RE: سری چهارم صندلی داغ!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omed
با سلام :1-معني اسم كاربريتان؟ 2-بهترين : دوست -شهر - فيلم - كتاب - ترانه از نظر شما ؟
اسم یکی از شخصیت های کارتون عصر یخی که من عاشق این کارتونم
بهترین دوست من دفتر خاطراتمه چون همه ی حرفامو به اون می زنم
بهترین کتاب آخرین بازمانده زند
بهترین شهر :اونجایی که دلم خوشه
بهترین فیلم:خیلی سخته من فیلم زیاد می بینم که خیلی هاشون قشنگه
بهترین ترانه : سلام از ستار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گفتار نیک
چقدر اهل سانسور کردن خود هستی ؟
برای حل مشگل اولین گام چیست ؟
برای اینده چه پیش نویسی در ذهن داری ؟
بزرگ ترین هدف مامفرد در زندگی چیست ؟
چقدر در زندگی روی اهداف و خواسته هات تمرکز داری و چطور مراحل را برای رسیدن به یک خواست و هدف برنامه ریزی می کنی ؟
سلام گفتار نیک عزیز
اینکه چقدر اهل سانسور کردنه خودم هستم واقعا نمی دونم شاید گاهی اوقات خیلی و گاهی اوقات اصلا
بستگی داره چه شرایطی داشته باشم
من هروقت مشکل برام پیش می آد به عقب بر می گردم ببینم خودم چه اشتباهی کردم که این مشکل پیش اومد اولین قدم شناخت نقص خودمونه
آیند گاهی برای ما خیلی روشن و قشنگه کلی براش برنامه ریزی می کنیم ولی اگه یه مشکل کوچولو پیش بیاد همه ی اون برنامه ریزی ها بهم میریزه
من همیشه عادت کردم منتظر چیزی نمونم ولی برای بدست آوردن چیزهای خوب تلاش کنم
بزرگ ترین هدفم اینه که همیشه مثه روزهای اول زندگی شاداب و سرزنده باشم و زندگیمو تا اونجایی که میتونم از عادت نجات بدم و دچار روزمرگی نشم
برای سول آخرت جواب شفافی ندارم چون گاهی مجبور می شم از خواسته هام بگذرم و حتی روشون تمرکز نکنم تا چیزهای دیگه رو از دست ندم
سلام mamfred
1 - یه تجربه که گرون به دست آوردی اینجا ارزون به ما بده!؟
2 - یه خلاقیت و یه راهکار کاملا اجرایی و ساده برای مفید بودن بیشتر تالار و اعضاء به حال یکدیگر ارائه کن؟
3 - وقتی در زندگی فکر می کنی عقلت از کار افتاده، کسی نمی تونه کمکت کنه، و حسابی در بن بست هستی، چگونه خودت را نجات می دهی؟
4 - بهترین پستی که در تالار زدی لینکش رو اینجا بزار؟
سلام به دوست عزیزم مامفرد
1-قشنگترین حس عاشقانه ات را چه موقع داشتی؟
2-دوست داشتن برتر هست یا عاشق شدن؟
3- نقطه عطف زندگیت؟
4-آیا تا به حال شدیدا ناامید شدی؟ چه حسی داشتی؟ چه جوری دوباره امیدوار شدی؟
5- هدفت از زندگی چیست؟و ایا به اون چیزهایی که خواستی الان رسیده ای یا نه؟
6-چه جوری با این سایت آشنا شدی؟
7-احساست رو می خواستم در مورد کسانی که به این سایت مراجعه می کنند خصوصا خودم بدونم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام mamfred
1 - یه تجربه که گرون به دست آوردی اینجا ارزون به ما بده!؟
2 - یه خلاقیت و یه راهکار کاملا اجرایی و ساده برای مفید بودن بیشتر تالار و اعضاء به حال یکدیگر ارائه کن؟
