نمایش نسخه قابل چاپ
سلام بر همه دوستان گل و نازنین بوستان همدردی
خیلی خوشحالم که شاهد حضور و فعالیت غزاله عزیز هستم .
گل مریم جان شما هم خوش آمدی ، امیدوارم همچنان عطر وبوی حضورت را داشته باشیم .
دلم برای بی دل هم حقیقتاً تنگ شده ، برای شیرین زبونیهاش و شوخ طبعی منحصر به فردش .
دوستان عزیز !
می بینید که این روزها منم کم حضور شدم ، و این به خاطره پاره ای اموراته که حسابی سرم را شلوغ کرده ، البته الحمدلله همه مثبته و ...... فکر می کنم این هفته هم همچنان درگیر این امورات باشم و بعد فرصت بیشتری برای بودن در کنار شما عزیزان خواهم داشت .
ملتمس دعای خیرتون هستم و البته دعا گویتان هم بوده و خواهم بود .
روزگارتان پیوسته متبرک از خیر و خوبی ها باد .
:72::72::72::72::72::72::72::72:
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط سارا بانو
ضمن تشكر از نظرتون و همچنين خوش آمدگويي به gh.sana و gole.maryam گرامي، پيشنهاد شما انجام شد.
اميدوارم همچنان بتوانيم همگي مكمل هم بوده و از انرژي خود در كمك به يكديگر بهره مند شويم.
سلام...
خيلي ممنون از لطفي كه به من داشتين و دارين...
تشكر ويژه از ساراگلي و مدير گرامي...
خوشحالم كه حال همگي خوب و خوش و رو به راهه...
خداروشكر...
سلام دلداده ی عزیز
خیلی خیلی خوشحالم که شما را روشن می بینم
خوب خانومی
چه حال ؟
چه خبر؟
به به ببین که اومده
"جی اچ سنا" :43:
غزاله جونم کجایی بابا ... دلمون واست تنگید....رفتید که رفتید .... حالا آواتارت رو هم تعطیل می کنی؟
نمی گی این جناب بی بی خان میان دستمون میندازن؟
اون وقت می گه " دیدید واسه من که نتونستید آواتار انتخاب کنید ... خودتون هم رفتید آواتاتون رو تعطیل کردی؟!!!" :311:
هانی جون خیلی خوشحالم که ستاره هات روشنن و پیشو هات (نی نی هات) سالم و کلاه به سر :104:
ممنون بالهاي صداقت عزيزم...
راستش به شدت سرم شلوغه و وقت زيادي براي نت گردي ندارم...سعي ميكنم بيشتر بهتون سر بزنم:46:
این روزا خیلی خوشحالم که شاهد حضور
غزاله
گل مریم
کامران
بی دل
هستیم. اما به شخصه دوس دارم حضورشون همراه با اثری (ارسال پست ) از طرف اونها باشه. بله ! منظورم شمائی !
بی دل عزیز یه حرفی ، حدیثی ، وجیزه ای ، تیکه ای !!! کنایه ای :163:
بالاخره می دونم خیلی حرفا برا گفتن داری ، اگرچه فعلا همین اومدنتون به تالار (در حد چند تا تشکر پای ارسالهای بقیه ) هم غنیمته.:323:
بی دل جان سلام
کجایی بابا ؟؟؟؟ دلمون برات تنگ شده خیلی
از صمیم قلب خوشحالیم را از اومدنت به تالار اعلام می کنم و دلم می خواهد شاهد شیرین زبونیهات هم باشم .
برات خوبی و سلامتی و شادمانی را آرزو کرده و می کنم .
خوش باشی نازنین :72::72::72::72:
.
سلام
بي دل خيلي سلام رسونده و گفته كه سخت مشغول كارهاي خودشه و وقت نداره....و گفته::
" حالا که پر رنگي سلام منو به همه برسون... از قول منم به بي بی بگو " بي بي خان! دلت کاملا رعایت موازين زنونه مردونه رو کرده: صف زنها جدا صف مردها جدا!" به ليست اسامی که دلش براشون تنگ شده دقت کن! آدم خنده اش میگيره! بی بیه ديگه چیکارش میشه كرد! راستی ازش بپرس : مناظره خوب پیش میره؟
ازت خيلی ممنونم و همینطور از همه دوستان عزيز و با معرفتي که یادي ازمون کرده بودن.
دلم برای ماه رمضون يه اپسیلون شده! يادش بخیر!
گاهی که به اون روزا فکر ميکنم هاي های میزنم زیر گریه! چراشو نميدونم ولی خيلي دلم میگيره"
سلام کامران
خوش آمدی دوباره:72:
چه خوبه، همه یکی یکی دارن میان. فکر می کنم آقای مدیر هم به کامران جان شارژ می دن تا اگه خواستن پروفایلشون رو اصلاح کنن. می ترسم غیبتاتون زیاد بشه آخر ترم به مشکل بر بخورین.:311: