نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافرازسلام جناب آقاي خارپشت
زياد افتخار آشنايي با شمارو نداشتم اما خب ميشه بابش رو از حالا باز كرد...
شما از همین لحظه مفتخر به دریافت نشان اشنایی با پرنس خارپشت هستین
لطفا به اين چند سوال پاسخ بدهيد.
حتما سرافراز عزیز (چه اسمی واسه خودتون گذاشتین ! اون بالا خوش میگذره ، یه یادی هم از ما فقیر فقرا کنین )
- شماره تلفنهاي زير براي چه كاري استفاده مي شن.
خونه شماست ؟ (پس چرا ور نمیداری ؟)117
از اینا که زنگ میزنی میگی شماره فلان جا چیه ؟ (اکثرا هم اشتباه میگه )118
ساعت گویا 119
اورژانس 115
148صدای مشاور سازمان بهزیستی
من فکر کردم تست هوشه از اینا که میگن عدد بعدی رو بگو
125 رو خیلی گرفتم ادرس که دادم گفتن ما دیگه اونجا نمیایم شما صندلیتو بیار ، بهش میگم من دارم کباب میشم میگه با اژانس بیا !!
زنگ زدم 110 میگم اقا یه محمد نامی اینجا مارو خفت کرده ، تخلیه اطلاعاتی میکنه ، میگه بشین سرجات از بچه های خودمونه !!
چند تا شماره ديگه كه خودت بلدي بگو!
خدا مرگم نده :163:
محممممممممممممممممممممممد !!
- فرق بين عاشق شدن و دوست داشتن چيه؟ كدومش بهتره؟
عاشقا کورن یه خرده ام بلانسبت . . .
اما دوستداران اهل حساب کتابن ، دو دوتا چهار تا میکنن بعد عاشق میشن ، اخه این که دیگه عاشق شدن نیست !
بیا ، نه بیا ، من دستمو بکنم تو چشت خوشت میاد؟ خب کور میشی دیگه !
- كدوم يكي از شكلك هاي زير بهت حس بهتري ميده؟
:311:
- اگر توي يك جزيره دورافتاده گير كني اولين كاري كه براي بقاي خودت مي كني چيه؟ اولين چيزي كه از ازدست دادنش دلتنگ ميشي چيه؟
میگردم ببینم زن خوب همچی با کمالات تو این قبیله هاشون هست بلکه باقی بمونیم تو این دنیای فانی (باقی یا فانی وای اینو همیشه یادم میره )
دلتنگ ریحان هستم ولی خب زندگی بدی ندارم دیگه بالاخره نمیشه که همش حسرت خورد
یه زیر شلواری خوب اگه میاوردم دیگه همه چی حل بود به پوست خرس و پلنگ حساسیت دارم ، اخ از این دل تنگم !
غير از ريحان چه گلي رو دوست داري؟
از گلای بی بو بدم میاد گل باید مستت کنه ساقط از هستت کنه
گل نرگس و مریم
از گل رز هم خیلی خوشم نمیاد یکی از مشکلاتم اینه ! واسه این قرتی بازیای نامزد بازی
- چه ويژگي مثبتي در خارپشت پيدا كردي كه بعنوان اسم انتخاب كردي؟ حالا اين خارپشتي كه عكسشو گذاشتي چرا اخموئه؟ دعوا داره؟
عرضم به خدمت شما که من خارپشتم شما چطور؟
اصلا شما چرا خارپشت نیستی ؟
اخمو نیست که ! نمیبینی پوزخندشو ؟ داره نقشه میکشه شیطون !
دعوا داره در حد بنز ، بیا و ببین
- يه خاطره از بچگيت بگو.
یه بار بچه بودم . . .
خاطره که گفتم از 15 سالگیم ! بریم پایین تر ؟ 10 سالگی خوبه ؟خاطره غور باقه نه قور باغه ها رو گفتم ! لطفا همه پستا رو با دقت بخونین !
7 سالگی چی ؟ نگفتم ؟ خب
جونم واست بگه ، اقا 7 ساله بودیم دیگه کلاس اولی ، منم ذوق کرده بودم اصلا تو حال خودم نبودم ، مامانه ماروبا قربون صدقه گذاشتو رفت ، منم خوشحال از اینکه هممون پسریم! حالم بد شده بود از دخترای مهدمون (من تو تموم عمرم یه دوست دختر5 ساله داشتم اسمش پریا بود دو سال با هم بودیم تولدشم رفتم بعضی شبا خوابشو میبینم :311:)
فکر کن حالا همه نشستن تو کلاس من به هوای دشویی (دستشویی ) اومدم تو حیاط
خسته شده بودم از ادا اصول این معلممون (مثلا میخواست بگه خیلی مهربونه ) لباسای اجق وجقم پوشیده بود که ما خوشمون بیاد (دیوانه !!)
همین جوری داشتم وقت تلف میکردم معلممون اومد تو حیاط دوباره شروع کرد عزیز دلم فدات بشم من مثل مادرتم قربونت برم
چی شده فلان و از این حرفا اقا ما رو برد دفتر
دو تاکلاس اول داشتیم معلم اون کلاسیا خیلی خوب بود قیافشم بهتر بود معلم خودمون دوباره پرسید چیه پسرقشنگم
منم نه گذاشتم نه ورداشتم گفتم "چیزیم نیست شما رو دوست ندارم "بعد اشاره کردم به اون یکی معلمه گفتم "میخوام معلمم شما باشین "
اقا از اون روز به بعد همون معلمی که اینقدر وانمود میکرد مهربونه منو که میدید همچی اخم میکرد انگار ارث باباشو خوردم !
از همون روز فهمیدم ادم شناسم !!:305:
- پسرا وقتي مي شينن دور هم چيا پشت سر دخترا ميگن؟
بسته به اینکه موضوع مورد بحث گعده چی باشه و بچه ها چه تیپی باشن فرق میکنه
طفلیا نقطه اشتراک همشون پیدا کردن یه دختر خوبه (اصلا هم فرقی نمیکنه که سابقه دوستی داشته باشن یا نه تقریبا همشون همین هدف رو دنبال میکنن)
تجربیاتشون رو در اختیار هم میذارن ، همدیگرو مسخره میکنن ، برنامه ریزی عملیاتی بلند مدت یا کوتاه مدت خودشون رو مطرح میکنن و کلا مباحث ارزنده و سازنده ای عنوان میشه
حیف که دختر راه نمیدن وگرنه میگفتم شما هم بیاین از نزدیک ببینین
- شما پسر مرتبي هستي يا نامرتب؟ مثلا وقتي مياي خونه لنگه جورابت رو هواست نرسيده به پايين با دست كثيف مي ري از پارچ آب سر مي كشي؟
میدونین نامرتب بودن یه حس خاص میخواد ، جو میخواد ، خب تو خونه ما نیست متاسفانه
یعنی اصلا حال نمیکنی جورابتو پرت کنی چون مادر باید جمع کنه دیگه خب دلم نمیاد اینه که حداقل اتاق خودمو تمیز نگه نمیدارم
در واقع قسمت اعظم نظافت خونه به عهده منه
تصور كن همين الان بيان بهت بگن 5 سال ديگه يه دختر باوقار و زيبا و خوش اخلاق وارد زندگيت مي شه كه باهاش ازدواج ميكني و احساس رضايت ميكني...خووووب تصور كن! حالا بلافاصله به ريحان فكر كن! هنوزم ريحان رو دوست داري يا اون خانمه رو مي خواي؟
بلا به دور ما از این تصورات بلد نیستیم
ضمن اینکه همین حالا یه دختر باوقار و زیبا و خوش اخلاق وارد زندگیم شده اما لامصب هی میزنه توخاکی
بهش میگم بابا تو که وارد شدی اینجا دیگه راه خروجی نداره گازشو گرفته ول نمیکنه ، بالاخره خودش خسته میشه
به اون خانومه که قراره 5 سال دیگه بیاد بگین
اومدم نیومدی رفتم
زکی
- براي هركس از اعضاي همدردي كه دوست داشتي شكلك بذار كه نمايانگر خصوصياتشون باشه(همه يكجا نه! تك تك!)
همتون سرخوشین به خدا :227: جمع کنین این مسخره بازیا رو
تک تک چیه ؟
برای پذیرایی ؟
من دوست ندارم
موفق باشيد:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربونسلام:)
خوش میگذره ها صندلی داغت خنک شده:)
والا ما که رو زمین نشستیم بی معرفت این محمد نکرد یه تیکه موکتی روزنامه ای چیزی بیاره بذارم روش بشینم
ولی نمیدونم چرا اینقدر سروصدا هست شبیه موتورخونه است
محمد جان تالار به این گندگی عدل اومدی تو موتورخونه صندلی گذاشتی !
