سلام محمد جان، خيلي گلي.
در گروه اعضاء اين تالار ، محمد ابراهيمي حلقه اتصال و وابستگي گروه هست. او ياد آوري مي كند كه مشكلات افراد مانع نشود كه خود آن افراد فراموش شوند!!!
ريزبين ،نكته سنج و بسيار پيگير هستند.:72:
محمد جان دوستت دارم:72::46::43:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام محمد جان، خيلي گلي.
در گروه اعضاء اين تالار ، محمد ابراهيمي حلقه اتصال و وابستگي گروه هست. او ياد آوري مي كند كه مشكلات افراد مانع نشود كه خود آن افراد فراموش شوند!!!
ريزبين ،نكته سنج و بسيار پيگير هستند.:72:
محمد جان دوستت دارم:72::46::43:
سلام از همه دوستان خوبم در تالار به من لطف داشتند تشكر و قدرداني مي كنم
مدير همدردي خوب دوست داشتني خيلي خيلي گلي به من خيلي لطف داشتيد تشكر و قدرداني مي كنم
دوستان خوبم در تالار و مدير همدردي دوستنان دارم و براي همه ي شما بهترين ها را از خداوند ارزو مي كنم:72::72::72::72:
محمد ابراهیمی،
در یک جمله اگر بخواهم بگویم،
باید بگویم، خیلی آقایی،:227:
و من خیلی دوست دارم،:43:
الان فقط دلم خواست بدونی،
که صداقت و یکرنگی به نظر من بالاترین ارزش انسانی هست و شما این بزرگترین خصلت رو داری...
امیدوارم، خداوند، همه آنچه که دل پاک تو میخواهد برآورده کند...:72::72::72:
کامران
سلام وجود اين عضو خانم فرشته مهربان در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم فرشته مهربان عضو همراه دلسو ز با تجربه معلم خوب دلسوز با تجربه است من از ايشان در تالار تجربه دانش علم ياد گرفتم ايشان تاپيك خيلي عالي است مطالب پر محتوا است مفيد است ايشان در تالار هستند من در تالار احساس ارامش مي كنم ايشان مشاوره در تالار بي نظير و عالي است ايشان نامشون لذت بخش ارامش دهنده است
سلام
من کاملا با نظرات اقای محمد ابراهیمی موافقم و جند نکته رو هم من به اضافه می کنم
ایشون انسانی والا- دوستی دلسوز - راهنمایی مطلع - دقیق و نکته سنج و بواقع روانشناسی دلسوز و مهربان هستند
واقعا نام کاربریشان برازنده ایشان می باشد
آرزوی سلامتی و سعادت برایشان دارم:72::72::72:
:46::46::46::46::46:فرشته جونم دمت گرم:46::46::46::46::46:
فقط همین
سلام خانم فرشته مهربان يكي از اعضاي فوق العاده مهربان و صميمي تالار همدردي
خانم فرشته مهربان از نظر من يه روانشناس موفق است هانم فرشته مهربان از جمله اعضا مفيد موثر تالار هستند و بنده هم به سهم خودم ايشون تشكر مي كنم براشون ارزوي موفقيت و سلامتي ميكنم:72::72::72:
سلام وجود اين عضو خانم گل مريم در تالار چه اثري داشته اعضا تالار به مدت سه روز وقت دارين
خانم بي دل عضو همراه دلسو ز مهربان با تجربه با دانش است تاپيك خانم بي دل در تالار خيلي عالي و مطالب پرمحتوا مفيد است ايشان مشاوره ها خوب است فعاليت بسيار خوبي در تالار دارند اميدوارم به فعاليت خودشون ادامه دهندبراشون ارزوي موفقيت و سلامتي مي كنم:72::72:
به تالار روح و گرمای خاصی میده و خیلی صادق و بی ریا هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهيمي
بله؟؟؟؟!!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط gole maryam
چی شد اونوقت؟!!!
بالاخره گل مریم یا بی دل؟:162: