سلام اعضای خوب تالار چند رو ز دیگر حق عضویت تمام شود برای همیشه از تالار می روم
با اعضای خوب تالار خداحافظی کنم مدیر جدید صندلی داغ انتخاب کند من برای همیشه از تالار رفتی
باتشکر
:72::72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام اعضای خوب تالار چند رو ز دیگر حق عضویت تمام شود برای همیشه از تالار می روم
با اعضای خوب تالار خداحافظی کنم مدیر جدید صندلی داغ انتخاب کند من برای همیشه از تالار رفتی
باتشکر
زهره جون فدات شم برو انجمن آزاد
آخر هفته نزدیکه منم میرم (......) ،، باید حال و هوا عوض کنم..پسر عمو و دختر عموم هم از اونور آب اومدن قراره مهمونی و بزن بکوبه
ایشالله به شما هاهم خوش بگذره
آخ آخ!نقل قول:
اخیش ! راحت شدم . حالا برم استراحت کنم !
علاقه و اشتیاق شما نسبت به انجمن آزاد، منو یاد علاقه و اشتیاق ِ(باز هم)خود شما نسبت به موضوع ازدواج انداخت.
نکنه بعد از ازدواج هم دچار همین حالت بشی!!!:163:
محمد ابراهیمی عزیز،
:72:
اگه خسته شدید، به مرخصی بروید و به زودی برگردید که جاتون حسابی خالی خواهد بود.:72:
منم که از 24 ساعت، 25 ساعتش تو تالارم از این قرعه کشی خبر نداشتم.
یهو دیدم همه قهوه ای شدن، چشمام قهوه ای رفت. گفتم یه وقت انقلاب شده!
زهره جان غصه نخور از این به بعد انجن ازاد حسابی رونق پیدا می کنه با این همه عضو اکتیو.
از این به بعد دیگه انجمن آزاد سوت و کور نمی شه و تند تند همه شارژ می کنن برن اونجا.
جای من رو هم خالی کنید.
سلام دلیل رفتن از تالارهمدردی با مدیران تالار مشکل دارم
مدیرخوب همدردی مدیران جدید تالار انتخاب نمی کند مدیران تالار تخصص شدن مدیران تالار ندارد مدیران تالار پتایسیل مدیر شدن تالار نداردامیدوارم مدیرخوب همدردی مدیران جدید تالار انتخاب کند مدیر جدید صندلی داغ انتخاب کنید من از مدیریت صندلی داغ استعفا دادم از صندلی داغ خداحافظی کردم ممنون
باتشکر
خیلی حالم گرفته شد اومدم دیدم زیر ارسال امروزم کسایی که تشکر زدن همه قهوه ای ان :302:
خداییش دلم گرفت.احساس غربت میکنم :302:
کوفتتون بشه الهییییی:102:
راحيل جان باور كن من كه خودم حسابمو شارژ كردم الان اصلا بهم نمي چسبه
حيفه كاش همه بودن!
ولي تو , ناديا, بلو اسكاي, اويژه و خيليا نيستيد اصلا مزه نميده
من كه بگم باور نميكني اما اونجا اصلا جالب نيست متاسفانه ,فقط هاي و هو داره
خودمونم حالمون گرفته شد:311:
شارژ من برای تو راحیل جون..باور کن اینجا هیچی نیست...اگه بود میگفتم.گریه نکن.خوب؟؟؟
اصلا کجا رنگ قهوه ای به پای ابی خوش رنگه میرسه؟ها؟؟حالا باز اگه صورتی بود یه چیزی:)
اقای ابراهیمی عزیز.کوتاه بیا..مدیرایی که منظورتونن تقصیری ندارن..بیخیال بشین..باشه؟؟
موفق باشید
نخیرم.نخیرم.شما دارید سر منو گول میمالید...
قهوه ای های بد رنگ
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
من یه حماقتی کردم درحد تیم ملی،حالا چند روزه اعصابم خورده و دارم حرص میخورم
میدونید چیه؟ تو انتخاب رشته کنکور تربیت معلمو نزدم.حتما قبول میشدم.مخصوصا اینکه بابامم جزء مصاحبه کننده هاش بود
واااای.فکرکن.یه فرصت شغلی خوب رو انقد راحت از دست دادم.حالا اگه تربیت بدنی قبول نشم باید بشینم مدیریت بخونم که اصلا دوست ندارم.بعدشم کلی باید دنبال کار بگردم.تازه اون وقته که بیشترحرص میخورم ازاین اشتباهم.خیرسرم یه تاپیک هم زده بودم واسه انتخاب رشته ام
دعا کنید آزمون عملی تربیت بدنی قبول بشم.
اینم از حال و احوال این روزای من...
واقعا؟؟!!!معلوم بود؟؟خوب عزیزم تو به روی ما نیار..وانمود کن گول خوردی..چرا تو ذوق ما میزنی؟؟؟:54:نقل قول:
نخیرم.نخیرم.شما دارید سر منو گول میمالید...
عسیسم..ما فعلا جزء اغنیاء تالار محسوب میشیم..برنزه هم فعلا مُده..اون بادبزن من کوووو؟:)نقل قول:
قهوه ای های بد رنگ
.....................................
غصه نخور راحیل جون..به قسمت خوب ماجرا نگاه کن..خانومایی که میرن تربیت معلم و بعدش وارد اموزش پرورش میشن خیلی در معرض حرفای خاله زنکی هستن..یعنی جُم بخورن سه سوته بقیه میرن زیر ابشو میزنن.واقعا نمیدونم چرا اینطوریه؟؟
عوضش یا تربیت بدنی قبول میشی یا مدیر میشی..همه بانکا و شرکتهای دولتی و خصوصی تو استخدامیاشون مدیریت میزنن.
اصلا به این فکر نکنیا که بابات مصاحبه کننده بودا..:)
فقط به قسمت خوب ماجرا نگا کن.:310:
موفق باشی