RE: حالی می فهمم خالی یعنی چه حس و حالی
روزن جان تو رو خدا اینقدر نا امید نباش
فقط براش دعا کن با امیدواری کامل براش دعا کن
شاد حتما برمی گرده من مطمئنم
اگه ما از خدا بخوایم حتما برش می گردونه
الان وقتی آخرین پستتو خوندم دوباره به خاطر شادی گریه کردم و بازم از صمیم قلب دعا کردم فقط خدا می دونه با چه امیدی اومدم تو نت که ببینم چه خبر شده
ببین این همه دارن براش دعا می کنن من خودم چند جا سپردم براش دعا کنن .
دوستان شما رو به خدا با ناامیدی دعا نکنین
نا امید نباشین
توکل به خدا کردیم خدا خیلی بزرگ و مهربونه
الحمد الله رب العالمین
RE: دعا برای شفای شاد عزیز
دوستان تو روخدا زیارت عاشورا رو به نیت شاد حداقل روزی یک بار بخونین
تو رو خدا خیلی دعا کنین خیلی بخدا اگه همه با هم دعا کنیم شادی شفا می گیره
الان فقط و فقط دعا می تونه به شاد کمک کنه
بیاین زودتر این نذر و تموم کنیم بعدش قرآنو براش ختم کنیم
حضرت رقیه شما با دستای کوچیکتون کارای بزرگی می کنین شما رو به دستای بریده ابوالفضل قسم میدیم شادی رو شفا بدین
یا امام حسین خودتون می دونین این اشکا فقط یه امید داره اونم شمایین شادی رو شفا بدین
خدایا ما شادی رو به شما سپردیم اونو به ما برگردونید
خدایا صلاح شادو تو شفای عاجل و کاملش قرار بدهین
یا امام حسین ما مطمئن هستیم که این همه امید ما رو نا امید نمی کنین اونم تو آستانه ی محرم
امن يجيب المضطراذا دعاه و یکشف السوء
اللهی آمین اللهی آمین آللهی آمین
61300+2400=63700
الحمد الله رب العالمین
روزن جان
باید صبر داشته باشی عزیزم.
منم مطمئنم که شادی برمیگرده.
تو یک پست دیگه بهت گفتم یکی از دوستام تو همین وضعیت بود. بعد 5-6 ماه برگشت الان هم خدا رو شکر حالش بهتر است.
الان خیلی زود است برای ناامید شدن. ما همه براش دعا میکنیم. و امیدواریم یه روز برگرده پیشمون.
همه چیز رو به خدا سپردیم.
خدایا! صلاح مریضمون رو در برگشتن اون قرار بده. آمین.:203::203:
روزن جان شما خودتون پرستاری میخونید میدونید حرکت دادن مریضی با این شرایط چه قدر خطرناک است. پس نباید ناراحت شید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ماندگار
من براتون توضيح ميدم
اگه بخوام در يك جمله خلاصه اش كنم فقط مي تونم بگم كه شاد عزيز ، يكي از بهترين هاي تالار همدردي به شمار مياد كه ايشون به مدت يك هفته هست كه متاسفانه يك تومور غير فعال بدنشون مجددآ فعاليت ميكنه و ايشون رو به كما ميبره و همونطور هم كه ملاخظه كرديد ، دوستان عزيزش براي بهبودي حال شاد عزيز نذورات خودشون رو به اتفاق هم انجام ميدن ، شما هم در اين امر سهيم شويد .
امن يجيب المضظراذا دعاه
به خاطر توضیحاتتون متشکرم ، شما دوستان چطور مطلع شدید که ایشون به کما رفته اند ؟! http://qsmile.com/qsimages/48.gif http://qsmile.com/qsimages/162.gif
برای ایشون و تمام مریض هایی که متاسفانه توی آشنا هامون هم کم نیستن آرزوی سلامتی دارم ... http://qsmile.com/qsimages/208.gif
الهی آمین ... :203:
:72::72::72:
وقتی وارد تالار شدم با دیدن زمینه سیاه دلم تکان خورد اصلا از محرم فراموش کرده بودم چنان منقلب شدم که همکارم متوجه تغییر حالم شد ، روز زن عزیز بهت حق میدم حوصله نداشته باشی برای همین من قبلا هم پیشنهاد دادم با یکی از دوستان تلفنی در تماس باش تا در انتقال وضعییت دوستمان به بچه ها کمکت کنند ، تو هم به ما حق بده که دورادور نگرانیم و هر لحظه دوست داریم تو روی خط باشی و لحظه لحظه وضعیت اونو بهمون خبر بدی .
خدایا به آبروی امام حسین قسمت میدیم این نوگل تازه شکفته را به دامن خانوادش برگردون
روزن جان خبري از شاد برامون نداري
ماهمچنان منتظريم
فاطيما جان ، دقيقا همين حالت هم به من دست داد ! يك لحظه تمام بدنم به لرزه در اومد وقتي كه سايتو باز كردم و نوار مشكي رنگو ديدم ! اما با اين وجود من تمام اميدم به خداست كه شاد عزيز رو به زندگيش برميگردونه !
خدايا باميد تو
روزن جان همه ما به توحق ميديم كه اين حال و داشته باشي
همين ديروز در فكر اين بودم كه دوستي روزن و شاد از كجا شروع شده ، تا اينكه خيلي اتفاقي به پستي برخوردم كه روزن عزيز ايجاد كرده بود ، از نحوه آشناييش با شاد ، و اينكه من و ديگر اعضا سايت به خوبي و خانومي شاد عزيز و صبوري خانم روزن بيشتر پي برديم !!!
به جرات ميتونم بگم كه روزن و شاد دو اسطوره هستن كه من ظرف مدت چند ماه باهاشون آشنا شدم .
روزن جان اميدورام هر جا هستي زودتر دلت شاد بشه .