امید ببینم چیکار میکنیا...
بی دل جون این امید میره اینجور تاپیکا خیال میکنه زندگی همش ازایناست..مگه نمیبینی همش میگه :
عشق میخوریم
عشق میپوشیم
نمایش نسخه قابل چاپ
امید ببینم چیکار میکنیا...
بی دل جون این امید میره اینجور تاپیکا خیال میکنه زندگی همش ازایناست..مگه نمیبینی همش میگه :
عشق میخوریم
عشق میپوشیم
خانم بی ددددددددددددددددددددددددل کجای بیا که محمد کبریت برداشته داره تالار رو آتیش میزنه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
میگه خانم بی دل جواب پیام منو نمیده . بابا ازبس پست گذاشت آلاچیق پرشد جا نیست
برای واستادن. منکه رفتم بالای درخت سیب نشستم. الاناست که صاحبش پیداش بشه .
نادیا خانم جنگ دعوامعوا نداشتیما . :311:
من هوای امید جان رو دارم هرکی بهش چپ نگاه کنه خوبه ادامه بده نگاه کنه :311:
امید جان من که میدونم بهت زن نمیدن. بیا همین فامیلمون رو بدم بهت
خوش بختت میکنه ها مگه ما از زندگی خوش بختی نمیخوایم. خوب چی از این بهتر .:311:
خوشمله ها . فقط یکم صورتش چروک :311:شده اونم. بدی بکشن درست میشه .زیادم خرج نداره .
میبنم که بعضیا میان آلاچیق دلشون غش میره اما پست نمیزنند با اونکه آبی پرنگن.:311:
نادیا خانوم شما قدرت عشق رو دست کم گرفتین ، همش که پوشیدن و خوردن نیست .
نوشیدن ، دیدن هم هست ، مثلاً می تونم به دختره بگم عشق رو از تو عشق دونی در بیار بریز تو لیوان بخوریم ، تشنمه .
یا عشق باکس رو روشن کن فوتبال داره می خوام فوتبال تماشا کنم یا در زمانی که نی نی مون به دنیا میاد ، مای بی بی نمی خواد که عشق رو می پیچی در موضع مورد نظر ، خودش کارش رو انجام میده .
پس خواهش کاربرد عشق رو محدود به خوردن و پوشیدن نکنین.
.
.
.
.
پدر بزرگ ، معمولا و اصطلاحا میگن که پسرا میان و دخترا رو خوشبخت می کنن ، حالا کار من به جای رسیده که این پیرزنه بیاد منو خوشبخت کنه . ای خدا .
:311: :311: :311:
:311::311:
من برا داداشم یه دختر در نظر گرفته بودم انقد دست دست کرد تا پرید :302:
خیلی دختر خوبی بود.میدونستم اونم ته دلش داداشمو میخواد.هرچی بهش گفتم بابا این دختر خواستگار زیاد داره ها.میپره.به گوشش نرفت.بعد از سه ماه که آقا بله رو داد دیدم دخترمورد نظر در دسترس نمیباشد :302:
حالا هروقت خان داداش جون منو میبینه میگه ای بی عرضه.عرضه ی هیچ کاری رو نداری :311:
حالا آقا امید شمام یه کاری نکن که این دختر مورد نظر پدربزگ بپره ها :311:
کاش داداش واقعی من بودی تا خودم زنت میدادم :227: :310:
راحیل خانوم زبونم مو در اورد ، این کسی که پدربزرگ معرفی کرده ، یه پیرزنه :302: .
چرا نمی فهمین ؟
پدربزرگ می خواد با سر گرفتن این ازدواج منم مثه خودش پدربزرگ کنه .
بابا همین یه دونه پدر بزرگ بسه .
یه جوری می گین ، بپره ، انگار صد تا خواستگار داره ؟!
اصلاً شما درست می گین ، اگه سر سفره عقد ، به مرگ طبیعی :316:، (دور از جون فامیلهای پدربزرگ) پس از 60 سال سن بابرکت مرد ، من چیکار کنم ؟ ؟ ؟
دیگه چی جوری می تونه منو :311:(!!)خوشبخت کنه ؟
عجب غلطی کردیما ...
امید بیا برو با همین خانوم ازدواج کن
من شنیدم پولداره
داداش واقعی یا غیره واقعی نداره . زنش بدین بره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط راحیل خانوم
کشت مارو .
توجه توجه دوستان به گوش باشند . در همسایگی دختری مونده ای ترشیدهای چیزی دارید به
امید معرفی کنید زنش بدیم بره .فقط نگید ترشیده هستا.امید رو که میشناسید ناز میکنه
خواستین بیارین تالار 70 قلم آرایش کنید چین و چروک دیده نشه .از اون مانتو های
چسسسسسسسسسسسسب که مثل لباس غواصی میمانه تنش کنید.:311:
منوکه سنگ رو یخ کرد. انقدر التماس این فامیلمون رو کردم تا راضی شد.
آقا کلاس میزاره .:311:
آقا پدربزرگ ، این یه کیس رو بی خیال شو:316: . بابا سر سفره عقد می میره ، این تحمل این همه هیجان رو نداره :311:.
هر چقدر هم که میگن پولدار باشه ، ولی چی فایده داره ؟!؟ :302:
امید،زن می خوای چه کار؟ببین اینجا چقدر بهت توجه می شه.3/5 صفحه راجع به تو بحث شده.اگه زن بگیری تمام این
توجهات می پره ها.ببین من زن نگرفتم چقدر راحتم.هر شب خون دل می خورم.انقد خوشمزس.از من می شنوی زن
نگیر تا وقتی به سن من رسیدی خون دل بخوری.حسرت بخوری.زن نگیر.