RE: حال و احوال یاران همدردی (4)
سلام یاران
اگر از احوالات ما خواسته باشید ملالی نیست جز گم شدن گاه به گاه خیالی دور،
که مردم به آن شادمانی بی سبب می گویند .....
یاسا! شنیدی اهالی مریخ گاهی میرن توی غااااااااارشون؟ این آقای مگوووووووی ما هم رفته ته اون غار جا خوش کرده. فکر کنم هنوز از مسافرت عیدش کیفوره و نمیخواد این لذت رو با هیچ چیز طاق بزنه :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hamed65
وَإِذَا مَسَّ الْإِنسَانَ الضُّرُّ دَعَانَا لِجَنبِهِ أَوْ قَاعِدًا أَوْ قَائِمًا فَلَمَّا كَشَفْنَا عَنْهُ ضُرَّهُ مَرَّ كَأَن لَّمْ يَدْعُنَا إِلَىٰ ضُرٍّ مَّسَّهُ ۚ كَذَٰلِكَ زُيِّنَ لِلْمُسْرِفِينَ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ ﴿یونس ١٢﴾
هنگامی که به انسان زیان (و ناراحتی) رسد، ما را ( در هر حال: ) در حالی که به پهلو خوابیده، یا نشسته، یا ایستاده است، میخواند؛ امّا هنگامی که ناراحتی را از او برطرف ساختیم، چنان میرود که گویی هرگز ما را برای حل مشکلی که به او رسیده بود، نخوانده است! این گونه برای اسرافکاران، اعمالشان زینت داده شده است (که زشتی این عمل را درک نمیکنند)!
وای من این پست رو خوندم واقعا دگرگون شدم :302:
واقعا همین جوری هستم و الان زشتی عملم رو درک کردم
خدایا منو ببخش :302:
آقا حامد خواستم بهتون رتبه بدم گفتم مشاوره ای نیست ندادم ولی اومدم اینجا بنویسم حال و احوالم چه جوری شده :302: الان که دارم اینا رو می نویسم نوشته هام تو هاله های اشک چشمام دارن غرق می شن.
:302::302::302::302::302:
بچه ها رایحه عشق کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگرانشم..................
سلام.سبکتکین جون خوبی؟ حالا که باز من پررنگ شدم شما کم رنگی:46:
چطوری؟ دلم برات خیلی تنگ شده.
یاسا چند وقتی نبودی فکر کردم حتما ازدواج کردی !
یه خانوم رضوان سیاه هم قبلا بود،دیگه ازش خبری نیست!
راستی شمیم بهاری هم فکر کنم بعد از فوت مادرشوهرشون دیگه نیومدند! اقلیماجون شما ازش خبری نداری؟
سلام دوستای خوب خوبم :)
حال همگیتون خوبه؟ :) روبراهین؟
(وای 1 لحظه یاد خاله شادونه افتادم احوالپرسیمو خوندم ، حالم بد شد :D دلم میخواد یکی 1 ذره نمک رو این بیمزه
بپاشه :160: )
خوب می بینم که سراغی از من نمیگیرین! نه این رسمشه؟ آره؟ یعنی بهار امکان داشت 3 روز غیبت داشته باشه؟
خوب با همتون قهرم اصرار هم نکنین آشتی کنم ... حتی شما دوست عزیز :D :311:
خوب بی دل که فعلا رفته ته غار تا آقای همسر رو کم کم بیاره بیرون
گلنوش جان رایحه رو تا 1شنبه ازش خبر داشتم خوب بود نگران نباش حتما سرش شلوغه چون اگر مشکل داشت
حتما زود به زود میومد
نازنین جان عزیزم اتفاقا این یکی از بخش هایی هست که باید رتبه حتما داده بشه چون بعضی آیات خوندنش از صد
تا پست مشاوره ای موثر تره پس رتبه رو حتما بده چون تو این تاپیک قرآن من به خیلی ها رتبه دادم چون آیاتی که
متذکر شدن من رو از این رو به این رو کرد :) آقا حامد هم انشالا راضیه و مسبب خیره و ما با رتبه دادن بیشتر به این
امر تشویقش می کنیم...البته با اجازه آقا حامد :)
مینا جان پر رنگ شدنت مبارک خانوم :) تو باغ هم بیا پیشمون
بچه ها فرهنگ حضورش کمرنگ شده ها!
سلام
امیدوارم حال همگی خوب باشه:72:
برای همه تون آرزوی روزای خوب و شاد و پر از طراوت بهاری دارم.:72:
----
هر چی ما منتظر شدیم تا این دوستان ِ یه کمی قدیمی تر، به یه دوست قدیمی خیر مقدم بگن، کسی صداش در نیامد که در نیامد!
جناب آقای mostafun بنده از دیدن دوباره ی پستهای خوب و کاربردیتون بسیار خرسند شدم و خوشحالم که در تالار حضور دارید
خوش اومدید:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آفتاب همدرد
یاسا چند وقتی نبودی فکر کردم حتما ازدواج کردی !
اصلا از این فکرا نکن آفتاب همدردجان :72: :81:
من هروقت ازدواج کردم میام یه زیرانداز با خودم میبرم تو تاپیک خاطرات عاشقانه
اونجا بست میشینم هی تند تند از خودم خاطره در میکنم :311:
بچه های گل همدردی من فردا عازم مشهدم برای همتون دعا میکنم! :46:
بچه ها برام دعا کنید من یه پروژه دارم واسه یک شخص محترم دارم انجام میدم تا دهم باید تموم بشه :302: امیدوارم تو مشهد بتونم انجام بدم :316:
تنها یا با کی می ری؟با چی می ری؟کی بر می گردی؟پروژت چیه؟بهار هم ببر.خوش بگذره.هدیه و گلنوش م می خوان بیان
دخترمهربون و بهار رفتن بلیط گرفتن.منم تو فرودگاه نشستم.نازنین م رفته ترمینال ویدا م رفته راه آهن.
بابا آقای فرهنگ ! نصفه شبی آفتاب از کدوم ور درومد که شما لطف کردین منت نهادین بر سر خردان و فرومایگان دون شان و چند کلامی نوشتید؟ :D
آقا سراغتون رو گرفتم همین دوشب پیش! بی دل پاسخ داد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
بهار هم ببر.خوش بگذره.هدیه و گلنوش م می خوان بیان
دخترمهربون و بهار رفتن بلیط گرفتن.منم تو فرودگاه نشستم.نازنین م رفته ترمینال ویدا م رفته راه آهن.
اوووووووووه ! عیالوار شدم که! :302: تو رو خدا قول میدم واسه همتون دعا کنم از خودتون بهتر!!!
خرج و مخارج زیاده بابا به فکر ماهم باشین!
بچه ها خبر مهم م م
فرهنگ 27 سکوتش را شکسته شایدم از غار تنهایی آمده بیرون:311:
یاسا جان زیارتت قبول فقط سوغات یادت نره