RE: جشن تولد اقاي لرد حامد عزيز
سلام
دوستان اولا" که تولد آقای لرد حامد فرداست یعنی 12 مهرماه
ثانیا" برای اینکه کار مدیران گرامی تالار رو زیاد نکنیم بهتره تو همون تاپیک تاریخ تولد، جشن تولد به ایشون تبریک بگیم وگرنه مدیران زحمت کش باید انتقالش بدن اون تاپیک. مگه نه ؟
پس بریم جایی که باید بریم :72:
سلام اول از همه از همتون تشکر میکنم مخصوصا از دوست قدیمی خودم جناب ابراهیمی که زحمت ایجاد تا پیک رو به عهده گرفتن ثانیا از مدیران در خواست دارم تا این تاپیک را انتقال دهند.
سپس بنده با هدایایی صوتی و تصویری از خجالت لرد حامد عزیز در میام امیدوارم ما رو بدون پذیرایی رها نکنه بریم اخه ما از راه دور می خواهیم پاشیم بیاییم.
منتظر هدایای من باش.؟!!
خدا خیرت بدهد کنجکاو من هم با هدایای خود اینجا گیر کرده ام .
خرم هم با من همکاری های لازم را ندارد . شاد ی گفته بود جفتک نمی پراند ولی فکر کنم بهانه ی برادرش را می گیرد .:D
سلام :72::
من هرچه صبر کردم جای تاپیک تغییر کند نشد..پس با اجازه به نظرم همه دوستان برای اینکه از شب تولد نگذرد کادوهای خود را همین جا تقدیم کنند و هروقت هم انتقال پیدا کرد که خوب بهتر ..نشد لااقل ما کادوهامون را بدیم...
پس با اجازه:
** طبق عکس خانم آنی باید یک 40 سالی داشته باشید!!!!!!!!
با سلام خدمت اعضای محترم....
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:Z...1201765655.jpg
ابتدا تولد لردحامد عزیز را تبریک می گویم :104: :104: و سپس عارضمندم که تمام کسانی که می خواهند تولد لرد حامد عزیز را تبریک گویند لطفا در همین تاپیک ""پست"" بزنند تا بعد از اتمام جشن این تاپیک با تاپیک "جشن تولد" ادغام شود(انتقال یابد).
با سپاس فراوان از شما اعضا فعال و دلشاد :72: :72:
.................................................. ........................
>>البته تبریک اصلی ما مانده است که فردا یعنی روز تولد لردحامد جان خواهیم گفت<<