RE: لوگوهاي بهاري تالار همدردي (نظر بديد)
ناديا خانم سلام
در قسمت پروفايل خودتون كليك كنيد سپس سمت راست صحفه در قسمت تنظيمات پروفايل گزينه تغيير آواتار رو انتخاب كنيد و با استفاده از broserكه در صحفه هست آدرس فايلتون رو بديد تا از كامپيوتر اپلود بشه البته اون عكسي رو كه گذاشتم اول داخل كامپيوترتون ذخيرش كنيد بعد مي دونيد كه بايد كليك راست كنيد رو عكس و گزينه سيو رو بزنيد تا ذخيره بشه در هارد كامپيوترتون . من از جناب مدير خواستم تا بهتر راهنماييتون كنه انشاءاله جواتون رو خواهد داد در صورتي كه بازم مشكلي داشته باشيد منتظر پاسخ ايشون باشيد.
RE: طراحي لوگو ،آواتار، امضاء براي تالار همدردي
سرکار ستاره خانم و آقای سنگ تراشان؛دوستان ارجمند و عجول!من تنها و تنها *شوخی* کرده و مزاح نمودم.کاش اندکی همدلی داشتید و . . .؛پس نه نیازی به سخنرانی در باب بدبینی و خوشبینی بود و نه احتیاجی به *تشکر* برای تأکید بر آن و شاید مثلاً تذکر به بنده.
به هر حال امیدوارم که همگان همواره *واقعبین* باشند.
سلام ،آواتار من اصلا عوض نمیشه من مجبورم تا آخر عمر فعالیتم در این سایت با این ستاره چرخان بگذرونم
چرا؟! چون هر چی عکس فسقلی و بند انگشتی بهش میدم میگه نه!!!!!!!!!!!! این بزرگه ! کوچیکش کن:( .
بعدش انونوقت چطوری میشه تا امضا را تغییر داد،آقا عرفان گُل؟؟
گرد آفريد جان براي اين كار شما مشخص كنيد كدو م عكس رو مي خواييد براي امضا من كدش رو براتون مي نويسم تا به عنوان امضا قرار بديد
تقديم به دوست زحمت كش و فعالمون جناب محمد ابراهيمي ، محمد جان خودت گفتي آبي رنگ عشقه آبي مي خوام منم واست آبي درست كردم اميدوارم خوشت بياد .
با سپاس از شما آقای مرادی؛عرض کنم که شما بروید در گوگل ایمیج و عکس *نشان فروهر* را بیابید و باقی را هم که همت شما را می طلبد در یافتن آن تصویر و نیز درج آدرسش؛
آقا عرفان
راستی چی ترکوندید
درود بر گردآفريد عزيز:43:
اين هم لوگويي كه درخواست كرده بوديد
اگه تمايل داريد به عنوان امضا ازش استفاده كنيد مي تونيد از كد زير استفاده كنيد در تنظيمات پروفايل* تغيير امضاء
اين لوگوي بهاري هم تقديم به بهاره خانوم كه مي تونن به جاي امضاء ازش استفاده كنن اگه واسه آواتار همينو مي خواييد بگين تا حجمش رو كمتر كنم واستون:72::43: