RE: دارم از همسرم جدا ميشم.ولي هنوز دوسش دارم.توروخدا کمکم کنيد.
چکامه عزیزم
خدا رو شکر میکنم که حداقل روابط شما بهتر شده ولی انگار صبر هممون داره به آخر میرسه درست مثل من . میخوام صبور باشم ولی نمیتونم دارم متوجه شکستن خودم میشم و این منو عذاب میده گفتنش سخته ولی اگار دارم افسردگی میگیرم . همیشه یه بغضی دارم
میرم حافظیه میرم زیارتگاه ولی هیچ جا آرومم نمیکنه
موضوع بیماری شاد هم داره داغونم میکنه
خدایا به همه ما صبر بده
خدایا دل همه ما رو شاد کن
آمین
چکامه جان حق داری خیلی هم حق داری واقعا سخته تو این شرایط بودن ولی عزیزم به این فکر کن میتونی دوریه شوهرتو تحمل کنی ؟ یه مدت خونسرد باش و بی خیال واسه خودت باش بابا فکر کن جدا شدی (البته خدای نکرده) به خدا اینجوری فقط خودتو داغون میکنی . بیا تا عید هم تحمل کن ببین چی میشه ولی تو یه موقعیت خوب یه موقعهایی که خیلی به نیما نزدیکی بهش بگو خسته ای بگو دکتر گفته همه دردات عصبیه باهاش دردو دل کن مثل یه دوست حستو بهش انتقال بده . ببین چه جوابی میده با این تغییر شرایط ببینیم جوابش چیه . اگه بازم همون حرفایه قدیمیرو میزنه بگو بیا تا عید به خودمو نو زندگیمون وقت بدیم . اگه تونستیم که خدارو شکر ولی اگه نشد دیگه بیشتر از این خودمو به بازی نگیریم ...
چکامه جان خواهر مهربونو صبورم این یه بارم به خاطره خودت و زندگیت این کارو بکن شاید بگی تکرار مکرراته ولی یه جوری مطرحش کن که به دلش بشینه حرفایه تکراری نزن بگو فقط میخام باهات دردودل کنم .
امیدوارم این دفعه شوهرت حرفایه امیدوارانه بزنه
خدایا راضیم به رضای تو
چکامه ی گلم با توجه به عشقی که تو نسبت به نیما داری اگه نباشه بیشتر اذیت می شی پس عزیزم با شرایطی که داری زندگی کن
اگه خدا نمی خواست که تو ادامه بدی مطمئن باش خودش یه راهی جلو پات می ذاشت ولی حالا که می بینی نیما داره بهتر میشه پس بزار
زمان کاره خودشو بکنه همه داریم صبر می کنیم واسه رسین به خواستمون پس توهم صبر کن
الینا داره صبر می کنه تا مستقل بشه
من دارم صبر می کنم تا خانواده ی آرش کنار بیان
نازنین داره صبر می کنه تا پولش برگرده
نفس داره صبر می کنه تا خدا راه درستو بهش نشون بده
ماندگارو طراوت و مارال و .... همه ی بچه ها دارن به نوعی واسه مشکلشون صبر می کنن عزیزه دلم چون کار دیگه ای از دستمون بر نمی یاد
چكامه عزيزم مي دونم خيلي سخته ولي اميد داشته باش كه درست مي شه. به خدا توكل كن، خدا نتيجه اين صبر و مهربوني تو رو خواهد داد. ولي اگه ديدي ديگه نمي توني صبر كني با نيما صحبت كن بگو تا عيد به هم فرصت مي ديم اگه خوب شديم(مثل قبل شديم) زندگي مي كنيم اگرم نه كه هيچي. من برات دعا مي كنم. نذر هم برات كردم. من مطمئنم كه درست مي شه.به اميد خدا
چكامه عزيز
توي يكي از تاپيكها چيزي نوشته بودي كه برام خيلي جالب بود براي همين يك كپي از آن رااينجا گذاشتم
فكر مي كنم تو به نتيجه خوبي رسيده اي
(خانومم رو دوست دارم چی کار کنم دوسم داشته باشه؟؟؟؟ازش خیلی دلگیرم. )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط چکامه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط afsoon520
همسرم از آغاز صبح تا عصر که خانه میرویم 5 یا 6 بار تماس میگیرد، اس ام اس میدهد.به همین دلیل من دلیلی نمی بینم که به او زنگ بزنم. چون همیشه هست. وقتی جایی میروم تا به مقصد برسم چند بار تماس میگیرد. گاهی اوقات از اینکه هیچگاه تنها نیستم دلم میگیرد.به نظر من ابراز علاقه باید کم باشد چون اینگونه طرف مقابل تشنه شنیدنش میشود.
جالب است بدانید یک شب همسرم بسیار خسته بود و سرما هم خورده بود، به من هیچ ابراز علاقه ای نکرد و در حال و هوای خودش بود ، ومن زود این موضوع را متوجه شدم.یا یکروز در ماموریت بود و نتوانست با من تماس بگیرد، بعد از 7 یا 8 ساعت من ناخودآگاه با او تماس گرفته و جویای حالش شدم.
شما هم دوست عزیز بدانید که رفتار همسرتان از روی عمد نیست و بی اختیار اینگونه است . چند روز تماس نگیرید و کاری نکنید، حتما خودش با شما تماس میگیرد. امتحان کنید ضرر نمیکنید.
