خانم بی دل شوخی کنید بهترین عضو تالار هستی منتظر هستم از من انتقام خانم بی دل فردا ظهر برای اعضا خوب تالار ناهار چی درست می کنید :311::311::311:
نمایش نسخه قابل چاپ
خانم بی دل شوخی کنید بهترین عضو تالار هستی منتظر هستم از من انتقام خانم بی دل فردا ظهر برای اعضا خوب تالار ناهار چی درست می کنید :311::311::311:
خیلی زبلی آقای ابراهیمی ها! میدونی کی با ما کل کل کنی:
اول نگاه میکنی می بینی بی دل رفته سراغ تاپیکهای شوخی، بعد پیش خودت میگی خووووووب! بی دل امروز خطرناک نیست، سر کیفه، از انتقام هم خبری نیست! اونوقت هی کری میخونی که از ما انتقام بگیر! باشه! به وقتش بیا دارم برات! شما لطف کن موهاتو بذار بلند شه، که موقع گیس کشی یه خورده همچین زیر پوستی حس خونین انتقام منو مزه مزه کنی :301:
کلا فکر کنم شوهر سوژه جالبی برای اذیت کردن باشه...هی بچزونیش...وقتی تو اوج احساسات ازت میپرسه دوسم داری؟تو بگی نووووووووووچ و حواستو بدی به یه جای دیگه خونسرد...انگار داری یابو اب میدی:311:نقل قول:
بعد از ازدواج خواهید گفت: آااای روزگار چی فکر میکردیم چی شد!
چه خوشخیال بودیم که
فکر میکردیم اگر یک شوهر داشتیم ...
البته چزوندن تا یه حدی...وقتی دیدید شوهر محترم داره از کوره در میره سریع جیم فنگ میشید و وقتی حالش خوب شد باز طلوع میکنید و میرید سروقتش.
من اینو در مورد کسایی که رابطه عاطفی داشتیم امتحان کردم...ای حال میداد...ای خوش میگذشت...فکر کنم بشه رو شوهر هم پیادش کرد...
وای دلم یه دونه شوهر صرفا جهت سربه سر گذاشتن خواست
(عجب پست غیر مشاوره ای):163:
طلوع!!!
بهار این روزها خیلی شوهر شوهر میکنی ها!
الانم داری از افعال معکوس استفاده میکنی ولی کلا دیگه دستت خونده شده!
نخیرم اصلا شوهر کلا چیز جالبی نیست، اخه، بده برو بشین سر درست بچه جان دهه! :81:
والله قباحت داره دختر اینقدر شوهر شوهر کنه! دخترم دخترای قدیییییییم :163:
اخه چراااا؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه که...هی اذیتش کنی...اصلا من یکی از ملاکای ازدواجم اینه که شوهرم باید در عین حال که یه حالت خیلی مردونه باید داشته باشه یه جوری باشه که بشه سر به سرش گذاشت..کلا یه ترکیب عجیب از مردونگی و زن ذلیلی...
البته به قول دوستم این شوهری که من و اون میخوایم رو هنوز کارخونه های چینی هم که همه چی تولید میکنن نساختن..
خوب ارزو بر جوانان عیب نیست...شاید یه دونه این مدلکی هم پیدا شد.
درس نداااارم...همون دیپلم نظام قدیم که داریم کافیمونه
----------------------------------------------------
ایییییشششششششش...قدیمی...از رده خارج...چیه خیال کردی دوره زمونه الان دوره زمونه شماست که دختر بشینه تو خونه منجوق و مکرممه بافی و چه و چه که خاله ننه پسره تو فلان مراسم ببیننش و...
اصلا شماها حرف ما جووونا رو نمیفهمین...ایییشششش
اعضای خوب تالار امرو ز ظهر خانم بی دل به اعضا ی خوب تالار ناهار درست نکرد:311::311:
اعضا ی خوب تالار موافق هستی خانم بی دل در صندلی داغ شرکت کند:311::311:
آقای ابراهیمی من خیلی موافقم با جیزوندن خانم بی دل. البته سریعتر چون شارژ من داره تموم میشه.
بهار 66! دل خوش سیری چند؟!!
ازاونجایی که هر سیر برابر 75 گرمه بهتره از واحد کمتر یعنی همون گرم یا اپسیلون استفاده کنید مگه اینکه جزو اغشار پردرامد و مرفهین بی درد باشین و گرنه ما توانمون همون اپسیلون هم نیست..والله نمیدونم قیمتش مرتب در حال نوسانه ...ضمنا بستگی داره با قیمتِ چی حساب میکنی؟با قیمت دلار سکه گوشت مرغ تخم مرغ و...نقل قول:
بهار 66! دل خوش سیری چند؟!!
البته با هر کدوم ازاینا که حساب کنی خیلی گرون پات در میاد و اصولا بهتره دورش یه خیط بزرگ بکشی...
اگه ارزون بود که ما جهت تغییر فضا و براوردن نیاز دگر ازاری و خنده به سوژه ای به نام استغفرا...استغفرا... استغفرا... صدبار سرخ و سفید بشم از خجالت همون که اولش (ش) داره بعدش (و) بعد (ه) و اخر هم (ر) داره رو نمیاوردیم.که بی دل جان دعوا کنن
(خوبه بی دل جان)
البته اونم فایده نداره باید دنبال سوژه دیگه ای بگردیم..اگه شما پیدا کردین به ما هم خبر بدین:310:
----------------------------------
من هر وقت افراد انلاین رو میبینم هدیه در حال مشاهده لیست دوستانه...هدیه جان چه خبره تو لیست دوستان همش نگاش میکنی؟:46:
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآه بلند
وا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آه بلند چرا؟بابا بیخیال...ناراحت نباش...نیبینم اه بکشی
این نشد..یه سوژه دیگه واسه خنده پیدا میکنیم...دنیا انقده بزرگه...سوژه انقده زیاد