RE: <<< باغ همدردی 3 >>> آلاچیق کل کل<<< خوش آمدید >>>
نقل قول:
در همسایگی دختری مونده ای ترشیدهای چیزی دارید به
امید معرفی کنید زنش بدیم بره .فقط نگید ترشیده هستا.امید رو که میشناسید ناز میکنه
چقد من از این الفاظ بدم میاد.
جون به جونمون کنن با تموم ادعامون بازم زن و دختر رو با چیزی شبیه گل کلم و هویج مقایسه میکنیم که موندنش باعث ترشی انداخته شدن میشه..
فقط ادعا....
متاسفم.
موفق باشید
با بهار موافقم..
ببخشید البته وسط کل کل و شادی انتقاد میکنمو اینو میگم ولی خانمهای زیادی اینجارو میخونن و حتما این لفظ رو نمیپسندند.
شوخی و خنده خیلی خوبه و انرزی مثبت بالایی میده و منم خیلی دوست دارم ولی یکمم رعایت بعضی چیزا بشه خیلیم بهتر میشه و همه شادترم میشن.
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار.زندگی
نقل قول:
در همسایگی دختری مونده ای ترشیدهای چیزی دارید به
امید معرفی کنید زنش بدیم بره .فقط نگید ترشیده هستا.امید رو که میشناسید ناز میکنه
چقد من از این الفاظ بدم میاد.
جون به جونمون کنن با تموم ادعامون بازم زن و دختر رو با چیزی شبیه گل کلم و هویج مقایسه میکنیم که موندنش باعث ترشی انداخته شدن میشه..
فقط ادعا....
متاسفم.
موفق باشید
بهار خانم شما خانمی زیاد احساساتی نشو از این حرفها
این ها مزاح کل کل هست . جدی نگیر .
...........
بچه های یه بوییییییییییییی میاد شما هم احساس میکنید .
بوییییییییییی ترشی میاد.:163::311:
پدربزرگ بهار راس میگه، لطفا... ..:305:
.
.
.
فرهنگ! خون دل هم پس خوشمزه اس آره ؟
یعنی تا رسیدن به سن شما باید صبر کنم تا به خون دل خوردن نائل بشم ؟
خب عزیزم ، من الان که می تونم زن بگیرم ، ولی خون دل رو باید چند سال صبر کنم تا بخوام بخورمش.
پس نتیجه می گیریم که راه و روش و سلوک شما از بیخ و بن مشکل داره ، مگه اینکه مقداری از اون خون دل رو به منم بدی تا بخورم. یه وقت نگی هر کی خون دل خودشو بخوره !!!:311::311:
امید دیگه همه نسبت به قضیه تو شرطی شدن
باور کن هرشب دارم خواب عروسی تورو میبینم
کلافه شدددددددددم
نرود میخ اهنین ....
این نشون دهنده همون نگاه سنتی اشتباهمونه که به زور یه لباس روشنفکری تنش کردیم.
شما خوش باش پدربزرگ...هیچ وقت این مسائل به من بصورت شخصی برنخورده...
و این حرفا نه دخترا رو بالا میبره نه پایین میزنه..فقط افکار اشتباه ذهن خود ادمو خراب میکنه مثه یه علف هرز تو یه باغچه..
مواظب باغچه ذهنتون باشین.
موفق باشی
چیزی نیست امید همش به اندازه فاصله بین دو المپیکه.چشم بهم بزنی تموم می شه.از حالا تمرین کن بتونی طلا بگیری.
البته طلا استعاره از ... است.
بهار راست می گه.مرز باریکی بین تمسخر و شوخی وجود داره.باید حواسمون باشه ازش رد نشیم.
دلم گرفته؟
نمیدونم....
خوشحالم؟؟
نمیدونم...
احتمالا قطب نمای احساسم از کار افتاده یا خراب شده!
یاد قدیما بخیر...
یک خارپشتی بود پدر بزرگ از ترس تیغاش میرفت بالای درخت ، دختری مهربون ، آنی و یک آغوش گرم ، نازنینی با
یک عروسک بغل گرفته ، حامدی با یاکریم ،پاییزانی با یک دنیا شلوغی و شیطنت ، چشمکی با یک دنیا شلوغی و
شادی ، فرشته ای مهربان با ترکه ای آلبالو در دستان پر مهرش و بهاری با یک دنیا شادی و انرژی مثبت...
راستی کجا هستن؟!
چه دوران خوب و خوشی...
فصلی تازه در تالار....
با تغییرات و موج های آن باید همگام شد
به قول آقا حامد
غصه نخور یا کریم دوباره می فرستیمت بری باغ :) اینجا هم که بحث ترشی و زن و ازدواج و شوهره! میفرستمت بری
آشپزخونه همدردی لا اقل یک دل سیر غذاهای خوشمزه بخوری
:72:
اولش پست omid65 رو دیدم فکر کردم آقای arash1348 هستن :D آخه فقط به آواتورش نگاه کردم
بعد که خوندمش تعجب کردم که چرا آقا آرش میخواد زن بگیره :311:
bahar.shadi راست میگه.من با این که اون موقع ها کمرنگ بودم و تو آلاچیق نبودم ولی بیشتر وقتا میومدم پستارو میوندم.قبلنا اینجا یه حال و هوای دیگه ای داشت:160:
دیشب خواب دیدم توی تالارم بعد تو همون خواب دیدم پیام خصوصی دارم کلی ذوق کردم :311: