سلام به همه :72::72::72:
بچه ها از سیسیلی کسی خبر داره؟ فکر کنم فارغ شده باشه! دختر گلش دنیا اومده :46::46: ؟
برای منم دعا کنید! بازم التماس دعا دارم! اوضاعم قمر در عقرب شده :302:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه :72::72::72:
بچه ها از سیسیلی کسی خبر داره؟ فکر کنم فارغ شده باشه! دختر گلش دنیا اومده :46::46: ؟
برای منم دعا کنید! بازم التماس دعا دارم! اوضاعم قمر در عقرب شده :302:
سلام
اقای کیوان محترم شما خیلی شوخ طبح طنز پرداز هستی:311::311:
اقای کیوان شما 3 سا له مدیر تالار هستی باید تجربه دانش علم داشته باشید که مدیر تالار شدن خوب است
اقای کیوان مدیر تالار برنامه ریزی من بدهم باشه می دهم پتایسل مدیر شدن تالار دارید
مدیر جدید تالار باید در تالار انتخاب شود
شما از تالار رفتنی نیستی تالارهمدردی محکم گرفتید:311::311:
:72::72:اقای کیوان در سا ل جدید صندلی داغ تغییر تحول نواوری در مدیریت صندلی داغ بدهیم
مدیر جدید صندلی داغ خانم نازنین 1 است امیدوارم مدیر جدید صندلی داغ خانم نازنین در صندلی داغ موفق باشد
سلام بلواسکای جان:43:نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
چرا خانمی چی شده؟
منم دلم میخواد بدونم سیسیلی کجاست اصلا اینجاها پیداش نمیشه:302:
هرچند خودم هم حال روبه راهی ندارم!!!! :302:
بدبختی اینجاست که بعضی حرفها قابل بیان نیست!!!:302:
سلام بر همه دوستان همدردي ام
چند روزي اصلا وقت نكردم سر بزنم ، الان اومدم ديدم چندتا از دوستان ازم خبر گرفته بودن ، البته كه دلم برا اين فضا تنگ ميشه ، اما ظاهرا تا آخر ايام فاطميه نتونم سر بزنم ...
ممنونم از دوستان عزيز كه به فكر ما بودن ...
به زودي خدمت دوستان عزيز مي رسم :46:
:72::72::72::72::72:
بچه ها از جان سخت کسی خبر نداره؟اوضاع و احوالش چطوره؟
ملاحت هم که نیست.
pk1365 کجاست؟
بچه ها ما که تازه اومدیم زیاد هنوز حرفه ای نشدیم و دوستان رو نمی شناسیم . ولی سایت خوبیه و همه دوستان هم خوبند و من که تازه چند روزه اومدم تحویلمون گرفتن ممنونم از همتون
یاسا چی شده؟چرا حالت خوب نیست؟
آها شاید این طوری میگی حال بقیه رو بگیری؟آره؟
ما که حاضریم همین مورد دومی باشه.
سیسیلی هم ایشا.. تونسته شوهرشو راضی کنه بره خونه مادربزرگش،اگه هم نتونسته باشه فکر میکنم میتونه اوضاع رو مدیریت کنه.
خدا کنه یه نینی تپل خوشگل داشته باشه:46:
خانومblue sky میخوای از الان بری واسه پسرت خواستگاری دختر سیسیلی جون؟:46:
آفتاب همدردی چه پیشنهاد جالبی
بچه ها انگار یه عروسی تو تالار داریم البته روح عروس و داماد اطلاعی نداره:311:
سیسیلی امیدوارم شرایطت همون جور باشه که دوست داشتی
بهار 66 عزیز حسابی حواست بده به درس های همدردی تا اینبار قبول بشی:311:
یسنا آواتورت قشنگه ها
یاسار رتبه خواستی بدی ما حاضریم تضمین کنیم که حذفش نمیکنیم آدم بامرامی هستیم:46:
بچه های همدردی برای همتون آرزوی خنده از ته دل و حال خوب دارم:46:
وقتی یه علامت سئوال گنده روی سرت سبز میشه و نمی تونم جوابش رو پیدا کنم
بلند می شم میرم ناهار فردام رو امشب می پزم ، بعدش منتظرش می شم که دو ساعت بشه و بپزه که خاموشش کنم و برم بخوابم
اون وقت پا می شی میای سر نت این ور و اونور می کنی ببینی ، تا این دو ساعت بگذره
ولی عجیب دیر می گذره ها
=================
جای غزاله چقدر خالیه
چقدر از گربه هاش توی تالار تعریف می کرد
دلم یهو هواش رو کرد
دلم واسه مامفرد هم تنگ شده ... اون خاطره ای که سرش شکسته بود و رفته بود بیمارستان ، وقتی تعریفش کرد ، نمی دونستم باید می خندیدم یا گریه می کردم
دلم واسه پست های طاهره هم تنگ شده ، هر موقع پست هاش رو می خونم ، انگار دوپینگ می کنم
دلم واسه شیدا حاتمی هم لک زده ...کجایی دختر؟!
دلم واسه مهتاب هم تنگه ... همون مهتابی که توی امضاش عکس یه دختر بود IVIahtab اسمش رو هم اینجوری می نوشت ... راستی چی شد، کجا رفت؟
یه دوستی هم بود اسمش شیرین جون بود ...مشهد زندگی می کرد ... چقدر مهربون بود ، هر وقت می رفت حرم ، می اومد می گفت همتون رو دعا کردم
جای کامران2007 خالی ، جای گل مریم، جای نقاب ،
جای پرویش خالی ، راستی کجاست... چقدر کم پیدا هستند آنهایی که می شناختمشون ...
دلم واسه شاد هم خیلی تنگه ، هر از گاهی اس ام اس میادی و میره ... اونهایی که توی سختی ها دستمون رو می گیرند ، هیچ وقت فراموش نمی شوند
چقدر دلم خواست ، فکر کنم تاپیک رو اشتباه اومدم
وای ، چرا این غذای من نمی پزه ؟!!!!
زندگی کتابی است پر ماجرا ، هیچ گاه به خاطر یک ورقش همه آن را پاره نکن
دوتا جمله خفن دارم نه حسین پناهی گردن میگیره نه دکتر شریعتی
موندم چیکارش بکنم !
ویدا جان من که برای این ناراحت نیستم کاش ریشه ی همه ی ناراحتیهای آدم همین قدر بچگانه بود :302:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ویدا@
همم که از ما رتبه میخوان :302: قضیه ای هست بهش میگن آب گل آلود و ماهی گیری و اینا ... شنیدین؟ :D
البته ما که بخیل نیستیم دلمم میخواد به همه 300 تا رتبه بدم :43: ولی بالاخره تالار قوانین داره و محدودیتهایی داره و ... :46:
راستی آقای فرهنگ27 چرا هر روز میان تالار و تشکر میزنن ولی چیزی نمیگن :300:
ایشون قبلا خیلی کم گوی و گزیده گوی بودن که به نظر میرسه جدیدا کلا از گوی کردن انصراف دادن!!!