RE: حال و احوال ياران همدردي (2)
عنتر دل بودن هم بد دردیه ها!
امروز:
میکشمت نامرد! نه ولم کنین! خون جلوی چشمامو گرفته! قاتل امام حسین کیه؟ این چطو فلان! تمام مصیبت بشریت همه و همه اش به خاطر این نکبته!
فردا:
واااااااااااااای! عاشوووووختم! قربون اون قیافه هچل هفت نخراشیده ات! بدون تو من مییییییییییمیرم عزیییییییزم! اصلا اگه تو نبودی بشریت باید چه خاکی تو سرش میکرد؟
پس فردا:
بازم تو!....
.................................................. .................................
سر سرکی به تالار میزنم اما راستش خیلی دیگه فرصت نمیشه کانکت شم و مطلبی بنویسم. هرچند که این روزها من بیشتر از خیلی ها دارم پست میزنم.
چرا تالار اینجوری شده؟
وقتی لیست ارسالها رو نگاه میکنی احساس میکنی بدبختی داره از سر و روی تالار میریزه! ایییییییییییییینهمه مشکلات ! والله دروغ چرا! تقریبا هیچکدامشون رو باز نمیکنم بخونم . میترسم منم جو گیر شم الکی الکی مشکل دار شم.
البته ببخشید آقای مدیر ! اصلا شغل جالبی ندارین ها! حالا میگین که کمک به مشکلات بشریت و اینا...میدونم... ولی خوب آدم دپرس میشه اینقدر مشکل میبینه!
بعضیهاشونم که از مشگل گذشته و جزو گناهان...
راستی خدا چه صبری داره! چه چیزها از این بشر دو پا میبینه !
به هر حال خدا ایشا الله صبرتون بده، البته انگار داده که شما هم دل هیشکی رو نمیشکونید و همه رو کاملا عادلانه بی جواب ...:163: :160: بشین سر جات بی دل! زبونتو غلاف کن بچه!!! تو مثل اینکه نمیتونی یه دو روز بی دردسر ما رو بذاری ها! میدونم آخرش این زبون تو کار دست ما میده:101:!
.................................................. .........................
اوناییکه رفتن مشهد زیارتشون قبول:323: البته اگه تونسته باشن توی اونهمه هول و فشار و ازدحام زیارتی کرده باشن
بالهای صداقت هم ایشالله طلبیده بشه بره و حاجاتش روا بشه و برای ما هم اگه لطف کنه دعایی از ته دل
.................................................. ......................
یه پیشنهاد:
نه ولش کن!
......................
چرا آواتار من اینجوری مات و نا مشخص شده؟ وضوح عکسش خیلی بالا بود ها!
............................
:46::43:
بابا چه خبرتووووووووووووووونه همتون رفتین پنهان شدین؟ 5 عضو پنهانی؟!!!
از چی پنهان شدین؟ حالا به ما هم بگین که اگه خطر در کمینه ما هم بریم یه جایی این زیر میر ها قایم شیم!
.....................
امشب این تالار نذاشت به کارام برسم!
و این معناش اینه که امشب تا خود صبح باید بشینم کار کنم وگرنه ...
آقا شما جوونا رو از درس و تحصیل باز میدارین!
نکنه شما رو دشمن اجیر کرده:163:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
سلام شیرین جون
خیلی خیلی به یادت هستم
خدا می دونه چقدر دلم می خواد بیام مشهد
یادته برام دعا کردی که با دخترم و همسرم بیام مشهد
دعایت مستجاب شد و حالا لحظه شماری می کنم که طلبیده بشم برای زیارت انشاالله:323:
اونقدر هم دل توی دلم نیست که بیام توی صحن حرم و تو رو ببینم :327:
این رو رمزی نوشتم فقط خودت ببینی :163: و گرنه مدیر تالار خط خطی ام می کنه :311:
سلام بالهاي صداقت عزيزم.... منم خيلي به يادتون هستم و از خدامه كه شما رو مشهد تو صحن حرم ببينم و همينطور همه بچه هاي تالار رو باتفاق مدير گرامي.... (فكر كن!!):328:
چه ديدني ميشه ها همه بچه ها مشهد باشن مدير همدردي هم جلوي همه! :327:
من كه با ديدنتون اين شكلي ميشم...:320:
شوخي كردم ...:46:
عزيزم خيلي خوشحالم كه صبر و شكيباييت نتيجه داد اميدوارم اين شيريني زندگي همچنان ادامه داشته باشه و هرروز با دوام تر و پررنگتر بشه.... و اميدوارم كه هرچه زودتر بياين مشهد...
راستي بچه ها هركس رفت جمكران واسه منم دعا كنه .... من فقط يه بار رفتم اونجا و تنها سفري بود كه اينقدر حال و هواش با همه جا فرق ميكرد....
فرشته مهربون عزيزم خسته نباشي.... پست هاي زيباتو هميشه ميخونمو ازشون چيزي ياد ميگيرم ... موفق باشي خانم معلم....:104:
محمد ابراهيمي عزيز خوش اومدي ....
بي دل عزيزم از اينكه مثل قبل با انرژي برگشتي و مريضي نتونسته رو "زبونت" اثر بذاره خوشحالم....:163: همتونو دوست دارم و ...... و التماس دعا!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
بابا چه خبرتووووووووووووووونه همتون رفتین پنهان شدین؟ 5 عضو پنهانی؟!!!
از چی پنهان شدین؟ حالا به ما هم بگین که اگه خطر در کمینه ما هم بریم یه جایی این زیر میر ها قایم شیم!
:311:
:311::311:
:311::311::311:
:311::311:
:311:
خدایی خیلی جات خالی بود تو تالار ، همدردی با شیرین زیونیهات یه صفای دیگه داره .
خدا حافظ این ذهن حاضر و مستعدت باشه عزیز
سلام بر بچه های عزیز
چند روزیه سرم خیلی شلوغه ،مخصوصا سرکار ،به خاطر همین زیاد نمیتونم سر بزنم، فقط اومدم واسه عرض ادب
به به به ،بیدل نازنین با همون شیطونیاش و شیرین زبونیاش برگشته ،بی دل جان خیلی خوش اومدی
بچه از یه چیزی تو این مدت ناراحت شدم ، تو این مدت از همه یادی شده ولی از مهتاب عزیز تا اونجایی که خوندم کسی یادی نکرده ،یعنی ما واقعا انقدر فراموشکار شده ایم؟
مهتاب عزیزم جایت حسابی تو همدردی خالی هست ،امیدوارم این پست رو بخونی و به خاطر اینکه یه بار دیگه هممون تو باغ فرشته عزیز جمع بشیم ، همه کدورت ها رو دور بریزیم که واقعا دو روز زندگی ارزش مکدر کردن دل رو نداره و باید دلتکونی کرد ،دوباره به جمعمون برگردی و جمعمون رو گرم بکنی:227:
هوررررررررررا برای مهتاب جون:104::104::104:
سلام گل مریم نازنین
عزیزم این لینک رو ببین تا ببینی به یاد مهتاب خانم هم بودیم .
http://www.hamdardi.net/thread-13043-post-129586.html#pid129586
آره بابا در باغ رو بستین رفتین کجا ، حیفه ، بیاین جمع بشیم اونجا ، هوای باغ همدردی که همیشه بهاریه ، پاییز و زمستون نداره ، دلهای گرم همه شما رو می طلبه ، کلید باغ رو هم دادم دست بی دل جون بیاد درو باز کنه بریم تو ، دم در خوبیت نداره ها :311:
خوشحالم که از صفای همدلی ، دلهای اهالی همدردی گرم گرم است :310::310:
سلام به همه دوستان خوبم،امیدوارم همگی شاداب و سلامت باشید:72:
فکر کنم بیش از یک ماهه که نتونستم پشت کامپیوتر بشینم، متاسفانه کمی کسالت دارم
میگن حاصل فشار روحی 1سال و نیم پیشه و در نهایت مشکل جسمی ... الان هم خیلی نمیتونم بشینم و نوشته های عزیزان رو بخونم.
خیلی خوب شده بودم مخصوصا از لحاظ روحی ولی انگار شوکها و فشارهای اون روزا بد جور به جسمم ضربه زده...
بدترین قسمت این بیماری اینه که یاد گذشته میفتم....
این چند ماهه هم سرگرم کار و درس بودم که خیلی به خودم نرسیدم!
خلاصه اینکه با کمال تاسف از کار و درسم موندم
برام دعا کنید که موقعیت کاریم بیش از این به خطر نیفته:323: واینکه با وجود درد یادگار، بتونم مثل همیشه بدیهایی که یادم میاد رو ببخشم
دوستتون دارم، امیدوارم همدردی همیشه فعال و پابرجا باشه:72::72::72:
التماس دعا
سلام به همه ی دوستان خوب تالار همدردی
خیلی خوشحالم که همه دوستان دور هم هستند امیدوارم دوستان دیگری که نیستند به زودی به تالاربرگردند
امریم عزیز خوش اومدی امیدوارم هرچه زودتر حالتون بهتر بشه . من همیشه به یادتون بودم و براتون دعامیکنم . :46:
بی دل عزیز شما کجا بودی نبودی . جاتون حسابی خالی بود . :43:
گل مریم عزیز فکر کنم از وقتی شما اومدی من نتونستم تالاربیام گرچه دیره اما خوشامد میگم . :46:
حالا نگید چه رویی داره خودش بی خبر رفته :163:
سلام
من فرانک هستم
تازه عضو این سایت باحال با فضای صمیمی شدم:310:
خیلی همه تونو دوست دارم و تو این مدت کم که اینحا هستم حس خوبی نسبت بهتون دارم
امیدوارم همه تون خوشبخت باشید و برای من هم دعا کنید
راستی من یه عضو عادی بودم که آقای مدیر لطف کردند و 10روز شارژ رایگان هدیه هم دادن .این شد که تونستم بیام اینجا و خودمو معرفی کنم
دوستتون دارم:46:
فرانک
فرانک جان خوش اومدی
یه دوست جدید هم به بقیه دوستان اضافه شد :72:
دوستی که شریک غم و خوشیمون هست
همیشه با خدا باشی عزیزم