و به هر چی فکر کنی همون می شه. انرژی منفی نده.
نمایش نسخه قابل چاپ
و به هر چی فکر کنی همون می شه. انرژی منفی نده.
خدا هر كسي رو كه بيشتر دوست داره بيشتر امتحانش مي كنه عزيزم. انقدر نااميد نباش. تو هر كدوم از كارهاي خدا يه حكمتي نهفته است كه ما نمي دانيم. سعي كن از اين آزمايش سربلند بيرون بيايي. هر چند كه نيما هم مهمه ولي سلامتي ات از هر چيزي تو اين دنيا مهمتره. مراقب سلامتي ات باش. گفتم بازم مي گم دو روز ديگه خداي نكرده چيزيت بشه هيچكي نيست به دادت برسه. توكلت به خدا بيشتر كن. اگر بخواد همچين همه چي رو برات جفت و جور مي كنه كه خودتم نمي فهمي. براي سلامتي ات و زندگيت دعا مي كنم. البته اگه قابل باشيم.
چکامه جان هنوز هم شوهرت نمیشینه باهات صحبت کنه یا کسی از دوستانش با اون؟یا حتی بهتر نیست یه نامه بنویسی که بخونه یه نامه که همه حرفهاتو در اون بنویسی؟
من نگران حالتم دوست عزیزم
امید وارم بهتر شی عزیزم برات خیلی دعا میکنم
زندگی شما خیلی برای من جذاب بود. در این میان از شخصیت نیما خیلی خوشم اومد. از اینکه یک انسان تا این تا حد با اراده هست و به قول خودتان هیچ نقطه ضعفی نداره ، برای من جای تعجب داشت. خوب اگر من هم جای شما بودم چنین مردی رو به هیچ وجه رها نمی کردم. برایتان آرزوی سلامتی میکنم و با اطمینان کامل میگویم همسر بیرحمی دارید. اصلا نمی تونم فکر کنم .
خانوم فروزش رها نکردن یک انسان بی رحم! مشخصا از مشکلات روانی مثل مازوخیست(نیاز به خودآزاری) و تمایل به کسب ترحم ناشی می شه. من در مورد نیما صحبت نمی کنم چون به هرحال ایشون مشخصه های خاص خودشون رو دارند و چکامه بهترین شخص برای قضاوت است. در مورد نظر شما صحبت می کنم.
آفرین سورنا. جوابتون درست بود .
شكسپير:از دست دادن امیدی پوچ و محال خود موفقیت و پیشرفتی بزرگ است.
در پی این صفحات و پست های متوالی من به این نتیجه پی بردم که نیما واقعا قصد ادامه زندگی با چکامه را ندارد و این امیدواری بیهوده ای بیش نیست که برخی رفتارها و حرکات وی را ناشی از باقیمانده عشق وی بدانیم. همگی دوستان چکامه را به صبر و ادامه زندگی بدون عشق و با تحقیر تشویق کرده اند، اما دوستان بهتر نیست واقع بین باشیم و چکامه را به امیدی پوچ و واهی دلخوش نکنیم.اگر این یکسال به 5 سال کشید آنوقت بهتر نبود چکامه در همان ابتدای راه بدون ترس و با شجاعت و اراده این ریسمان پوسیده را پاره میکرد؟
برخی توصیه ها کار را بهتر که نکرده است بدتر نیز نموده است . من به هیچ وجه قانع نمیشوم که شما خانم چکامه آن توصیه احمقانه که ادامه رابطه جنسی سبب بازگشت همسرتان میشود را باور کرده و به آن تن درداده اید. ای کاش هرگز چنین کاری نمیکردید چون باقیمانده غرور و ارزشتان را در پیش نیما از دست داده اید. یک مرد در مورد زنی که با او رابطه دارد اما میداند که زن می داند که مورد عشق و علاقه نیست، چگونه فکری مینماید. آیا مرد به چنین زنی احترام میگذارد؟
زندگی در تنهایی و دلتنگی بسی بهتر از زندگی بدون عشق است. شما فقط یکبار زندگی می نمایید، بهتر است به جای هدر دادن عمرتان در غصه و غم و دلخوش کردن خودتان به کورسوی نوری در دوردست تصمیمی قاطع بگیرید و خود خورشید زندگیتان باشید.
سر آن ندارد امشب که برآید آفتابی
تو خود آفتاب خود باش و طلسم خواب بشکن
من به نوبه خودم به چكامه نمي گويم كه تا آخر عمرت اين شيوه رو ادامه بده. تا عيد صبر كنه و همين رفتارش رو ادامه بده اگه نيما درست شد كه شد. ولي اگه درست نشد بره سر خونه و زندگيش. بايد تمام تلاششو بكنه كه بعداً افسوس نخوره كه اگه مي موندم اينجوري مي شد و يا .... .
ممنون ازafsoon وsorena
با معذرت از همه دوستان می خوام به همه اونایی که چکامه عزیزو با کلماتی نظیر صبور و با پشتکار و مقاوم و......تشویق به ادامه این ذلت می کنن بگم که خدا انسان را آزاد آفرید و به او قدرت تعقل و عزت نفس داد تا به نام این عشق کذایی انسانیت و هویتمان را زیر پا لگد مال کنیم!!!!!!!!این یعنی عزت نفس!!!!به قول دکتر شریعتی این اصراف محبت نیست.!!
این عشق آتشینه که اراده آدمو ازش می گیره.اگه زحمت نیست یه سری به مطالب روانشناسی همین تالار بزنین تا نفاوت عشق و دوست داشتنو بدونین!
چکامه عزیز من نمی خوام بت بگم بمون یا برو فقط می خوام بت بگم خودت باش خودتو پیدا کن و از صمیم قلب امیدوارم روزی نرسه که از گذراندن روزات به این شیوه پشیمان باشی.موفق باشی عزیزم