وای نقاب چقدر از آمدنت خوشحال شدم . این یک سورپرایز واقعی بود . خوبی پسرم ؟!
دلم خیلی برایت تنگ شده بود و عجیب تر اینکه از صبح مدام ذهنم به سمت تو حرکت می کرد .مشقهایت را نوشتی ؟!!!:D
چه روز خوبی بود امروز !!
سارای عزیز هم تشریف داشتند . :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
وای نقاب چقدر از آمدنت خوشحال شدم . این یک سورپرایز واقعی بود . خوبی پسرم ؟!
دلم خیلی برایت تنگ شده بود و عجیب تر اینکه از صبح مدام ذهنم به سمت تو حرکت می کرد .مشقهایت را نوشتی ؟!!!:D
چه روز خوبی بود امروز !!
سارای عزیز هم تشریف داشتند . :72:
سلام اقاي نقاب حالتون خوب است دلم براي شما تنگ شده بود تحصيل ودرس تمام شد اميدوارم در تالار موفق باشيد اميدوارم هميشه سلامت باشيد جا در تالار خالي بود:72::72::72::72:
اقاي نقاب به تالار خوش امديد اميدوارم از تجربيات شما استفاده كنم:72::72::72:
سلام نقاب عزیز؛
از آمدنت بسیار خوشحالم,
آقا مرخصی خوش گذشت؟
نقاب عزیز؛جریان چیه,؟چرا این کلمه جدی اینقدر بزرگ و پر رنگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
مثل اینکه مرخصی بهت خوش نگذشته؛میخوای اینجا جبران کنی!!
سلام
خیییییییییییلی خوش آمدید آقای صابر گرامی:72:
وقتی صاحبخانه نباشه به نظر شما به مهمون خوش میگذره ؟
من که گفتم از همون روز اول که برگه مرخصی پر کردید ، جاتون خالی بود ، خیلی مخصوصا" تو جشن تولد خانم آنی.
امیدوارم خستگی تون در رفته باشه و امتحانات میان ترم رو با موفقیت تمام پاس کرده باشید.:303:
جریان این آواتار جدید چیه ؟
حالا بفرمایید اجازه ما هم دست شماست:72:
با سلام و سپاس فراوان از شما دوستان عزیز:72:
"آنی" گرامی ممنون از نظر لطف شما...اول از هر چیز با تاخیر چند روزه و طولانی ""تولد"" شما را تبریک عرض می کنم:227: و یک عذرخواهی به شما بدهکارم به جهت حضور نیافتن.. ولی امیدوارم اعضا از طرف بنده تبریک گفته باشند
........................
محمد ابراهیمی عزیز شما همواره من را شرمنده کرده اید...نیک خواهیت را سپاس:72:
......................
سلام بر مدیر عزیز و سخت کوش "کیوان"...ممنون خوش که چه عرض کنم ..بنده مدتی برای اتمام پروژه مرخصی گرفته بودم که امروز تمام شد.
نه بابا ما که مخلص تمام اعضای تالار هستیم.. منظورم از کلمه "جدی" برنامه ریزی و مدیریت به شیوه صحیح در راستای ارتقا تالار است که امیدوارم با همیاری شما و اعضا تالار به این مهم دست یابیم.. حالا جدی جدی ..یه وقت "شوخی" نشه..!
.........................
سلام موعود عزیز... بله متاسفانه آنقدر از "انی" عزیز شرمنده ام که نمی توانم چیزی بگویم بنده در ان روز در شهر دیگر سرگرم پروژه خویش بودم و امکان ارتباط محیا نبود.
جریان این آواتار هم چیزی نیست...تنها اینکه چون من در حساب قدری ضعیف هستم می خواهم ریاضی خودم را تقویت کنم...مثلا: 3 تای نقطه ی تاس سمت چپ را به یک تاس سمت راست منها و جمع و ضرب می کنم و به این صورت برایم تقویست.:D:D
............
یکبار دیگر از تمامی شما دوستان عزیز تشکر می کنم که به ما انگیزه می دهید.:16:
:Dسلام
آقای نقاب میدونید بنده جای خالی شما رو کی بیشتر احساس کردم ؟
تو صندلی داغ !
باید اعتراف کنم که همیشه از سوالهای شما هراس داشتم اما به خیر گذشت ! از مرخصی شما سوء استفاده کردم و قصر در رفتم:D
من جا موندم
من هم خوشحالم از بازگشت دوباره شما آقای نقاب .
واقعا جای خالی شما در تالار حس میشد . خوشحالم که این جدی تر از پیش در تالار حضور یافتید .
این کلمه جدی چقدر جدی شد .:D
جاي سارا خيلي خاليه:302:ديگه برنميگرده:54:
سلام چند وقتي اقاي لرد حامد در تالار نيست جا در تالار خيلي خاليه
elina هم امروز تو تالار بوده ....:73: