شما تاپیک بزنین لزومی نداره قفل بشه مگر طبق قوانین سایت پیش نره.
اونجا شما حرفاتونو بنویسین تا تبادل نظر کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
نوروز_کویر دکتر علی شریعتی
.............................................
چه افسانه زیبایی ، زیباتر از واقعیت! راستی مگر هر کسی احساس نمی کند که نخستین روز بهار ، گویی نخستین روز آفرینش است؟
اگر روزی خدا جهان را اغاز کرده، مسلما ان روز ، این نوروز بوده است. مسلما بهار نخستین فصل و فروردین نخستین ماه و نوروز نخستین روز افرینش است.
هرگز خدا جهان را و طبیعت را با پاییز یا زمستان یا تابستان اعاز نکرده است .
مسلما اولین روز بهار سبزه ها روییدن اغاز کرده اند و رود ها رفتن و شکوفه ها سرزدن و جوانه ها شکفتن، یعنی نوروز:72:.
بی شک روح در این فصل زاده است و عشق در این روز سرزده است و نخستین بار، افتاب در نخستین نوروز طلوع کرده است و
زمان با وی اغاز شده است.
.................................................. .
در علم و ادب تکرار ملال اور است و بیهوده، عقل تکرار را نمیپسندد واما احساس تکرار را دوست دارد.
طبیعت تکرار را دوست دارد
جامعه به تکرار نیازمند است
طبیعت را از تکرار ساخته اند
جامعه با تکرار نیرومند می شود
احساس با تکرار جان میگیرد و
نوروز داستان زیبایی است که در ان طبیعت،جامعه و احساس هر سه دست اندر کارند. :72:
.................................................. .................................................. ....................
دوستان خوب همدردی سلام:72:
امیدوارم حال همگی خوب باشه.....و کارهای اسفندتون رو به پایان...
96 ام و که ورق میزنم میبینم روزهای پربار و لحظه های شیرینی توش بوده....بابتشون خدا روشکر میکنم.....خدارو شکر میکنم که
من و خلق کرد تا از شهد شیرین زندگی به کامم بریزه و فرصت تجربه کردن و بهره بردن از نعماتش رو بهم بده...
از خدای بزرگ می خوام از هر لحظه شیرینی که خلق کرده نصیبمون کنه و ما رو در پناه خودش حفظ کنه
و نوروز 97 رو تماما به خوشی و شادی سپری کنیم
و سال 97 پر باشه برامون از کسب معرفت و اگاهی ها
دوستان از همتون ممنونم که اینجا بودید تا باعث خلق چیزهای خوب باشید...
و بابت چیزهایی که ازتون یاد گرفتم منو مدیون خودتون کردید ...
و یا بابت خلق زیبایی هایی که با دیدنشون شادم کردید ...
و به ازای تشکر سر قول هایی که هر کی که ازم گرفته هستم تا اخر...
این اخرین پستم تو سال 96 و اگه عمری باشه سلام و ارادتم رو از تو سال 97 بهتون میرسونم:72:
در پناه خدا باشید:72:
سلام به همه دوستان همدردي
ايشالا حال دل همتون خوب باشه
سال خوبي براي همه آرزو ميكنم
سلام
شهر ما که سرد و بارانی شد و من شخصا نتونستم زیاد از دیدن شلوغی و شور و شعف مردم قبل از عید دیدن کنم و لذت ببرم.
ولی به جای اون از شکوفه هایی که در جای جای شهر بر درختان هستند و با این باران زیباتر شدند و بیشتر خودنمایی می کنند لذت می برم.
در سال 96 خاله مهربانم از این دنیا رفت و چقدر باور نبودنش در این بهار دشوار هست. اولین بهاری که این عزیز بین ما نیست.
در هر صورت زندگی جریان داره ...
برای همه شما سالی پر از سلامتی و آرامش آرزومندم.