ببين دوست عزيز با حرف خانم افسون هم موافقم.اين حرفها يه جورايي جواب من هم هست.خانوم افسون راست ميگه.امثال من و شما هيچوقت به همسرامون فرصت نداديم که خودشونو نشون بدن و محبتشونو ابراز کنن.چون هميشه براشون در دسترس بوديم.گفتن اين حرفا راحته ولي عمل کردنش خيلي مشکله.من ميفهمم شما چي ميگين.کاملا هم درکتون ميکنم.ولي اين حرفا عين واقعيته.
وقتی مردی شما را بخواهد، هیچ چیز نمی تواند جلوی او را بگیرد.
اگر شما را نخواهد، هیچ چیز نمی تواند نگهش دارد.
دست از بهانه گیری برای یک مرد و رفتار او بردارید.
هیچوقت خودتان را برای رابطه ای که ارزشش را ندارد تغییر ندهید.
رفتار آرامتر همیشه بهتر است.
قبل از اینکه بفهمید واقعاً چه چیز خوشحالتان می کند، با کسی ارتباط برقرار نکنید.
اگر رابطه تان به این خاطر که مردتان آنطور که لیاقتش را دارید، با شما رفتار نمی کند، به اتمام رسید، هیچوقت سعی نکنید که با هم دو دوست معمولی باشید.
یک دوست با دوست خود بدرفتاری نمی کند.
پاگیر نشوید. اگر فکر می کنید که شما را در حالت تعلیق نگه داشته است، مطمئن باشید که حتماً اینکار را کرده است.
هیچوقت به خاطر اینکه فکر می کنید گذر زمان ممکن است اوضاع را بهتر کند، در یک رابطه نمانید. ممکن است یکسال بعد به خاطر اینکار از خودتان عصبانی شوید، چون اوضاع هیچ تغییری نکرده است.
تنها کسی که در رابطه می توانید کنترلش کنید، خودتان هستید.
برای رفتاری که با شما دارد، حد و مرز بگذارید.
اگر چیزی ناراحتتان می کند، حتماً با او درمیان بگذارید.
هیچوقت اجازه ندهید، طرفتان همه چیزتان را بداند. ممکن است بعدها بر ضد شما از آن استفاده کند.
شما نمی توانید رفتار هیچ مردی را تغییر دهید. تغییر از درون ناشی می شود.
هیچوقت نگذارید احساس کند او از شما مهمتر است...حتی اگر تحصیلات یا شغل بهتری نسبت به شما داشته باشد. او را به یک بت تبدیل نکنید.
او یک مرد است، نه چیزی بیشتر، و نه کمتر.
اجازه ندهید مردی هویت و وجود شما را توصیف کند.
هیچوقت مرد کس دیگری را هم قرض نگیرید.
اگر به کس دیگری خیانت کرد، مطمئن باشید که به شما هم خیانت خواهد کرد.
مردها طوری با شما رفتار می کنند که خودتان اجازه می دهید رفتار کنند.
همه مردها بد نیستند.
نباید فقط شما همیشه انعطاف از خودتان نشان دهید...هر مصالحه ای دو جانبه است.
بین از دست رفتن یک رابطه و شروع یک رابطه جدید، به زمانی برای ترمیم و التیام نیاز دارید....قبل از شروع کردن یک رابطه تازه، مسائل قبلیتان را باید به کل فراموش کنید.
هیچوقت نباید دنبال کسی باشید که مکمل شما باشد. یک رابطه از دو فرد کامل تشکیل می شود. دنبال کسی باشید که مشابهتان باشد نه مکملتان.
شروع رابطه و قرار ملاقات با اشخاص مختلف جهت یافتن بهترین فرد خوب است. نیازی نیست که با هر کس که دوست می شوید همان فرد موردنظر شما برای ازدواج باشد.
کاری کنید که بعضی وقت ها دلش برایتان تنگ شود. وقتی مردی همیشه بداند که کجا هستید و همیشه در دسترسش باشید، کم کم نادیده تان می گیرد.
هیچوقت به مردی که همه آن چیزهایی که از رابطه می خواهید را به شما نمی دهد، به طور کامل متعهد نشوید.
می گویند یک دقیقه طول می کشد که یک فرد خاص را پیدا کنید، یک ساعت طول می کشد که او را تحسین کنید، یک روز تا دوستش بدارید و یک عمر تا فراموشش کنید.
سلام الي 294، بسيار خوب و سازنده بود. اميدوارم نه تنها چكامه كه همه ما اين روشها رو در زندگيمون به كار بگيريم. موفق باشيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eli294
کاری کنید که بعضی وقت ها دلش برایتان تنگ شود. وقتی مردی همیشه بداند که کجا هستید و همیشه در دسترسش باشید، کم کم نادیده تان می گیرد.
فکر می کنید با توجه به فرهنگ مردم ایران و مردهای متعصب ایرانی، برای تحقق این امر چه کاری مناسب است؟!
سلام چکامه جان خوشحالم که اوضات بهتره امیدوارم بهترم بشه برات از خدا روزای خوب میخوام.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohat
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eli294
فکر می کنید با توجه به فرهنگ مردم ایران و مردهای متعصب ایرانی، برای تحقق این امر چه کاری مناسب است؟!
میتونید حتی توی خونه هم زیاد در دسترسش نباشید،منظورم اینه که زیاد بهش نچسبید
سر خودتون رو با علایقتون گرم کنیدبا هرچیزی مثل نقاشی،خیاطی ،کارهای هنری شما اگه نوی اون اتاقی هم که اون هست نباشد مطمئنا"دلش براتون تنگ میشه