3 - وقتی در زندگی فکر می کنی عقلت از کار افتاده، کسی نمی تونه کمکت کنه، و حسابی در بن بست هستی، چگونه خودت را نجات می دهی؟
4 - بهترین پستی که در تالار زدی لینکش رو اینجا بزار؟
سلام جناب مدیر گرامی
1تجربه ای که خیلی گرون بدست آوردم این بود که دوسال اول ازدواجم که شاید قشنگ ترین روزهای زندگیم می تونست باشه رو همش سر مسائل پوچ با همسرم بحث کردم و بجای اینکه قدر اون روزها رو بدونم بخاطر دیگران خرابشون کردم
همش از هر کار و رفتاری که خانوادش انجام می دادن بر علیه همسرم استفاده می کردم و همین باعث شد اححساس قشنگ همسرم رو برای یه مدت از دست بدم اون از زندگی خسته بشه و نسبت به همه چیز سرد بشه همین خیلی سخت بود برگردوندان همسرم به حالت قبلش ولی تا اونجایی که تونستم تلاش کردم که زندگیمو نجات بدم
ولی چیزی که از دست دادم لحظه های شیرین اول ازدواجم بود که هیچ وقت دیگه بر نمی گرده
2خلاقیت که من کلا ندارم ولی یه راهکار دارم اونم اینه که کسایی که یه مشکلی رو اینجا مطرح می کنن و میرن بعد از برطرف شدن مشکلشون یه وقتی بزارن و راه حل هاشونو بگن تا بقیه هم استفاده کنن نه اینکه بعد از برطرف شدن مشکل دیگه تالار نیان
3وقتی به بن بست می رسم سعی می کنم شرایط رو هر جور که هست قبول کنم و به خودمم بقبولونم که فعلا این مشکلات وجود داره و من باید باهاشون کنار بیام چون مشکلات با من کنار نمی آن و اگه خیلی دلم پر باشه یه صبح تا شب تمام اون چیزهایی که رو دلم مونده هر جوری که احساس کنم راحت میشم روی کاغذ می نویسم انقدر می نویسم تا خالی بشم بعدشم نوشته هارو سربه نیست می کنم
یکی از چیزهایی هم که خیلی منو آروم می کنه نمازه وقتی خیلی داغونم نماز می خونم
4 بهترین پست رو بهتر شما یا بچه ها خودشون بگن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
سلام به دوست عزیزم مامفرد
1-قشنگترین حس عاشقانه ات را چه موقع داشتی؟
2-دوست داشتن برتر هست یا عاشق شدن؟
3- نقطه عطف زندگیت؟
4-آیا تا به حال شدیدا ناامید شدی؟ چه حسی داشتی؟ چه جوری دوباره امیدوار شدی؟
5- هدفت از زندگی چیست؟و ایا به اون چیزهایی که خواستی الان رسیده ای یا نه؟
6-چه جوری با این سایت آشنا شدی؟
7-احساست رو می خواستم در مورد کسانی که به این سایت مراجعه می کنند خصوصا خودم بدونم؟
1-زمانی که برای اولین بار همسرم دستامو گرفت بهم گفت دوست دارم
2 -دوست داشتن
3-برگشت احساسات از دست رفته ی همسرم
4-بله خیلی هم شدید ناامید بودم حس می کردم زندگیم موقف شده و معلقم صبر کردم شرایط رو پذیرفتم اشتباهاتمو پذیرفتم و طرف مقابلم زمان دادم تا شرایط بهتر شد
5- هدفم اینه که عاشق بمونم و زندگیه قشنگی برای خودمو همسرم بسازم
6-اعتراف می کنم که یه بار دیدم بلوم داره تو سایت پست می زنه منم فضولی کردم دیدم به به چه سایت خوبیه و...
7- من باید بگم که متاسفنه یا خوشبختانه خیلی درگیر سایت شدم و گاهی وی خونه به تک تک بچه ها فکر می کنم
همه رو دوست دارم تک تکتونو در مرود تو خواهر گلم هم باید بگم که خیلی دلم می خواد به خواسته ی دلت برسی چون لیاقتشو داری
سلام دوست خوب مهربان سوال از شما
1_چگونه با تالار همدردي اشنا شديد
2_چه چيزي سبب شد تا تصميم به عضويت در تالار بگيريد
3_دليل انتخاب نام كاربريتان چيست
4_چه نام كاربري هايي در تالار براي شما جلب توجه مي كند
5_سه مطلب يا پست در تالار كه از ان خوشتان امده يا برايتان جالب و مفيد بوده نام ببريد
6_اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود و نام ان چه بود
7_يك جمله كه در زندگي برايتان جالب يا اموزنده و مفيد بوده يا از ان الهام گرفته ايد بيان كنيد
8_چه مطلب يا پستي در تالار براي شما خنده دار بود
9_يك انتقاد يا تذكر كلي به اعضا يا تالار
10_نظرتان در رابطه با خودتان چيست
11_جواني را در چه مي بينيد
12_زيياترين تصوير ذهني يا خاطره تان چيست
13_اگر همين الان به شما بگويند كه مي توانيد يك سفر به هر جا كه مي خواهيد داشته باشيد كجارا انتخاب مي كنيد
14_نظرتان در رابطه با عشق چيست
15_اگر اين قدرت را داشتيد كه براي يك روز به يك دوره از زندگيتان برويد كدام دوره را انتخاب مي كرديد
16_ايا به ارزوهاي دوران كودكي خود رسيدهايد اگر رسيده ايد ان را بيان كنيد
17_اگر مي توانيد شغلتان را به اختيار خود انتخاب كنيد چه شغلي را انتخاب مي كرديد و چرا
اميدوارم هميشه موفق باشيد:72::72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهيمي
سلام دوست خوب مهربان سوال از شما
1_چگونه با تالار همدردي اشنا شديد
2_چه چيزي سبب شد تا تصميم به عضويت در تالار بگيريد
3_دليل انتخاب نام كاربريتان چيست
4_چه نام كاربري هايي در تالار براي شما جلب توجه مي كند
5_سه مطلب يا پست در تالار كه از ان خوشتان امده يا برايتان جالب و مفيد بوده نام ببريد
6_اخرين كتابي كه مطالعه كرديد كي بود و نام ان چه بود
7_يك جمله كه در زندگي برايتان جالب يا اموزنده و مفيد بوده يا از ان الهام گرفته ايد بيان كنيد
8_چه مطلب يا پستي در تالار براي شما خنده دار بود
9_يك انتقاد يا تذكر كلي به اعضا يا تالار
10_نظرتان در رابطه با خودتان چيست
11_جواني را در چه مي بينيد
12_زيياترين تصوير ذهني يا خاطره تان چيست
13_اگر همين الان به شما بگويند كه مي توانيد يك سفر به هر جا كه مي خواهيد داشته باشيد كجارا انتخاب مي كنيد
14_نظرتان در رابطه با عشق چيست
15_اگر اين قدرت را داشتيد كه براي يك روز به يك دوره از زندگيتان برويد كدام دوره را انتخاب مي كرديد
16_ايا به ارزوهاي دوران كودكي خود رسيدهايد اگر رسيده ايد ان را بيان كنيد
17_اگر مي توانيد شغلتان را به اختيار خود انتخاب كنيد چه شغلي را انتخاب مي كرديد و چرا
اميدوارم هميشه موفق باشيد:72::72:
1 تو پست های قبلی گفتم چطور با تالار آشنا شدم
2- احساس کردم اینجا می تونه گوش شنوای خوبی برام باشه
3-یکی از شخصیت های کارتون عصر یخی که دوستش داشتم
4- باران چون اسم دخترم بارانه
5 پست چکامه ی عزیز وپست های و مقاله های آموزشی که بچه ها می زارن همشونو می خونم
6 آخرین کتاب پارسال بود کلوپاترا
7-اگه یه موقع دلت گرفت سرتو بگیر بالا چون اونجا تو آسومونا خورشید داره بهت لبخند می زنه اگه بهش نگاه کنی ابرای دلت کنار میرن...