سلام
در آستانه سال نو و در مسیر سپری شدن آخرین ساعات سال 96 سلامی دوباره می کنم به همدردیهای عزیز
روزهائیه که کسالت پیدا کردم که باعث مختل شدن اموراتم شد .... اما فرصتی ازش ساختم و حاصلی دریافتم ، حاصل این فرصت سازی اینکه میشه پذیرفت یه وقتهایی کاراهات سر وقتش هم انجام نشه .... نباید یقه خود را گرفت و .... که وای چرا این شد که کارم بمونه ؟؟؟؟!!!!..... اصلاً مهم نیست ... موند که موند ... مگر دنیا به آخر رسیده .... مگر فاجعه رخ داده .... مگر قرآن خدا غلط شده ..... در همه شرایطی بر خود مسلط بودن و حال خوب را ساختن مهم است .....
امروز خواب عجیبی دیدم .... وقتی بیدار شدم در حین صحبتهایی تلفنی با یک دوست عمق معنای این خواب را درک کردم چقدر زیبا خدا برای آدم حجت قرار می دهد یا وقتی دریافتی حاصل می شود آیتی که هدایت کند که صحت و یا عدم صحت آن دریافت را دریابی را برایت قرار می دهد .....
می دونید چیه ...؟؟؟؟
اساساً بر همه در و دیوار وجود آیات الهی هستند یعنی تابلوهای راهنما از ظاهری به سوی معنا ....
این همه نقش عجب بر در و دیوار وجود
هرکه فکرت نکند نقش بود بر دیوار
مثل این خوابی که به من فهماند که فرشته درست فکر کردی در همه شرایطی حتی ناملایمات می شود حالت خوب باشه و تلاش کن حالت خوب باشه ... این عین عدم وابستگی به هرچیز و هر موقعیت و هر شرایطیه و چی از این بهتر و شیرینتر ... رها و آزاد و سیال از هر بندی ..... که خوش است فقط بند بندگی
حالا جریان چیه ؟
مدتیه امورات و برنامه هام به گونه ای بوده که کمتر در منزل حضور داشتم و منی که عادت دارم به هراز چند گاهی نظم و نظافت و مرتب سازی ای که از آن لذت می برم به گونه ای که نزدیک عید مثل همه مردم نیاز به خونه تکونی مفصل پیدا نمی کردم (البته غیر از سال گذشته )...... امسال بنا به همین امور بیرون از منزل دو سه ماه اخیر فرصت اون نظم و نظافت های هراز چند گاهی همیشگی را نیافتم ... در واقع نبودم که بیابم و یک روند معمول بود لذا نیاز احساس می کردم برای یک خونه تکونی مفصل نزدیک عید( حس شدید در من ) .... شرایطی پیش اومد که تا 10 روز پیش نمی شد پیوسته خونه باشم و برسم به این کار و وقتی حضور در خونه یافتم و شروع هایی در منزل اموراتی پیش می آمد که باز هم مانع میشد .... و درست زمانی که دیگه از فرداش برنامه ام برای این اقدام جدی بود و شرایط هم به ظاهر مهیا ... صبح که بیدار شدم یک کسالت غیر منتظره و یک هویی پیش اومد .... که دقیقاً می بایست استراحت و رسیدگی و عدم فشار کار در پیش گرفته میشد ... گفتم یعنی چه ؟؟ آخه چرا ؟؟؟
طبق روند غالباً من .... ، پرسشم این شد که چه حکمتی دارد ؟؟؟
شد دوروز سه روز چهار روز .... هرچه زمان به سمت روزهای آخر سال می اومد به امورات مد نظر تخفیف می دادم که مثلاً فلان و فلان باشد برای بعداز تعطیلات ... ( محدود می شدم به اموراتی که در طی چند روز باقیمانده برسم انجام دهم ) همینکه این روزهای باقی مونده بهمانها را انجام دهم خوبه ... :305:
