نوشته اصلی توسط
سرشار
و در نهایت ، خانم بی نهایت سلام ... امیدوارم حالتون خوب باشه
سلام .ممنون.
۱ـ سال 1395 چندمین سالگرد چهارده سالگی شما خواهد بود؟ بیستمین سالگرد
۲ـ سال 1394 تا اینجا برای شما چگونه گذشت؟ بسیار سخت و پر فرازو نشیب سراسر کسب تجربه
۳ـ سر سفره هفت سین 1394 چه آرزویی کردید؟برآورده شد یا نه؟ (البته تا اونجایی که موضوع شخصی نیست) اونقدر سال 94 بر من سخت گذشت که تمام آرزوهایم رو فراموش کردم.
۴ـ اگه عید جایی برید مهمونی و از بد روزگار اون خانواده به دلایلی چون فقر و دست تنگی ،میوه و شیرینی و آجیل نداشته باشن تا از شما به عنوان مهمان پذیرایی کنند چگونه رفتار خواهید کرد؟... پشت سرشان چطور؟ خیلی طبیعی. پشت سرشون براشون ناراحت خواهم شد و اگه کاری ازدستم بر بیاد منتظر موقعیت می شم.
۵ـ اگه این خانواده برای بازدید به خانه شما بیایند،آیا با اونا مثل بقیه مهموناتون برخورد خواهید کرد؟چرا؟ بله . ترحم رو جایز نمی دونم. حفظ عزت نفسشون برام ارزشمند تره.
۶ ـ اگه روز اول عید یه مهمون سر زده و ناخونده براتون برسه و هنوز میوه و شیرینی برای پذیرایی از مهمان ها فراهم یا خریداری نکرده باشید ، چه عکس العملی از خودتان نشان خواهید داد؟
ما در عید مهمان نخواهیم داشت چون ما منزل نیستیم.
۷ ـ هدفتون از شرکت در صندلی داغ؟ سرگرمی
۸ـ برای ایام نوروز برنامه خاصی رو تدارک دیدید یانه؟ رفتن به شهرستان و دید و بازدید با اقوام که جزوش حتما هست بقیش رو نه
۹ـ یک خاطره از عید سال گذشته برامون تعریف کنید. خاطراتم قبل از خرداد 94 به سختی می تونم به یاد بیارم.
۱۰ ـ خاصیت عشق در چیست؟ در بالندگی
۱۱ـ تا حالا بی نوبت و خارج از صف نون گرفتید ؟ چرا؟ خیر . چون خیلی به ندرت پیش آمده نون بگیرم.
۱۲ـ صفتی که خانم بی نهایت رو با اون میشناسند؟ آرام و صبور
۱۳ـ فکر میکنید مردم درباره شما چه فکری میکنند؟ اگه به دو سه مورد اشاره کنید ممنون میشم
برخی فکر می کنند مغرورم. برخی فکر می کنند خانواده ام از رجال مملکتی هستند.
۱۴ـ نظرتون راجع به پیک نوروزی.
عالی بود خیلی حس خوبی به من می داد مخصوصا لطیفه هاش.
۱۵ـ دوست دارید چند تا بچه داشته باشید ؟ پسر یا دختر؟4 تا دو تا دختر دو تا پسر
۱۶ـ تا حالا به خودتون دروغ گفتید ؟ چرا؟ خیر
۱۷ ـ یک یادگاری روی دیوار همدردی بنویسید نمک در نمک دان شوری ندارد دلم طاقت دوری ات را ندارد
۱۸ـ به کدام یک از موارد زیر بیشتر اعتقاد دارید؟چرا؟
اظهار روح ، طالع بینی ، تعبیر خواب
تعبیر خواب .به عینه دیدم.
۱۹ ـ دوست داشتید چه کسی توی صندلی داغ شما شرکت کنه ؟ هر کس شرکت کرد به من افتخار داده.
۲۰ ـ یک ترفند برای زندگی بهتر ؟ استفاده از مشاوره ومشورت
ممنون از پاسخگوییتون ... موفق باشید.