8-پست های آقای بیبی توی تاپیک یه مطلب برای خوشحال کردن آقایون
9-به همه یپست ها سر بزنید نه فقط پست های افراد خاص
10-مافرد یعنی مافرد همین
11-دل خوش .و لب خندون
12-یه روز گرم وسط تابستون که بهترین روز زندگیم بود ...
13-با همسرم برم چین
14یه زمانایی چشمای آدمو کور می کنه و یه زمانایی به زندگیت معنا می ده
15 می رفتم 5 سال پیش
16 نه نرسیدم
17 همین شغلی که الان دارم
:72:
اول تبریک بگویم به آقای ابراهیمی و باران عزیز به جهت مدیریت جدید و سری 4 صندلی داغ .
بعد هم mamfred جان
چقدر تالار در بهبودی روند زندگی ات موفقیت ایجاد کرده ؟!
چقدر در خودشناسی و خود آگاهی های تو تاثیر گذاشته ؟!
چه میزان از مهارتهای زندگی را از فضای تالار کسب کرده ای؟!
دختر کوچولوی ما ، باران خانم چند ماهه شده و چکار می کند ؟!
آ
سلام
به به ، مامفرد عزیز رو صندلی داغ نشسته اول از هر چیز ممنون که دعوتمون رو پذیرفتی بعد هم باران عزیز رو به جای من ببوسش .
و اما سوال :
1_ آخرین باری که خانوادگی به گردش یا تفریحی رفتی و خیلی برات خوشایند بوده و خاطره انگیز شده کی بوده وکجا رفتید ؟
2_ تا حالا پیش اومده که بین عقل و احساس گیر کنید ؟ اگر پیش اومده چه کردید ؟
3_ یکی از بزرگ ترین خواسته هاتون رو که بهش رسیدید رو برامون بگید ؟
4_ در حال حاضر از چه چیزی تو زندگیتون راضی هستید ؟ و همینطور احساس می کنید برای بهبود زندگی چه چیزی رو باید تغییر داد؟
6_ نظر کلیتون راجع به تالار چیه ؟
7_ یک نصیحت یا جمله آموزنده ؟
=======================
دوتا سوال تفریحی هم دارم :
8_ کدامیک از این اشکال رو انتخاب می کنید ؟ دایره ، مربع ، مثلث
9_ اگر قرار باشه طوفان بیاد کدوم رو انتخاب می کنید ؟ یک اسب یا یک خانه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
اول تبریک بگویم به آقای ابراهیمی و باران عزیز به جهت مدیریت جدید و سری 4 صندلی داغ .
بعد هم mamfred جان
چقدر تالار در بهبودی روند زندگی ات موفقیت ایجاد کرده ؟!
چقدر در خودشناسی و خود آگاهی های تو تاثیر گذاشته ؟!
چه میزان از مهارتهای زندگی را از فضای تالار کسب کرده ای؟!
دختر کوچولوی ما ، باران خانم چند ماهه شده و چکار می کند ؟!
آ
سلام آنی عزیز خیلی خوشحالم که دوباره به جمع ما برگشتین
1-راستش تالار خیلی چیزها به من یاد داد بخصوص مواردی در مورد آقایون که من کتر بهشون توجه می کردم ولی تالار یه مشکلی که بوجود می آره اعتیاده من گاهی ساعت ها تو تالارم و اصلا نمی فهمم زمان چطوری می گذره و همین باعث می شه گاهی از کارام عقب می افتم
2 راستش خیلی نکات ریزی که کاش زودتر می فهمیدم و ازشون استفاده می کردم
3خوب من 5 ساله ازدواج کردم و خیلی از مهارت ها برام جا افتاده ولی خیلی چیزهای دیگه هست که دارم از تالار می فهمم
4باران 19 ماهه شده آنی جون بهتره بپرسی چیکار نمی کنه ساعت 2 که از مهد می آرنش خونه شروع می کنه به بهم ریختن خونه و ظرفای توی کابینت و لباسای توی کمد و تا زمانی که همسرم بیاد من یکبار باید خونه تکونی کنم گاهی اوقات کلافم می کنه می برمش خونه ی مادرم:227:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baran.68
سلام
به به ، مامفرد عزیز رو صندلی داغ نشسته اول از هر چیز ممنون که دعوتمون رو پذیرفتی بعد هم باران عزیز رو به جای من ببوسش .
و اما سوال :
1_ آخرین باری که خانوادگی به گردش یا تفریحی رفتی و خیلی برات خوشایند بوده و خاطره انگیز شده کی بوده وکجا رفتید ؟
2_ تا حالا پیش اومده که بین عقل و احساس گیر کنید ؟ اگر پیش اومده چه کردید ؟
3_ یکی از بزرگ ترین خواسته هاتون رو که بهش رسیدید رو برامون بگید ؟
4_ در حال حاضر از چه چیزی تو زندگیتون راضی هستید ؟ و همینطور احساس می کنید برای بهبود زندگی چه چیزی رو باید تغییر داد؟
6_ نظر کلیتون راجع به تالار چیه ؟
7_ یک نصیحت یا جمله آموزنده ؟
=======================
دوتا سوال تفریحی هم دارم :
8_ کدامیک از این اشکال رو انتخاب می کنید ؟ دایره ، مربع ، مثلث
9_ اگر قرار باشه طوفان بیاد کدوم رو انتخاب می کنید ؟ یک اسب یا یک خانه ؟
سلام باران جان
1 راستش من و احسان با دوستامون زیاد بیرون میریم ولی آخرین باری که خانوادگی بیرون رفتیم و خیلی خوش گذشت 13 بدر بود که هم خانواده من بودن هم خانواده ی همسرم رفتیم باغ یکی از دوستان توی کردان کرج
2 آره خیلی وقتها بین عقل و احساسم گیر می کنم راستش من شخصیتا به احساسم بیشتر از عقلم بها می دم و از این قضیه خیلی ضربه خوردم ولی بازم زمان تصمیم گیری احساس برخورد می کنم ولی خیلی زود متوجه میشم اشتباه کردم و باید تسلیم عقلم بشم
3-نمی دونم چرا پاسخ دادن به این سوال انقدر برام سخت بود ولی یکی از چیزهایی که خیلی سخت بدست آوردم زندگی بود
من و احسان خیلی سخت بهم رسیدیم ولی من قدرشو ندونستم و اونو بعد از دوسال زندگیم از دست دادم و دوباره بدست آوردم
4-نمی دونم باران جان نه اینکه از هیچ چیز راضی نباشم نه زندگیه من خیلی خوبه ولی اشتباهات من خیلی زیاد بودن و .... بگذریم برای بهبود زندگی قبل از اینکه انتظار داشته باشی دیگران رو تغییر بدی باید خودتو تغییر بدی
5 سوال پنج نداری
6 فقط می تونم بگم اینجا آدم خیلی داحت می تونه حرف بزنه چون ترس از این نداری که کسی تورو می شناسه و یا از زندگیت با خبر می شه
7 قدر لحظه لحظه ی زندگیتونو بدونید و قشنگ ترین روزها تونو بخاطر مسائل بی اهمیت خراب نکنید
8 مربع
9 خانه
مامفرد عزیز
1.فکر می کنی تونستی همسرت رو بشناسی؟ چند سال برا شناخت لازمه؟
2.اگه همسرت شمارو امر کنه به یه کاری که باب میلت نیست (مثلا بگه دیگه سر کار نرو) چه واکنشی نشون میدی؟
3. مواقعی که با همسرت اختلاف نظر دارین (مثلا یکی میگه بچه رو مهد بذاریم یکی میگه بزاریم خونه مادر بزرگش) چطور به تفاهم میرسین؟
4. دردلاتو به همسرت میگه یا به دوستت ویا همکارت؟
ممنون وموفق باشی