من دیروز این برنامه ماه عسل را ندیدم.ولی وقتی امروز پشت صحنه اش را دیدم دقیقا همین حس و حال دختر بی خیال بهم دست داد!
تازه من یکمی دیدم. ای کاش همشو می دیدم.
چقدر خوبه آدم نگاهش به زندگی عمیق باشه.
ولی از ما چنین انتظارهایی نیست. نمیشه نسخه چنین آدم هایی را برای خودمون بپیچیم! از ما ها همین انتظاره رنگ چشم ،پوست و قد و... برای عشق ورزیدن می ره!
که چند روز پیش یکی زنگ زد خونه ما منم اتفاقی گوشی را از اتاقم برداشتم مادرم هم برداشت ولی نفهمید من برداشتم.منم گوشی را نذاشتم. مادر خواستگاربعد از مدتی:ببخشید قد دخترخانم چنده؟ فلان...
وای آخه قد پسر من ... . اون وقت ظاهرشون در چه حده؟
مامان من: از دید هر کسی ظاهر متفاوته.خب چون من مادرم طبیعیه زیبا می بینم.سیرت مهمتره حاج خانم. اونم بله و...
تازه از رو نرفت ها! رنگ پوست!
هیچ چیز به مادرم نگفتم که این مکالمه را اتفاقی شنیدم.مامانم هم هیچ وقت از محتوای مکالمات که چنین حرفایی داره بهم نمی گن.ولی واقعا چنان حس حقارتی بهم دست داد که هنوز هم تو دلم مونده! یک حس بد که تا مدت ها نمی خوام خواستگار داشته باشم! حالم بد شد!
قابل ذکره که خانواده فرهنگی هم بودند مثلا! که دیگه این اعصاب منو خیلی بیشتر خورد کرد!
از این قسم تلفن ها کم ندیدم متاسفانه.بد ترش هم بوده ولی دیگه سر این صبرم تموم شده!
آقایون لطفا مادراتون را توجیه کنید وقتی زنگ می زنند خانه دختر خانم از یک کالا صحبت نمی کنند! دختر حرمت داره! (البته خطاب به بعضی بود.)
خیلی ناراحت شدم از این سطح تفکر! ولی بی خیال. خوب شد دیگه زنگ نزدند! ندیده قضاوت می کنند بهتره همون فکر کنند ظاهرم خوب نبوده!.نمی دونند که با این سطح فکرشون چی را از دست می دن!
حال و احوال من این روز ها: متنفر از تلفن های خواستگاری در حد جام جهانی! نمی دونم کسی منو درک می کنه یا نه.
ولی واقعا همون یه ذره برنامه ماه عسل که دیدم دلم شکست. واقعا میشه یکی زنش را به خاطر خودش و اخلاقش دوست داشته باشه؟ با یه اتفاق که ظاهرش از دست رفت میشه عشق آدم کم نشه؟
من می گم میشه ولی خیلی کم.
واقعا حس می کنم برای من که باید معجزه بشه. راسته که عشق معجزه است. معجزه هم زیاد اتفاق نمیفته!
منم انتظاری ندارم. خیلی وقته انتظاری ندارم.چون فهمیدم انتظاری نمیشه داشت!
احساس می کنم تو سطح پایین تر فکر کنم اعصابم راحت تره!
در کل خوشحالم که چنین اشخاصی هنوز وجود دارند. خیلی خوشحال. خوشحالم که این چیزا تو فیلم نبود و واقعی بود.
صبا جان تولدت را از صمیم دلم بهت تبریک می گم! ان شاالله به معنی واقعی خوشبخت بشی. :72::43:
می نوش جانبرنامه ماه عسل ساعت 7و خورده ای پخش میشه.قبل افطار. برنامه قشنگیه(اما انتقادهایی هم بهش وارده) در کل خیلی آدم می تونه درس بگیره.
- - - Updated - - -