نه ازدواجامون ، نه مهریه هامون ، نه خرید و فروشامون ،بگذریم که وضعمون خیلی خرابه
ولی اشتباه شما و تمامی زنان این است که فکر میکنید که حجاب اسلامی (یعنی حجابی که نتونی بفهمی زن چاق هستش یا لاغر ، که چادر میتونه بهترین حجاب باشه) ، برای دوران پیغمبر بوده ، و فقط اون موقع مردها شهوت داشتن ، و الان چون قرن 21 هستیم ، مردها شهوت ندارن و حجاب اسلامی لازم نیست
محمد جان سلام ، ممنون نظرتو گفتی
محمد اول در مورد اینکه گفتی خیلیا سواستفاده میکنن ، بگم که
به قول استاد قرائتی ، که از ازدواج موقت دفاع میکنه (توی سایتش) : "از هر قانون مثبت و راهگشایی میشه سو استفاده کرد"
پس این دلیل بر بد بودن اون قانون نیست
و به قول استاد مطهری ، در کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" که میفرماید : "ما ادما گاهی به جای اینکه خودمونو اصلاح کنیم و به فکر درست کردن خودمون باشیم ، میفتیم به جون مواد قانونی و میخوایم قانون رو اصلاح کنیم"
درسته خیلیا سواستفاده میکنن ، وشاید خودشونو هم گول بزنن ولی راه حذف این قانون نیست ، راهش اگاهی از درست انجام شدن این قانونه
و اما در مورد ازدواج بنده با چنین شخصی ، محمد عزیز کسی که به چنین ازدواجی تن داده ، مثل کسی میمونه که یک بار ازدواج کرده و طلاق گرفته ، ایا ما چنین فردی رو محکوم میکنیم ؟ خیر
محمد عزیز ما ادما باید انقدر روی خودمون کار کنیم ، که بتونیم بپذیریم حتی دختری هم که خطا کرده ، و بر اثر این خطا بکارت خود را از دست داده (خودارضایی و یا زنا) ، و بعد توبه کرده ، حتی چنین دختری هم لیاقت بخشیده شدن و یک ازدواج خوب رو هم داره ، چه برسه به کسی که یک بار طلاق گرفته ، یا ازدواج موقت کرده
سلام کامران عزیز ، ممنون از نظراتت
کامران جان در مورد ازدواج با چنین شخصی گفتم ، من حتی با کسی که خطا کرده و بعد توبه کرده هم حاضر ازدواج کنم چه برسه با کسی که خطایی نکرده ..
کامران جان من باهات موافقم که در ازدواج موقت عده ای دچار حق الناس میشوند و عده ای که باعث حقیر شمردن طرف دیگر میشوند
و حتی عده ای به اسم ازدواج موقت برای خود حرمسرا درست میکنند
اما چه بگویم که همه ی این اشکالات برمیگرده به ما انسانها ، و نه این ازدواج
در ازدواج دائم میشود ، انقدر زن را ازار داد که مهریه اش را ببخشد ، میشود او را کتک زد ، میشود از او مثل یک برده کار کشید ، میشود او را حقیر شمرد و شخصیتش را خورد کرد و .... ، ولی ایا مشکل از ازدواج دائم است ؟؟؟ نه ، مشکل از ما انسانهاست
در ازدواج موقت هم ، میشود مرتکب حق ناس نشد ، میشود مثل همسری دائم با او رفتار کرد ، میشود در نهایت اگر متناسب هم بودید ازدواج دائم کنید ، ... میشود ...میشود
پس ازدواج موقت اشکالی ندارید ، اشکال از اجرا کننده ی ان است که ما هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi_yar_bash
نادیای گرامی ، من به تمام زنان بد حجاب ، نه تنها اهمیت نمیدم ، بلکه اونارو موجوداتی حقیر و پست میشمارم
با سلام
دوست گرامي لطفا آرامتر.
يك مسلمان به همه انسانها احترام مي گذارد. و به اين راحتي و تنها از روي يك خصوصيت به اين سادگي و به اين تندي قضاوت نمي كند.
اگر به زعم شما بدحجابي يك گناه محسوب مي شود.
دروغ
غيبت
فحش
ظلم
ريا
چاپلوسي
بداخلاقي
همسر آزاري
چشم چراني
ربا
تهمت
نمامي
سوء ظن
تن پروري
بدرفتاري
هوسبازي
زهدفروشي
فريب
دزدي
كلاهبرداري
و هزاران مورد ديگر نيز جزء همين دين هست و شارع مقدس آنرا رد مي كند. با اين وصف شما به غير از 14 معصوم(ع) تمام انسانها را كه به هر حال در پرونده خود خطا ،اشتباه يا گناه را دارند پست و حقير مي دانيد.
و اين مي تواند آغازي بر يك انحراف عميق باشد.
ولي اسلام در همه موارد احترام انسانها و كرامت انسانها را پاس مي دارد و صرفا رفتار خلاف شرع و گناه را نظر منفي مي دهد. و به صرف عدم رعايت يك توصيه ديني حكم تحقير و پستي او را به هيچ وجه صادر نمي كند.
لذا داريم كه اگر يك سارق را حاكم شرع انگشتش را بريد، اگر به سارق يك كشيده هم بزند، بايد قصاص شود. يا اگر دشنام دهد بايد مجازات شود.
دين گريزي امروز جامعه ما تنها نتيجه رفتار كفار و دشمنان و ... نيست.
من مسلمان وقتي خودم را در جاي مقدسي مي نشانم و ديگران را پست و حقير مي شمارم، جوانان حق دارند كه چنين ديني را نپذيرند. اگر چه به قول شما مشكل از دين نيست. مشكل از ماست كه بر ماست.