در مقابل نارضایتی درونی از این شرایط خودم را آرام می کردم که فلانی قرار نیست حال خودت را بدتر کنی .. قراره از حال ناخوش به حال خوش برسی و با تحلیلهایی خودم را به پذیرش می رساندم و راضی میکردم به پذیرفتن همان حد ممکن ... ووووو :72::310:
تا رسید به همین امروز دوشنبه که تخفیف من رسیده بود به همان نظم و نظافت و گرد گیریهای هراز چند گاهی ... کسالتم هم بهتر شده بود بخصوص یک خبر خوب هم دریافت کرده بودم که شارژم کرد اما همینکه مختصری پیش رفتم..... نقشه کارهای عمیقتری کشیدم ( که قطعاً موجب فشار جسمی میشد چون از بعضی تخفیف ها صرفنظر کردم و انجام اون امور عمیقتر در این بازه زمانی فشار جسمی را موجب میشد ...) تا اومدم به اقدام خارج از حد تخفیفها سر دردی بی دلیل و یک هو عارضم شد و دوباره مختل شدم و مشخص شد افت فشار است که بی معنی بود :47::54:و .... و این شد که نه تنها تخفیفهای قبلی باید اعمال شود بلکه باز هم تخفیف هایی جدید اضافه شد ...:311::311: تا تو باشی از حدودی که بهش راضی شدی خارج نشوی و نقض عهدی با خودت نکنی :81::81:
با آن خوابی که دیده بودم و این شرایط ، حکمت و درس برای من این بود که حتی آنچه به ظاهر در دست من است و مدیریتش با من است و و روندی پایدار و معمول دارد و موجبات خوشایندی و .... هم نباید وابسته ات سازد نباید عادت وابسته ساز شود که اگر موقعیتی پیش آمد و نشد اون روند همیشگیت باشد، به هم بریزی ، آشفته شوی ، درمانده شوی ، حالت ناخوش باشد و .....
1 - به هیچ موقعیت و شرایطی و روندی وابسته نباشیم .
2 - در همه حال در همه شرایطی حتی در آن شرایط که به ظاهر ساز ناساز است و ناخوشایند ، می شود حالی خوب ساخت ، حال خوب را باید حفظ کرد و یا اگر از آن وضعیت حالت ناخوش شد ، درونت به هم ریخت و عصبی شدی زود عنان خودت را به دست بگیر و فاجعه نبین ... مطلق نگری نکن .... دنیا که به آخر نمی رسد .... پیش آمد پیش آمده .... مهم تویی و سلامتی احوالت ... مهم تویی و روانی که نیازاریش .... ( میازار روانی که حالش خوش است ..... که حال دارد و حال شیرین خوش است ........ از شدت خوشی حال از این دریافت و تمرین آن می بینید که شعر از خودم در وکردم ... البته با استفاده از یکی از صناعات شعری )
و محتوای خوابم که شک ندارم رویای صادقه بود دقیقاً تایید همین بود ... ای کاش می شد بگم تا ببینید ..... اگر چه دوست عزیزی که تلفنی صحبت می کردیم و من در حین صحبت با او حقیقت آن خواب را درک کردم گفت احوالات خودت بوده که منعکس شده اما ویژگی ها و معنویت بالای شخصیتی که خواب به او و زندگیش بر میگشت .... حجت شد که من دریابم ، دریافتی که این مدت بخاطر نشدن اموراتم به روال همیشه حاصلم شده مورد تایید است و همه این اوضاع و اون کسالت برای این دریافت بود .... و رشدی در من
فلسفه حج و پرهیز نکردن از بعضی ناخوش ها در وقت احرام مثل پرهیز نکردن از بوی بد ، نترسیدن از حشرات موذی حتی اگر روی لباست بنشینند و موارد دیگر از آداب احرام در حج ...... همه و همه برای همین است که ما اسیر عادات نشویم ما محتوا را دریابیم و اموراتمان ،زندگی و رفتارمان از روی عادات بی محتوا و مهمتر از آن عادات وسواسی نباشد ... ماه رجب هم اومده و چند وقت دیگر اعتکاف و همین محتوا ....
و ... دیگر از امروزم :
خبر بسیار شیرینی که در رابطه با عزیزی که همیشه برای موضوع خاصی دعاگویش بودم ... اما اخیراً خیلی بیشتردر این رابطه به فکرش بودم و دعاگو... دریافت کردم و آن هم تحقق آنچه برایش می خواستم از درگاه خدا بود .... وقتی بهم خبر دادند از خوشحالی در پوست نمی گنجیدم و سجده شکری لذت بخش نصیبم شد
پییشا پیش سال نو بر شما مبارک ... آغازی خوب و انجامی عالی را برایتان در درگاه حق متعال خواستارم .... به حق مولود عزیز این ماه مولا علی علیه السلام
دلم گرفته ست...
سفری در پیش داشتیم که متأسفانه بهم خورد
واقعا دلم لک زده برای حرم امام رضا(ع)
خیلی گریه کردم...
یه دردی دارم که رنجم میده روحمو آزار میده
دلتنگم...قلبم تو فشاره...
میرم که پروازمو ادامه بدم....
دعا کنید بیشتر و بیشتر به خدا نزدیک بشم
سلام به همگی
تمنای عشق عزیز حالم مثل حالته!!درکت میکنم.
من حتی بلیط هم گرفتم امامثل اینکه قسمت نیست برم به خاطر شغل همسرم.امشب موقع سال تحویل وقتی این خبرروشنیدم که به احتمال زیاد نمیریم دیگه اصلا سال تحویل اونجورکه باید بهم نچسبید.
دوستان دعا کنید امام رضا ازطلبیدنش منصرف نشه.خودش میدونه این چندروز که بلیطها روتوی دستم میگرفتم چه ذوقی داشتم.یاضامن آهو ناامیدم نکن.
امسال هم باید آقا رو از تو تلوزیون ببینم:47:
خوش به حال آن هایی که الآن مشهد هستند...
این دل من آروم نمی گیره دلم حرم امام رضا رو میخواد
شده خودم تنهایی اتوبوس سوار شم برم مشهد میرم.
کربلا خواستم خدا بهم داد مشهد که همین نزدیکیه...
سلام به همه یاران همدردی
از خدا می خواهم سال نوتون پر از برکت و شادی باشه
راستی سالهای پیش تعداد کاربرا روز عیدی تقریبا صفر بودند ولی گویا امسال کاربرای عزیز روز اول عیدی دید و بازدید دنیای مجازی رو به دنیای واقعی ترجیح دادند (خودمم یکیشون :) ) . همچنین دیدم Hedieh خانم بعد از مدت زیادی اومدند تالار. امیدوارم همه یاران همدردی چه جدیدی ها چه قدیمی ها هر جا هستند در پناه حق باشند.
سلام بر همه یاران همدردی
آغاز بهار وسال نو مبارک باشه. با آرزوی سلامتی و شادی و هدف گذاری صحیح و تلاش در جهت رسیدن به اهداف برای همه دوستان.
من خیلی کم حس نوشتن تو این تاپیک رو دارم، الان هم در حد توانم خیلی تلاش کردم تا همین دو جمله رو بنویسم:311:
کم کم داره سابقه عضویتم توی همدردی به 9 سال میرسه:305: و چقدر من از این تالار یاد گرفتم و چقدر که تغییر کردم تو این سالها:303:
یه حس خوبی به امسال دارم، البته من کلا به همه چیز حس خوبی دارم همیشه، حتی اگر وسط آتیشم باشم حس خوبم رو حفظ می کنم :311: امید دارم حس خوبم به امسال پاسخ خارجی داشته باشه، نداشته باشه هم اهمیتی نداره زندگی زاویه های قشنگی بی شماری داره که فقط منتظر ما هست تا کشفش کنیم.
امیدوارم که همه مون بتونیم از زاویه های قشنگی که تا حالا تجربه ش نکردیم به زندگی نگاه کنیم و تجربه های جدید داشته باشیم.
:72::72: