روزن عزیز
من تاپیکو دنبال میکنم فقط دست و دلم به نوشتن نمیره. امیدتو از دست نده خدا دعای این همه آدم رو بی نتیجه نمیزاره گلم.
نمایش نسخه قابل چاپ
روزن عزیز
من تاپیکو دنبال میکنم فقط دست و دلم به نوشتن نمیره. امیدتو از دست نده خدا دعای این همه آدم رو بی نتیجه نمیزاره گلم.
+200=57800
نیلوفر جان
جمع:58000 تا
از ته دل براي شفا و بهبودي خواهر خوبمون دعا مي كنم . خدا رو به همه مقدسات عالم قسم مي دم يه نظري هم به شاد عزيز داشته باشه و اون هر چه سريعتر به آغوش گرم خانواده اش برگرده
آمين يا رب العالمين
pooarot و الینا و نیلوفر عزیز از همراهیتون ممنونم ولی مقدار قبلی 63700 بوده
به خاطر همین این مقادیر که شما نوشتین اشتباس که من الان جمع مقدار شما سه تا رو با تعدادی که خودم گفتم جمع می زنم
63700+2000+500+200+1600=68000
پس آخرین مقدار تا الان 68000
خدایا در آستانه ی محرم ازت می خوایم همه ی مریضا رو شفا بدی
شادی رو با شفای شادی با فضای این تالار در آمیزی
اللهی آمین
می خواستم از دوستای عزیز خواهش کنم اگه براتون مقدوره هر روز زیارت عاشورا رو به نیت شاد بخونین
از همه ممنونم
sade begam.... عزیز فوق العاده زیبادعا کردن:خدایا صلاح شادی رو در شفای عاجل و کاملش قرار بده
اللهی آمین
اومدم خبر بدم که امروز حال شادی از دیروز بهتر بوده، یعنی دیروز حالش خیلی بد شده بوده، من درست متوجه نشدم اما انگار دیروز باز هم دکترا برش گردوندن، اما امروز میگن پاسخ دهیش بهتر بوده.
ممنونم که هنوز بعد از گذشت 10 روز حال شادی رو جویا میشین و براش دعا میکنین، ممنون که با این لطفتون اونو در این شرایط سخت تنها نمی ذارین، من مطمئن هستم که عشقی که شما دارید بهش می رسه و کمکش می کنه که بهتر بشه، دعاهای شما باعث شده که امروز حالش بهتر از دیروز باشه، دعاهای شما اونو بر می گردونه من مطمئن هستم، راستش فکر می کردم این پست بعد از یک هفته بسته بشه و دیگه کسی بهش سر نزنه، اما شما واقعا قلب مهربونی دارید که هنوز نگران هست و هنوز دوست داره که شخصی که رفته به جمعشون برگرده، معمولا ما آدمها عادت می کنیم و فراموش، خوشحالم که هنوز تعدادی باقی موندن که نماد عشق و محبت باشن.
امروز وقتی تایپیک جدید جناب ابراهیمی رو دیدم خیلی خوشحال شدم، وقتی دیدم که ایشون هم برای خوب شدن شادی عزیز لینک مداحی توی تالار گذاشتن احساس خوبی بهم دست داد، امیدوارم شادی زودتر برگرده وببینه که چه دوستان خوب و خالصی در کنار خودش داره، دوستانی که فراموشش نکردن و هر روز جویای حالش بودن.
الهی شکر.
خیلی خوشحال شدم .که حال شاد امروز بهتر شده.تو این مدت این بهترین خبری بود که شنیدم .امیدوار هر چه زودتر خبر سلامتی کامل شاد رو به ما بگی .
ما هنوز چشم امیدمون به رحمت خداست .ومطمئنم که خدا هیچوقت در رحمتش رو به روی هیچ بنده ای نمی بنده.
الحمد لله ، خوشحالم که ایشون بهتر شدن و براشون آرزوی سلامتی هر چه زودتر را می کنم .
خدا رو شکر