RE: حال و احوال ياران همدردي (2)
با اجازه من پيغام كامران رو هم ميرسونم...ايشون گفتن كه فعلا نه به دلايل سياسي تالار بلكه به خاطر مشغله كاري كه دارن نميتونن بيان تالار و در اوقات بي كاريشون سعي ميكنن سر بزنن...
خوش باشيد...
[color=#800000]
سلام به همه دوستاي نازنين و دوست داشتني تالار ....
اميدوارم همتون سلامت و سرزنده باشين و اميدوار....
خوشحال شدم ديدم دوستايي كه رفته بودن برگشتن...
غزاله جون ... گل مريم عزيز (مريم گلي)... كامران عزيز... نقاب مهربون.. و ...؟
كاش بي دل عزيز و شاد عزيز و آني عزيز هم هميشه پيشمون باشن با همون انرژي سابق ...
و اميدوارم همه بچه هاي تالار مثل ساراي نازنين پر باشن از احساساي قشنگ و مثل بالهاي صداقت مهربون پر باشن از اميد تازه....
به همه بچه هاي خوب و دوست داشتني تالار سلام ميكنم و ميگم كه همتون دوست داشتني ترين هستين....
...
محمد ابراهيمي عزيز كجايي؟؟ حالت خوبه دوست عزيز؟؟؟
اميدوارم كدورتها برطرف شده باشه و بالبي خندون برگردي پيش ما و مدير همدردي...
(مدير عزيز باز چيكار كردين كه دوستمونو رنجوندين؟؟؟ هاااااان؟؟؟؟ :81: )
بهرحال اميدوارم دوستاي مهربون اينجا هميشه بانشاط بمونن و حلقه قشنگ همدردي پايدار بمونه ....
راستي كسي از "گردآفريد" عزيز خبري داره ؟؟؟ حالشون چطوره؟؟
[size=medium]
تو پروفايل محمدابراهيمي عزيز يه نوشته قشنگ ديدم كه تقديمش ميكنم به خودش:
جاده زندگي نبايد صاف و يكدست باشه و گرنه خوابمون ميگيره ... دست اندازها نعمت اند!!
فقط یه جمله میگم : اومدم با تمام وجود عشق به همه هدیه بدم:43: و زنجیر عشق را حفظ کنم:305: ،امیدوارم همتون در راهی که انتخاب کرده ام کمکم کنید و اجازه ندهیم تفرقه باعث گسستن زنجیر عشقمون بشه:305:
میتونیم قول بدیم تمام سعیمون رو بکنیم؟ من که قول میدم:43:
هر کی میخواد قول بده زیر این پست تشکربزنه:72:
گل مریم که پررنگ شد
غزاله هم پر رنگ شد
منتظریم بی دل هم پر رنگ بشه ===== بی دل بجنب دیگه
تالار همدردی همه احوال بی دلی همراهش بود | *** | او نمی دیدشو توی حال و احوال بی دل بی دل می کرد |
|
فیلوسارا هم که اومده و پررنگ شده
دلداه ی عزیز هم پر رنگ شده
حال احوال شما همدردهای مهربون تالار چطوره؟
دوستاي خوب سلام
مشكلي برام پيش اومده كه شايد اگه چاره و درموني براش پيدا نكنم برام گرون تموم بشه...حال و روز خوبي ندارم...به شدت حساس و زودرنج شدم حس "من خوب هستم شما هم خوب هستيد" رو از دست دادم و اين بد بيني به اطرافيانم داره منو به مرز جنون ميرسونه.
انگار سر كلاف زندگيمو گم كردم...خاليه خالي شدم شايدم زيادي پر شدم...برنامه هايي رو بالاجبار بايد رعايت كنم كه احتمالا روي اعصابم تاثير گذاشته و شايد ندونسته دارم مبتلا به افسردگي ميشم!!
خيلي عجيبه...من كجا افسردگي كجا؟چرا من؟
نميفهمم....نميدونم!!
مقصر منم؟
تعادل روحيم خيلي سريع از دست ميره و مثل يه بچه ميشم!!
دعا كنيد برام...
با سلام
نگران نباشید. هر فردی حتی خود ما مشاوران و روانشناسان در مسیر زندگیمان احساسها و فشارها و مشکلات مختلفی را حس یا تجربه می کنیم.
مهم مدیریت کردن آنهاست. و اینکه خودمون را نبازیم و یا فکر نکنیم مشکل ما لاینحل هست.
ما همه اینجا در کنار هم هستیم که علم و تجربه خود را همراه هم سازیم و با روحیه ای قویتر تغییرات سخت و زمان بر را ساده و روان کنیم.
اصلا تا غم، خستگی، فشار و احساسات بد را تجربه نکنیم، لذت حل آنها را تجربه نخواهیم کرد کاری که فقط از انسان بر می آید.
غزاله جونم نبینم غمت رو
:43::46:
من فکر میکنم چون تو این مدت فرصتی نداشتی که به خودت برسی و خیلی ذهنت درگیر و سرت شلوغ بوده ،دچار خستگی روحی شده ای ،من سفر رو بهت پیشنهاد میدم ،یه سر برو مسافرت ،هر جایی که بیشتر باهاش حال میکنی ،(طبعت و آثار باستانی و دیدار بستگان و ...........) مطمئنا حالت خوب می شه:305:
با سلام به همه دوستاي عزيز!
از اينكه يكبار ديگر از اينجا ميتونم باهاتون حال و احوال كنم واقعا خدا رو شكر ميكنم.اميدوارم همگيتون خوب باشيد و در پناه حق سالم و سرحال ،ميبينم كه دوستان هستن و لطف مدير محترم هم شامل حال همه ميشه:325:
من گاهي از بعضي از دوستان كه پستاشونو ميديدم دلم قرص ميشد كه اينجا هنوز پابر جاست دوستاني مثل لرد حامد گرمي كه خبر سلامتي شو داد يا آرمان 26 كه به سلامتي رفته سر خونه و زندگيش ولي جاي شادي وآقاي ابراهيمي و بعضي دوستان خيلي اينجا خاليه!
اميدوارم هر جا هستن خوش و خرم باشند.راستي كسي خبر الينا رو نداره؟
گل مريم وغزاله جونم از اينكه برگشتيد دوستان و من خيلي خوشحاليم.بالهاي صداقت گل و مهربان هم هميشه بالهاش روي تالار باز باشه!
يه دوست فرهيخته و خوبي هم به نام آني بود كه جاشو خيلي خالي ميبينم اگه بود حتما تو تاپيكم چيزاي خوبي مينونشت!
همه تون و دوست دارم و به خدا مي سپارم:323:
از لطف شيرين جون و فيلو ساراي گلم هم خيلي تشكر ميكنم وهمه دوستاني كه بهم كمك كردن!
موفق باشيد:72::72::82:
سارا بانو ...... خانوم گل خوشگل .......:16:
خیلی خوشحال شدم که بعد از دوسه روزی شما رو تو تالار دیدم (خاطرات عاشقانه........)
خدا وکیلی خیلی دلم برات تنگ شده بود ، :228: