RE: باید چیکار کنم؟از وقتی برای اولین بار دیدمش...کمکم کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
من تا بحال دنبال هیچ پسری نرفتمو نخواهم رفت.......و خدمت خانم محترم که گفتن چرا باید بیفتی دنبالش عرض کنم من دنبالش نرفتم و اصلا بهشون ابراز علاقه نکردمو نخواهم کردددددددد..... صحبتای ما تابحال بیشتر در مورد کار بوده....همین.
پریماه جان
عصبی بشی یا نه!حقیقت همینه
محتوای صحبت شما نیست که منظورتونو میرسونه.این پیگیری های شما از ایشون معنی جز این نداره که افتادین دنبالش!
قبول کنین یا نکنین از رفتارتون اینطور برداشت میشه
میتونین از دستم ناراحت بشین اما حقیقت عوض نمیشه.میبینید که همه هم همین برداشت رو از کارای شما کردن چون واقعا اینطوره.
قصد من راهنمایی خواهرانه بود
و بقول غزاله جان گفتنیها گفته شده.فکر نکنم جای مبهمی مونده باشه
"من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم/ تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال"
:72::72::72:
ممنون...خواهر گلم ..حق با شماست من اشتباهمو دیگه تکرار نخواهم کرد اما بازم میگم من نیوفتادم دنبالش....اون همیشه میگفت موضوع کاری پیش اومد من میتونم کمکت کنم و با من راحت مطرحش کن..به همین بهونه بود که دیشب خواستم ازش خبری بگیرم شاید جواب منو لابلای حرفاش بده....همین
ولی دیگه تمومه..
عزیز دلم
کار خوبی میکنی
تموم کنی واسه خودت خوبه
از دست ما هم ناراحت نشو.گاهی این بهتره که کسی که از بیرون ماجرایی رو میبینه راهنمایی بده
شاید احساسات تو نذاره قطع کنی تماسهاتو.اما این اشتباهه.میدونم آدم وسوسه میشه.بهت حق میدم کنجکاو باشی در مورد نظرش
اما صلاح در اینه که جلو خودتو بگیری
استفاده من از این اصطلاح که دنبالش افتادی شاید بار معنایی منفی داره
منظورم این نیست که شما بهش ابراز علاقه میکنی یا اینجور چیزا
منظورم همینه که حتی به بهانه کار و چیز دیگه هم تماس نداشته باشی.چون در هر حال اینطور برداشت میشه.و این برداشت مخصوصا از طرف ایشون مهمتره.چون ممکنه اشتباهی متوجه بشن
خوشحالم که تصمیم گرفتی تمومش کنی و امیدوارم بتونی موفق بشی
بازم بهمون خبر بده عزیزم
:72::72::72:
لطفاً اين پست حذف شود.. اشتباه شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
ممنون...خواهر گلم ..حق با شماست من اشتباهمو دیگه تکرار نخواهم کرد اما بازم میگم من نیوفتادم دنبالش....اون همیشه میگفت موضوع کاری پیش اومد من میتونم کمکت کنم و با من راحت مطرحش کن..به همین بهونه بود که دیشب خواستم ازش خبری بگیرم شاید جواب منو لابلای حرفاش بده....همین
عزیزم باور کن برای یک پسر پیگیری از جانب شما یعنی همین که دنبالش افتادین و این اصلا خوشایند نیست نه در این مورد بلکه در هیچ موردی پیگیری نباید از جانب شما باشه .
میگید که بحث کاری می خواستید داشته باشید اما دقت کنید که رابطه شما با ایشون به دلیل اهداف کاری تشکیل نشده پس سریع این ذهنیت رو ایجاد میکنه که دارید پیگیری میکنید ولی غیر مستقیم پس میبینید که اون هم متوجه هدف شما خواهد شد...
شخصیت شما اینطوری بی ارزش میشه و این برای یه دختر اصلا خوشایند نیست شما می گید که اگر مستقیم بگه نه راحت ترم اما باور کن شنیدن نه برای یک دختر سخته چون دختر جایگاه مطلوب رو داره و پسر جایگاه طالب و خواهان و این پسره که باید نه بشنوه نه دختر و مطمئن باش اگر جایگاه ها عوض بشه یعنی دختر بشه طالب و پیگیری کنه و پسر بشه مطلوب برای هیچ کدوم خوشایند نیست .
این حرف های من کلی است و در رابطه با هر ارتباطی که در آینده خواهید داشت.
پس در هیچ موردی شما پیگیری نکنید و حتی هر اقدامی که در طرف مقابل ذهنیت این رو به وجود بیاره که دارید پیگیری می کنید چون فکر می کنه شما خواهان شدی و جاهاتون عوض میشه........
امروز قبل از اذان صبح بیدار شدمو با خدا خلوت کردمو خیلی گریه کردم.امروز اولین روز رهایی منه..خدای مهربون کمکم کن.
عزیزم خیلی خوشحالم که داری این دردو به خاطر یک تصمیم درست تحمل میکنی مطمئن باش کمی که از این قضیه فاصله بگیری اونوقت با دید باز میبینی که بهترین کار رو کردی از خدا بخواه کمکت کنه همه ی ما به خاطر خودت چیزهایی گفتیم که کمی به غرورت بر بخوره و به خودت بیای
با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باشو هر چه خواهی کن
:104::104::104:
:72:
خب پريماه عزيزم مثل اينكه شما هم بلاخره رفتي مرحله رفع عيب...:72:خداروشكر....:72:
عزیزم کنترل احساسات خیلی سخته ولی همین اس ام اس های کاری هم فقط باعث میشه خودتو بیشتر درگیر کنی .مطمئن باش مردها رو نمیشه با همین ظاهر سنگین و کلام متینشون شناخت . گذر زمان خیلی مهمه . وصبر تو مهمتره
سلام به دوستای عزیزم.سه روز از رهایی من میگذره .خیلی آرومتر شدم .هرچند که تنهایی سخته و شرایط حساس ولی بازم خودمو کنترل میکنم.....ساحل دلت رو بسپار به خدا-خودش قشنگ ترین قایقو برات میفرسته...آبجی شما-پریماه