جناب آقای مدیریت پویا میدونی چندساعت ازوقت مینوش گذشته بود؟؟!!!!
آخه این هم شدمدیریت پویا!!!':311:
نمایش نسخه قابل چاپ
این تجاوزبه وقت دیگران اول زیر سر خودم بود که نرسیدم زودتر جواب تصاویرو بگم...دوم زیر سر کاربری بود که بعد از من نوبتش بود..بدلیل مسايل امنیتی از گفتن نامش معذورم:310:....چندین بار با پیام خصوصی ازش خواستم زودترجوابهاروبده که ایشون فرمودند تاساعت ۲۴نوبتمه خلاصه ازمن اصراروازایشون انکار به زورتونستم ۶ساعت ازوقت روزنده کنم واز زیرچنگش دربیارم:102::227:
هنوزم که هنوزه دندونش سرجگرم کارمیکنه:97:...
.البته خاله قزی به خاطر یه مسأله حیاتی زودپستشو ارسال کرد.مورد داشتیم مرد دیرگوجه وسیب زمینی رو رسونده خونه شب توی پارک خوابیده:311:....
.حالابازتقصیرهاروبندازید گردن مدیریت پویای مهربان:18::54:
سلام خانوم پاییزی دیروز و پاییزه امروز!
من مدیریت پویا نیستم.
ولی از اونجاییکه دختریم که در خیلی از موارد اظهار نظر میکنم، و جواب سوال شما رو میدونم، میخوام جواب بدهم.
بله میدونم، هیچی!!!!!
حالا شما بگین، کاربر پویا، شما میدونین چقدر از وقت صالحه هنوز مونده بود؟؟
صلوات ختم کنین!
salehe از 24تا28مرداد meinoush از28 تا 1 شهریور ..........عجب ریاضی دانهایی توی سایت هستن واقعا من موندم شما چطور ریاضی هاتون قبول شدید..از روز ۲۴م بشماریدتاروز۲۸م ..شانس آوردیم دختر بیخیال وخانم پاییزی وفرشته اردیبهشت توی ستاد استهلال ماه کار نمیکردن یعنی حالا حالا مردم داشتن روزه میگرفتن:311:
بنده خدا مدیر وقت تاریخارو قاطی کردن کاریش نداشته باشین دوستان.مدیر مگه مردم که داری به این عیانی تهمت میزنی؟دوروز از ابتدا دوروز از اخر حق منو خوردنددم برنیوردم همه جواباروهم لابلای نوبت این واون دادم طفلی خودم.تازه دندونای من مونده رو جیگرشون.فکنم وقتشه یه کودتا راه بندازم هرچی سکوت میکنم جواب نمیده.
خب دراین صورت بایدبگیم وقت خانم مینوش از۲۹م شروع میشه نه۲۸م. :311: حالامدیریت پویا واسه اینم راه چاره داره:311:
روز آخروقت هرکسی روتا ۱۲ظهرتعیین میکنیم. یعنی خانم مینوش تا ۱۲الی ظهر روز ۱شهریورنوبتش به اتمام میرسه :18:
اصلالازم نیست از این تزهای مدیریت پویا تشکر کنید:-) :104:
- - - Updated - - -
خانم طفلی همه ی دودها از کنده ی شما بلند میشه :311:
صاف میره توچش مدیریت پویای بی گناه:54:
باور کنید اگه کمک میخاستین حتما کمک میکردیم حداقل تاریخ اغاز و پایان رو اطلاع میدادیم بهتون تا این همه اذیت نشین.:305:دلم سوخت که همه شاکی شدن و شما همچنان یه تنه جواب میدین:311:مثل این بچه های بد وخرابکار .
ایشون کل کلیست پویایی هستن نه مدیرپویا.
به جای اینکه حواسشون به تاپیکشون باشه ومدیریت خاموش روپویاکنن که اینقدرتاریخ هاروپس وپیش نکنن همش اینجا دارن واسه یه روزاین طرف واون طرف کل کل میکنن اونم باکی...
باخانمهای پویاوباهوش...
این اعتماد بنفستون واقعا جای تحسین داره:104: این سوتی ایی که شما جنابان گرامی سرتاریخ دادید مدارکش هم موجوده توی پستهای قبلی .فقط من موندم شماها چطور رسیدید سرجلسه کنکور:311: من حدس میزنم باراول همه تون روزبعدازکنکور رفتیدسرجلسه :311:لازم شدیه تایپیک جدید ایجادکنیم واسه بزرگترین سوتی شما چی بوده؟
اتفاقابه یکی از دوستان عرض می کردم تایپیک کل کل منو یاد بازداشتگاه فیلم شاهگوش میندازه ولی فرقش اینه اونجا دیگه مدیرکشون نمیکردن:54: