http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...7f1b7e1ba2.gif
در ابتدا با تشکر از محمد ابراهیمی و کنجکاو عزیز..به شدت با روند تغغیر در صندلی داغ و سوالاتش موافقم....به شدت...............
امیدوارم روز به روز تغیرات بهتری هم بدهید....
خب غزاله جونم:43: منم چند تا سوال دارم
عروسی چی شد؟کی بیایم شام بخوریم بابا؟
تعيين تاريخ عروسي من قراره توي تاريخ نوشته بشه....من ايشالله تيرماه سال بعد جشن ميگيرم ....
فکر می کنی انسان ها در زندگی مشترک تا چه حد باید از خواست های خودشون به طرف مقابل بگذرند؟و اصولا حاضری آرزوهای خودتو فدای رسیدن همسرت به آرزوهاش بکنی؟
فداكاري و گذشت از نظر من شرايطي داره...
اولا بايد ببيني طرف ارزش اين گذشت رو درك ميكنه يا نه!اگه درك نكرد فداكاري زين پس تعطيل ميباشد!!
ثانيا طرف بايد جنبه گذشت رو هم داشته باشه يعني اگه توي دو مورد تو كوتاه مياي يه مورد هم اون گذشت كنه...به اصطلاح خودمون رو دادي آستر نخواد!!
اما در حالت كلي به نظرم هيچ زندگي نيست كه بدون فداكاري طرفين يا احد از طرفين بتونه ادامه پيدا كنه....
فکر می کنی در زندگی مشترک تا چه حد ابراز علاقه به همسر صحیح هست و آیا اصولا به اصطلاح زیاد دوستت دارم نگو تا پررو نشن !!!! اعتقاد داری؟
من خيلي به ابراز علاقه كلامي اعتقاد ندارم گرچه خودم گاهي ازش استفاده ميكنم اما دوست دارم با كارام و رفتارم بهش نشون بدم كه چه قدر خاطرش برام عزيزه...
ابراز علاقه هم بايد متعادل باشه...بحث شيرين تعادل هميشه مطرحه...وقتي طرف زياد علاقه نشون نميده نبايد اويزونش باشي تا ازت سو استفاده كنه!!
پس: ابراز علاقه و دوستت دارم هم اندازه داره:46:
ایا داستان موسی و شبان رو خوندی؟اگر خوندی هنوز معتقدی از توی رختخواب نمیشه با خدا حرف زد یا میشه؟فکر می کنی چرا با آداب خاص یا با زبان عربی باید با خدا صحبت کنی؟
بله اين داستان رو خوندم....و معتقدم كه هر جايي كه دلت به خدا كانكت بشه ميتوني باهاش حرف بزني...حتي توي بزن و برقص يه مهموني!!
زبانش هم برام مهم نيست به هر زبوني بگي خدا ميشنوه...
اداب خاصش به نظرم براي احترام بيشتره...
قصد داری شب اول ازدواجتون که ان شا الله رفتی خونه خودت چه شامی برای دلبندت درست کنی؟
توي مراسم بايد شام بخوره چون من نميتونم شام براش بپذم...حتما اون روز كلي خسته ميشم...از صبح زود بايد برم اين ور و بون ور وااااااااااااي:163:
ایا معتقدی کادوهایی که برای مادر خودت و مادر آقا احسان می گیری یا پدرهاتون باید یکسان باشه؟یا نه؟چرا؟
خب از اونجايي كه براي هر شخصيتي بايد هديه خاصي خريد و باز هم از اونجايي كه شخصيت مامان من با مامان احسان كــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــاملا متفاوته خب بايد كادوهاشون هم متفاوت باشه ديگه...باباش هم همينطور
آیا قهر کردن با همسر رو راه درستی برای تادیب گاهگاهی همسرت می دونی یا اصولا با چه روشی مخالفت هاتو با احسان بیان می کنی؟
بعله كاملا....گاهي بايد با حرف نزدن ادب كرد...چون براي يه مرد يا لااقل مرد من حرف نزدن من و نخنديدنم عذاب اليم الاهي محسوب ميشه:311:
آیا با این روش که می گی پیروز هستی و اصولا پیروزی رو در یک دعوا زن و شوهری در چه می بینی؟
پيروزي توي دعواي زن و شوهر مفهومي نداره چون پيروزي واسه ميدونه جنگ معني داره كه بخواي طرف رو به كل از ميدون خارج كني اما خب توي زندگي نميشه شوهرت رو از رينگ بندازي بيرون!!
8:گفتی عشق یک حس قشنگه که قابل وصف نیست..قبول دارم ...می خوام بدونم از کجا مطمئن میشی این عشق 30 سال دیگه هم به همین شکله؟
اخ سارا گلي گل گفتي...
راستش جواب اين سوال رو نميدونم...
نميدونم اين همه عشق و علاقه تا 30 سال بعد هم همين طور پايداره يا نه؟
من تمام سعي ام رو ميكنم كه تا لحظه مرگ احسان رو مثل روز اول دوست داشته باشم...
اما اينم باور دارم كه نميشه مثل مثل روز اول دوست داشت چون روش هاي ابراز علاقه...با موقعيت هاي جديد عوض ميشه و متفاوت ميشه پس شايد كميت عشقم همين باشه اما كيفيت ابرازش فرق كنه...
راهکارت برای تنوع پذیری در زندگی مشترک چیه؟(چندتا از شگردهاتو رو کن بابا ما هم برای نازنینمان به کار ببریم)
متوجه اين سوالت نشدم اگه امكان داره واضح تر بگو!
تنوع توي چي؟
10:برای من یک شکلک بذار که هروقت می بینیش یاد من می افتی و یک دعا برام بکن...
http://www.postsmile.com/img/emotions/220.gif
ارزو ميكنم هميشه و هر روز شا دو خندون در كنار دلبند عزيز محترمت باشي...هيچ وقت غصه نخوري...تنت سالم باشه و به قول معروف تنت نيازمند طبيب مباد اما در كل::
سال و فال و مال و حال و اصل و نسل و تخت و بخت
بادت اندر شهرياري برقرار و بر دوام
سال خرم فال نيكو مال وافر حال خوش
اصل اصل ثابت نسل باقي تخت عالي بخت رام
آیا اعتقاد داری عشق 3 حرفه!!؟
اگه خوب بخوني ميبيني حرف زياد داره اما ظارهرا كم حرفه
نظرت در رابطه با عکس زیر چیه؟
اصلا ازش خوشم نمياد....لوس و بي نمكه!!اخه به اينم ميگن كيك!؟؟
با تشکــــــــــــــــــــــ ــــــــــــر فراوان:
سارا
قربونت برم ساراگلي...دستم شكست بس كه تايپ كردم...:46: