RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
سلام
من هم به خانم سایه های ماه به خاطر بازگشت دوباره خیر مقدم عرض می کنم .
خانم yasi_m هم در تالار بودند .
واقعا چقدر خوبه که اعضای قدیمی دوباره به تالار بر می گردند و فعالیت خودشون رو شروع می کنند .:73:
من هم به تمام کسانی که بعد از مدتی دوباره به همدردی بازگشتند خیر مقدو عرض می کنم .:72:
امیدوارم بالهای صداقت هم با آرامشی بیش از پیش به جمع ما برگردند .:203:
دلم گرفته است
به ايوان مي روم و انگشتانم را
بر پوست كشيده شب مي كشم
چراغهاي رابطه تاريكند
كسي مرا به آفتاب
معرفي نخواهد كرد
كسي مرا به ميهماني گنجشكها نخواهد برد
پرواز را به خاطر بسپار
پرنده مردني است.
با سلام.
بنده هم به نوبه خود ورود "سایه های ماه" عزیز و دیگر اعضای محترم از جمله ""فیلو سارا
الینا و...."" را تبریک عرض می کنم:227::72:
امیدوارم مانند همیشه اعضاء تالار همدردی در تعامل با یکدیگر و با کنار گذاشتن تعصب ها همواره بهترین دوستان برای یکدیگر باشند.... حضور دوباره اعضاء نوید بخش شروع دوباره است . این شروع دوباره را به فال نیک گرفته و برای ارتقا تالار بکوشیم.
تالار بدون شما کاربران هیچ اثربخشی نخواهد داشت....بنابراین کماکان در انتظار فعالیت های سازنده شما عزیزان هستیم:104:
چی شده غزاله گلم برای چی متاسفی ؟
سلام
موعود جان نگران نباش ، حالش خوبه ، در حال تدبیر مسائلشه .
ان شاء الله که مشکلاتش به بهترین وجه حل بشه ، بهتر آن است که ما دعا گو باشیم
سلام.:72:
دوستان عزیز با حضور مجدد عده ای از اعضاء بنده بسیار خرسند گشتم اما چند تن از اعضاء فعال را دیگر در تالار نمی بینم..گویا مرخصی آنان از چند ماه رو به چند سال خواهد بود!!!
آیا شما عزیزان از """فیلوسارا"" و ""صبا 2009"" و.......اعضاء غایب خبری دارید ...
اگر اطلاعی دارید خوشحال می شوم ما را هم در جریان بگذارید.
بچه ها من یه مشکلی دارم که نمی خواستم براش یه تاپیک باز کنم چون به حال و احوالم ربط داشت اینجا می نویسم
یکی از اقوام 4 تا بلیط مشهد گرفته که دوتاش اضافه است و به من گفت که با مادرم همراهشون برم مشهد
یه جورایی امام رضا کاملا طلبید ولی همسرم اصلا ازین خانومی که قراره باهاش بریم خوشش نمی آد و شدیدا مخالفه
و به من می گه من دوست ندارم با این بری ولی اگه خودت می خوای برو ولی من راضی نیستم
حالا من موندم چیکار کنم
ازطرفی می خوام به امام رضا پشت کنم چون حسم می گه منو طلبیده از طرفی همسرم کلا با این کسی که من می خوام باهاش برم مشکل داره
احساس می کنم اگه نرم امام رضا دیگه جوابمو نمی ده
من چند بارم خواب دیدم که رفتم مشهد و برای همین دلم می خواد برم ولی می دونم همسرم اصلا راضی نیست
عزیزم خوب حالا که همسرت راضی نیست بهش بگو چون شما راضی نیستی نمیرم اما میدونی که خیلی دلم می خواد برم پس قول بده که خودت منو ببری مشهد . با هم بریم بهتره ...
قول رفتن رو ازش بگیر :D
اینجوری هم به حرف همسر محترم گوش دادی هم مشهد میری :D
مرسی باران جان
با توجه به شرایط شغلی همسرم می دونم که همچین قولی نمی تونم ازش بگیرم
بعدشم الان من یه جورایی احساس گناه می کنم از اینکه هم بلیط آمادست هم هتل ولی من نرم
یعنی خدا موقعیت شو برام فراهم کرده ولی من دارم پشت می کنم
سلام
اینجور وقتها توی زندگی زناشویی لحظات مهمتری هست.
در واقع همسران سعی می کنند اینجور وقتها اعتبارشون را در چشم همسرانشون بسنجند.
خیلی مهم هست که تیم خانواده را ترک نکنی.
معمولا مجموعه تصمیم گیری های اعتماد ساز در زندگی زناشویی ، موجب بالندگی خانواده می شه.
امام رضا که بطلبد بدون بلیط هم می تونه بطلبه...:305: