سلام خانم 7 ،،،
ممنون از احوال پرسی تون ،متشکر ،،،
ان شالله سلامت باشین و شاهد فعالیت ها و حضور گرم شما باشیم .
راستی از کمیته لایسنس خبر دادن که شما حق لایسنس نوع ویرایش منو را رعایت نکردین :)
اینجا را میگم که در تاپیک تجربه ها نوشتین :
به خاطر همین عمل انجام شده موظف هستین 10 هزار دلار به حساب خزانه داری من پرداخت کنین :nightmare:
یا بجای آن ماهی سه بار به یکی از سرزمین های زیر سفر کنین با ماشین پرواز در زمان .
الف) سرزمین سوسول ها
ب ) سرزمین تمساح ها
ج ) سرزمین معلم ها
پیشنهاد میکنم گزینه آخر را نرین .
من اگه خودم بخوام برم ،،، شخصا سرزمین تمساح ها را ترجیح میدم تا سرزمین معلم ها .
http://www.hamdardi.net/imgup/659065ee5d99963a09.jpg
الان از غلام و ام و زد خبر رسید : میشه جریمه دو برابر بدن و نرن به سفر زمان .:305:
.........................
این جمله مخصوص مرداد ماهی هاست
عیب نداره - حقیقت سخته . :18:
.................................
آدم می تونه همیشه عاشق یادگیری باشه ،،،،
در هر دوره از زندگیمون می تونیم این را هدف قرار بدیم و همیشه انگیزه داشته باشیم .
بعضی ها دیرتر و بعضی ها زودتر ،،،از این دنیا میریم .
اگه تا اون زمان ها بودیم ،،، می تونیم تجربه های خودمون را به نسل های قبل خودمون انتقال بدیم و کمک راه مسیرشون باشیم ،،،این خودش خیلی خوب و جذابه .
نقاشان و نویسندگی زیادی بودن حتی در 90 سالگی هم دارن ادامه میدن ،،،مثلا استاد محمود فرشچیان
فقط باید بدونیم ماهیت جسم موندنی نیست !
جسم ما پیر میشه ،،،
ولی روح همیشه جاودانه .
درسته باید نعمت جسم را قدر بدونیم، بهش برسیم - مراقبت کنیم و....
ولی باید بدونیم این جسم قرار نیست بمونه و اون چیزی که وارد عالم دیگه میشه روح هست و اونجا در قالب بدن برزخی .
هر چه به ماهیت روح ( خود واقعیمون ) برنامه ریزی بهتر داشته باشیم شادتریم .
از طرفی هم ،،،هر دوره ای زیبایی خودش را داره ،،،پیری هم همین طور ( چه از نظر ظاهر و چه از نظر پرورش بُعد معنوی )
...........................
راستی ام و زد ( Mvaz) دیشب یه خواب دیدم :)
خواب دیدم استقلالی ها دارن تو خیابون دسته عزاداری میرن و گریه می کنن و میزنن تو سر کله هم ،،،
من گفتیم برای چی آخه ؟
چرا؟
گفتن : پرسپولیس بار شش ام هم پشت سر هم قهرمان شد
ما هم گفتیم بابا آخه گریه نداره که ،،،هر سال قهرمانی عادی شده و طبیعی هست ،،،به جای این کارها خیرات بدین تا بلایی بیشتر شاملتون نشه ( قهرمانی آسیا )
:onthego:
...........................