نوشته اصلی توسط
deljoo_deltang
با سلام خدمت دو شرکت کننده عزیز امیدوارم دیر نکرده باشم
سوال ها برای دو کاربر مشترکه
1- اگر در عرض یکروز چندین اتفاق ناخوشایند براتون بیافته (تصادف، آتشسوزی خانه، مریض شدن عزیزتون و ....) آیا تعبیر خاصی از این همه اتفاق می کنید؟ چه تعبیری؟ و چه تدبیری میاندیشید؟
یکی چشمم زده نیست جذاب هستم و تودلبرو دشمن زیاد دارم :311::58: تدبیر که میگی چیه؟!!! :311: هیچی میشینم با خانومم حرف میزنیم ببینیم چه خاکی به سرمون بریزیم بدبخت شدم رفت کل زندگیم رفته همه سرمایه ام رفته هرچی جمع کرده بودم پودر شده رفته روی هوا شما میگی چه تدبیری می اندیشی؟!!! چقدرم لفظ قلم صحبت میکنید بانو :311:
2- اگر شما به نظرتون کاری انسانی و عقلانی بیاد اما ضرورت زندگیتان نباشد اما همسرتون (با فرض اینکه همسر دارید ) بی دلیل با اون مخالفت کنه آیا اون کار رو انجام می دهید؟
من سعی میکنم با همسرم صحبت کنم تا راضی بشه اگر همسرم راضی باشه انجامش میدم البته اگه کمک به همنوع باشه تا حخد معقولش همسرم همفکر خودمه ولی کلا نظرش برام خیلی مهمه (مهدیه سادات الان 2سال و نیمشه !!!) در مورد جمله فرض کنید همسر دارید نوشتم!:227:
3- اگر به عقب بر گردید اول با ذکر اولویت سه کار ی(یا تصمیمی) که انجام نمی دادید (نمی گرفتید) و سپس سه کار (یا تصمیمی) که انجام می دادید (می گرفتید) را نام ببرید.
1.درسمو میخوندم میرفتم دانشگاه
2.توی زمینه شغلیم حساب کتابم رو نگه میداشتم(بزرگترین حسرت زندگیم واقعا حیف شد وگرنه الان وضع مالی اینقدر خبو بود توپم تکونم نمیداد)حیف شد
3.توی سن کمتر میرفتم دنبال خانومم البته اونموقع دیگه خانومم نبود مخشو میزدم باهاش دوست میشدم زودتر میگرفتمش!!گرچه از این چادری محجبه ها بودش اینو جفتمون قبول داریم بعضی وقتها هم بخاطرش همدیگه رو میزنیم :311:
تصمیماتی که نباید میگرفتم:
1.اینکه توی مجردی وارد روابط دوستی با جنس مخالف نمیشدم
2.توی سن کمتر وقتی شغل زدم کله خر بازی در نمیاوردم و حسابدار میگرفتم بار یخودم اعتمادنمیکردم به دیگران و نسیه نمیدادم
3.خونه خوبی خریدیم ولی خدایی خیلی هم بخاطرش حرص خوردیم البته همسرم بیشتر ایکاش خونه مستقل میخریدم
4- در زندگیتان بزرگترین مانع شما در برابر انجام اعمال مخاطره آمیز چیست؟
خوب منطقی فکر کردنم و یکم هم ترسو(یا با احتیاط رفتار کردنم)ولی خودم تصور میکنم این شغلی که میخوام بزنم خودش یه ریسکه و از ریسک کردن عاقلانه خوشم میاد هیجانم داره)