یادش بخیر زمان ما دوستان هیچ کس دریغ نمیکرد. ولو به چوب کبریتی:)
اره زمان شما همه چی بهتر بود سه تا صندلی اتیشی همش باهم سه زار بود الان که قیمت خون باباته
به ما گفتن برای نشستن رو صندلی باید پول بدین بابت بیمه و هزینه سوخت و استهلاک صندلی ، ما هم ساده همه رو دادیم
:72:جای دوستای گلم شایانای عزیز و شب بارونی عزیز هم خیلی خالیه که پای ثابت صندلی داغ بودن:72:
خدا رو شکر این شایانا طفلی ساکته وگرنه ما رو به نفس نفس می نداخت
شایانا جان همونجوری بشین بابا
خب دوباره سوالات من:
زیاد سوال میپرسی دوست عزیز
برو خودت مطالعه کن تحقیق کن اگه نفهمیدی بیا بپرس دخترم
1) به نظرت این روش انتخاب همسر خوبه که یکی رو که نه خانوادش رو دیدی و نه خودش رو دیدی بهت معرفی کنن و فقط از طریق خواستگاری باهاش آشنا بشی؟
بیشتر دوستای من (البته اونایی که ادم تر بودن !) از طریق همین چیزی که شما میگی پریدن حیوونی ها !
مهم اینه که معرف یه ادم حسابی و معتبر باشه و دو طرفی رو که به هم معرفی میکنه کاملا بشناسه (این کاملا که میگم نسبیه دیگه )
با شناخت از ویژگی ها و انتظارات طرفین اون دو رو به هم معرفی کنه
نه اینکه خدای نکرده سر رفیق بازی و رو کم کنی یا بدون دقت پیشنهادی مطرح بشه
به نظرت میشه اینجوری طرف رو کامل شناخت؟ یا حتماً لازمه که از قبل با هم آشنا باشید؟
از قبل یعنی کی ؟؟
خب اشنا میشین دیگه !
وقتی یه ادم معتبر شما رو برای هم مناسب دونسته حتما یه چیزی میدونسته دیگه حالا بیشتر با هم صحبت کنین همدیگرو میشناسین
حالا شما کوتاه بیا
2) اگه کارگردان بودی، چه فیلمی دوست داشتی بسازی؟
مثلاً رمانتیک، وحشتناک، جنگی، عارفانه، ماورائی و یا ....؟
فیلم سازی یه مقدار درگیری داره کارای فنی و پیگیری و هماهنگیش زمان و انرژی می بره
ترجیح میدم به صورت مشاوره ای رو فیلم نامه کار بکنم
اما در مورد موضوعش ، نه خیلی پیچیده فکر نمیکنم ، ژاندر اجتماعی
فکر میکنی فیلمی که بسازی با فیلمایی که الان هست چه فرق اساسی ای داره؟
چیه می خوای میخوای تو فیلمم بازی کنی ؟؟
3) راجع به برخورد با همسر و فرزند مطالعه داشتی تا به حال؟ به نظرت اصلاً لازمه؟
(مطالعات تالار همدردی رو حساب نکن لطفاً)
خیلی مهمه خیلی زیاد
چند سال قبل از ازدواج باید برای داشتن یه فرزند معقول یا احیانا دین دار تلاش کرد
چند تا کتاب خوندم دو سه تا همایشم رفتم
خب دیگه چیکار کنم برم بچه از پرورشگاه بیارم ! ازمایش عملی بکنم !
4) تا به حال از دوستات پرسیدی که خصوصیات مثبت و منفی ت رو بهت بگن؟
نپرسیدم ولی نامردا به عنوان فحش انتقاد میکنن ازت
(اگه نپرسیدی برو بپرس.)
باشه چون شما گفتی
چی گفتن؟
الو یه دقیقه گوشی ، خب وایسا دارم میپرسم
با معرفت ، مهربون ، کاردرست ، باهوش (قربونت برم مرسی خوبی از خودته )
یکدنده ، عجول ، زود رنج ، تو هپروت ، . . . (بسه دیگه ، ببند دهنتو لطفا !!)
بنطرت میشه روی نظر دیگران آدم به شناخت از خودش برسه؟
اره اگه دایره اطرافیانت رو گسترده تر کنی
بله به یه شناخت اجمالی از خودت میرسی
که خیلی میتونه برای خودسازی بهت کمک کنه
ضمناً گفتی که:
نه خط کش لازم نیست:)نقل قول:
چقدر یعنی چی ؟ با خط کش اندازه میگیری ؟
جدیدا اگه از حرف کسی خوشم نیاد با پشت دست میزنم تو دهنش پامیشم میرم خب کنار اومدم دیگه
خب الان این یعنی خیلی خیلی زیاد اهل کنار اومدن هستی:)
نه بابا شوخی کردم
من اینقدر میگم عصبی ام دیگه اونجوری هم نیستم به جون شما ازارم به مورچه هم نمیرسه
مهم اینه که عقیده و نظرت و توان تو برای تبیین اون اینقدر محکم و کوبنده باشه که از موضع قدرت بحث رو واگذار کنی ، برای ارامش جمع ، کاملا بزرگمنشانه (البته حال تو دهنی خیلی بیشتره ، یه بار امتحان کن البته برای شروع با دیوار بحث کن اونم یه بحث جنجالی مثلا دیوار سبز :311:باشه از این شمشادا هست )