سلام شاد عزیز
دوست داری به کجا سفر کنی؟ فکر میکنی کجا بهت آرامش میده؟
در سفر دنبال چه چیزی هستی ؟ تفریح , خرید یا....؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام شاد عزیز
دوست داری به کجا سفر کنی؟ فکر میکنی کجا بهت آرامش میده؟
در سفر دنبال چه چیزی هستی ؟ تفریح , خرید یا....؟
سلام الینای عزیز ..:72:
زیاد اهل سفر نیستم اما شهرها و کشورهای تاریخی رو دوست دارم، بعد از هزارمین بار که رفتم پاسارگاد دوست دارم کشور مصر رو ببینم- معمولا با آرامش مشکل ندارم، همیشه دارمش :D
اول از همه دوست دارم اون چیزهایی که در موردش سالها خوندم یا شنیدم رو لمس کنم، به دانشم اضافه کنم، بعد هم تفریح و بعد خرید..
:72: :72:
سلامhttp://www.postsmile.com/img/emotions/190.gif
1ـ با داشتن اين همه شهرت چه احساسي بهت دست مي ده ؟؟؟؟http://www.postsmile.com/img/emotions/199.gif
2ـ بالاترين شهرت رو شما دارين ؟http://www.postsmile.com/img/emotions/162.gif
سلام زیبا ده عزیز :72:
1- بیشتر از همه احساس شرمندگی
2- اگه منظورتون این عدد سبزه، همینطوره، اما واقعیت چیز دیگه ای هست، من از تمام دوستانی که به من لطف داشته و دارن واقعا سپاسگذارم، این عدد به خاطر نظر والا و اندیشه نیک دوستان عزیز منه نه شخص من...
:72: :72: :72:
درود
1.تا چه میزان سعی کردید پلی از این دنیا مجازی به دنیای که در آن زندگی می کنید بزنید ؟
سلام آقای لرد حامد گرامی :72:
در واقع من از دنیای حقیقی به این دنیای مجازی پل زدم و سعی کردم در شرایطی که احساس می کردم باید در دنیای مجازی حضور پیدا کنم، کوله باری از تجربیات زندگی حقیقی رو به دست بگیرم و از روی پل رد بشم، و هنگام بازگشت به دنیای حقیقی نیز، کوله بارم رو از تجربیات جاری در این دنیای مجازی پر می کنم.. سعی می کنم در هر دو دنیا، مطابق با قوانین حاکم بر آن زندگی کنم و آنها را با هم اشتباه نگیرم..
:72: :72: :72:
به به ! ما نمي دونستيم اينور تالار هم خبرائيه!!
سلام شادعزيز
1- بنظرت چرا آدم بعضي از درد دلاشو به دوستاي واقعيش وحضورا نمي تونه بگه؟
2- روي کمک دوستاي سايت بيشتر حساب مي کني يا رو کمک دوستاي واقعيت؟
3- همين موفقيت ، شهرت و تلاش رو هم تو زندگي واقعيت داري؟
4- آيا فکر نمي کني زيادي مثبت انديشيدن ، تعريف وتعارف و... عمق صميميتو کم مي کنه؟
5- زياده روي درتلقين مثبت - خوندن کتابهاي روانشناسي - آدمو از واقعيات دور مي کنه؟ ( اينو مدير همدردي (يه روانشناس)مي تونه جواب بده)
موفق ترباشي _ درپايان از دبير ومجري صندلي داغ هم تشکر مي کنم ،کار سختيه.
سلام Baby عزیز :72:
1- من فکر می کنم فقط به خاطر اینه که احساس راحتی بیشتری بکنیم، بعضی وقتها، بعضی از دوستان ناخواسته ما رو یاد مشکلات گذشته می اندازن و البته فقط از سر دلسوزی و این قضیه باعث ایجاد ناراحتی و احساس معذب شدن در ما می شه. من خودم احساس می کنم وقتی مشکلی رو با اطرافیانم که من رو می بینن در میون می ذارم، این مشکل جزء وجودم میشه و همه وقتی منو میبینن یاد مشکلی که دارم هم میافتن، برای همین اصلا دوست ندارم که نزدیکانم از مشکلاتم آگاه بشن.
2- روی کمک دوستان سایت و البته خدا و خودم، چون دوستان زندگی حقیقی من از مشکلات من بی خبرن.
3- شهرت و موفقیت مجازی من متعلق به من نیست، در زندگی حقیقی هم سعی می کنم تلاش کنم و تا اونجایی که امکان داره کسی رو از خودم ناراحت نکنم البته قبلا موفق تر بودم اما الان یه کم اخلاقم بد شده، به نظر خودم بی رحم تر شدم.
4- همه چیز متعادلش خوبه، تا منفی ها نباشن مثبت ها معنی پیدا نمی کنن، من زیاد اهل تعریف و تعارف نیستم، مخصوصا تعریف، با دوستای صمیمیم و کلا کسانی که باهاشون احساس راحتی می کنم، بدون تعارف صحبت می کنم، زیاد دوست ندارم دست و پای خودم رو ببندم و البته به کسی هم بی احترامی نمی کنم، به اعتقاد من، برای خوب پریدن باید راحت پر کشید.
5- من یه مدت بود همه کتابهای روانشناسی و تفکر مثبت و قدرت فکر و پیشرفت و .... می خوندم، دیگه طوری شده بود که اسم یه کتابی که به گوشم می رسید دقیقا از محتویاتش با خبر بودم. قرار نیست عینا شبیه اون کتابها بشیم، درسته اون کتابها زیاد با واقعیت یکی نیست، اما تأثیری که روی ما میذاره مهمه، من شاید الان یک جمله از اون همه کتاب یادم نباشه اما تأثیرشون روم هست، باعث میشه یه پیش زمینه ای داشته باشم تا با آرامش بیشتری به راهم ادامه بدم.
ممنون شما هم پایدار باشید..
:72: :72:
اولا سلام
دوما از همه بچه ها معذرت می خام که نوبت من شده بود چند تا سوال از من کرده بودند من نزدیک به دو ماه اصلا به سایت سری نزده بودم و شرمنده شما ها شدم
سوما از شاد عزیز می خواستم بپرسم اگه شما دو تا کار در پیش روت داشتی کدومو انتخاب میکردی و چرا
1 منشی مدیر عامل
2 شیرینی فروشی
سلام عارف عزیز..:72:
شغل شیرینی فروشی رو ترجیح می دم، چون از کارهای یکنواخت و کسل کننده خوشم نمیاد. احساس می کنم شغل شیرینی فروشی زمینه پیشرفت و همچنین استقلال بیشتری داره تا منشی گری.