RE: آیا کسی اینجوری هست ؟؟؟مهم!!!
با سلام و تشکرخواستم جواب سئوالاتتونو بدم :
بله به غیر از صحبت تلفنی چندبار توی ماشین مجبور به کارهایی شدم که شاید بعضی از دوست دختر پسرها انجام میدن اما آسیبی به هیچ کدوممون وارد نشد .
وقتشو بیشتر با من و صحبت با من میگذرونه اگه بهش اجازه بدن 24 ساعته با من تلفنی صحبت میکنه و یا اس ام اس میده ... قبلا ایشون به خودارزایی می پرداختند البته نه زیاد ولی کلا الان قطع کرده و فیلمهای پورنو هم دوست نداره .
پدر و مادرشون هم فاصله سنی 15-20 رو با ایشون دارند .مادر ایشون سنگین تر از پدرشون هستند و توی حتی بوسیدن هم مراعات میکنه اما پدرشون نه یکم بی توجه به این مسائل هستند .
شاید باور نکنید من خیلی دوست دارم باهاش در این مورد حرف بزنم و اونو تحریک کنم اما همیشه اون تحریک شده اس و بعضی اوقات که من از خودم بی خود میشم و تحریکش میکنم دیگه دست برنمیداره شاید یکروز تمام باید در این موارد صحبت کنیم تا آروم بشه ...
منم آدم سردی نیستم باور کنید اما یکم منطقی تر حاضرم این کارا رو بکنم اما اگه به اون باشه و من تحریکش کنم میگه بیا تو خیابون ...بله .
شوخیم نداره جدی میگه ...
شاید دوستان بگن عجیب پسر احمقیه دختر به این هاتی چرا قدرشو نمیدونه .. بله اگه دوست دختر بود مطمئن باشید من شکایتی نداشتم و شاید بارها کارهایی هم باهاش کرده بودم چه تلفنی چه حضوری اما اون نامزده منه و یکسری کارهایی که با زن آینده میکنی بعدها مشخص میشه و دیگه نمیتونی جلوشو بگیری و من به خاطر اینه که محطاتم و ناراحت .
بازهم اگه سئوالی هست بفرمائید .
RE: آیا کسی اینجوری هست ؟؟؟مهم!!!
الان اتيشش تنده نگران نباش به مرور كمتر ميشه...هميشه ميزان قدرت و ولع جنسي يكسان نمي مونه...با بالاتر رفتن سن اين علاقه و عطش كمتر ميشه...
RE: کسی اینجوری هست (خیلی مهم )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gh.sana
الان اتيشش تنده نگران نباش به مرور كمتر ميشه...هميشه ميزان قدرت و ولع جنسي يكسان نمي مونه...با بالاتر رفتن سن اين علاقه و عطش كمتر ميشه...
سلام
gh.sana گرامی
مشکلی که مطرح شده متفاوت از تصویری هست که به چشم می آید. به این مفهوم که باید جلسات حضوری داشته باشند، تا تمام پازل معیاری این دو در کنار هم بررسی شود.
نحوه طرح این مشکل به این نحوه موجب تحریف مشاوره می شود. چرا که باید این مسئله در بطن سایر معیارها و ارتباط این دو نفر بررسی شود.
مثلا شما به این مطلب توجه کردید:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سریتا
شاید دوستان بگن عجیب پسر احمقیه دختر به این هاتی چرا قدرشو نمیدونه .. بله اگه دوست دختر بود مطمئن باشید من شکایتی نداشتم و شاید بارها کارهایی هم باهاش کرده بودم چه تلفنی چه حضوری .........
سلام
توی دی ماه عنوان کردی که تا 6 ماه دیگه نامزدیت رسمی میشه ایا رسمی شد؟
ببین داداش من اینکه بیای بگی کسی اینطور هست یا نه الان دوای درد شما نیست.دوست من اینکارو نکن خواهش میکنم نکن.گفتی چون نمیخوای میلش اذیتش کنه داری نیازش رو براورده میکنی ولی با اینکار بهش خوبی نمیکنی داری به خودت و خودش ظلم میکنی .داری با این کار خودت و اون رو به شدت وابسته میکنی.تو که میگی بهش اطمینان داری چرا عقدش نمیکنی که با خیال راحت باهم رابطه داشته باشین.ببین برادر من اگه با این سطح رابطه ای که تا حالا باهاش داشتی بخوای 1 سال دیگه به این نتیجه برسی که به درد هم نمیخورین اون دختررو نابود میکنی
اول بار که تاپیک رو زدی این جمله رو گفتی که :
من یه سوال خیلی مهم دارم که شاید استثنایی باشه ببنید من یه پسره 27 ساله هستم و یه دوست دختر که توی شهرستان زندگی می کنه بعد چند سال با هم قرار ازدواج گذاشتیم و الان نامزدیم اما نه رسمی فعلا برای شناخت بیشتر پیش همیم ...
شما اشاره کردی که فعلا برای شناخت بیشتر باهاش هستی نه برای ارضای میل جنسیش
در هر حال به نظرم بهتره که هر چه زودتر بعد از این مدت طولانی که شما با هم بودین و ادامه دادن ان اونم به این صورت که اصلا به شناخت جدید منجر نمیشه بلکه فقط به مسائل جنسی پرداخته میشه رو کنترل کنی
من اگه جای شما بودم به طرف میگفتم که میخوام یه مدت کاملا بدون هیـــــــــــــــــــــــ ـچ حرف ،کلام ،لمس یا هر چیزی که به س ک س مربوط بشه فقط برای شناخت بیشتر باشیم اونم ایندفعه به شکل کاملا رسمی و در مقابل هر وسوسه ای هم کنترل میکردم خودم رو و به اونم اجازه صحبت در این موردا رو نمیدادم و یه مدت چند ماه بدون هیچ رابطه ای از هر نوع اون رو در کنار خانواده ام و خانواده اش و مشاور بررسی میکردم و بعد هم سریع عقد.راستی تو اصلا میدونی شاید خانواده ها مخالف باشن و نخوان شما با هم عقد کنین...
باور کن اینکار به نفع خودت و اون هست
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
با تصریحی که در سئوالتون کردید، به نظرم جواب قبلی ام را دقیقا مد نظر قرار بده.
نقل قول:
حل اینگونه مسائل از طریق ذهن خوانی نظری در تعاملات مجازی مثل این تاپیک تقریبا غیر ممکن هست و شما به نتیجه ای نمی رسید. اما با توجه به اینکه به نظر میرسه قسمتی از پازل اطلاعات مفقود هست (ممکن هست حتی خودتون ندونید)مراجعه حضوری شما و ایشون به هر مشاور خانواده ای به سادگی می تواند این گره را از کار شما باز می کند.
با سلام
کلا هیچ مشاوری نیست که ارتباطات چندین ساله را برای شناخت همسر تجویز کنه.
شما پس از 5 سال ، حالا حرف از 2 سال دیگر برای ازدواج می زنید. با این سطح ارتباطی که توضیح دادید، بسیار این ازدواجتون پرریسک هست.
خواهش می کنم توصیه مرا مبنی بر پیگیری حضوری و مراجعه به مشاور خانواده را بسیار جدی بگیرید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سریتا
سلام باز هم مسئله قبلی بدجوری داره اذیتم میکنه نمیدونم چیکار کنم ساعتها براش صحبت می کنم باهاش راه میام و کارهایی که میگه انجام میدم اما احساس بدی درمورد تلفنی و اس ام اسی حرف زدن در این موارد دارم . شاید کسی ندونه چه احساسیه ..............
نقل قول:
سلام سریتا
مطمئن باش که اگر در جلسات 45 دقیقه ای مشاوره که با ذکر همه جزئیات هست ، نتوانستی نتیجه ای بگیری،و بعد از 30 پست (الان شده 44 پست)هم جواب نگرفته ای، معلومه جواب خاصی در ذهن لازم داری که این تاپیک هم مانند جلسات مشاوره ظاهرا برایت فایده ای نداره.
معمولا تاپیک های این چنینی بیشتر از این ظرفیت پاسخگویی به مسائل شما را ندارند. لذا این تاپیک قفل می شود.:160:
من شما را به جای جستجوی کردن یک جواب دلخواه، به بازخوانی راهنمایی های ارائه شده در بیش از 30 پست و پیگیری مسائلتون از طریق مشاوره حضوری ارجاع می دهم .