54300+1000=55300
نمایش نسخه قابل چاپ
54300+1000=55300
خدايا ازت خواهش مي كنم شاد رو برگردون.
ديشب آهنگ تقدير رو از PEN ميداد ، اشكهايه من بي محابا سرازير شد ( آهنگ مورد علاقه شاد عزيز ) و نمي دونم در يك لحظه اونقدر دلم شكست كه پا شدم و وضو گرفتم و سر سجادم نشستم و كلي گريه كردم ، برايه شاد عزيز دعا كردم و شفاش رو از خدا خواستم .
ديشب آهنگ تقدير شادمهر عقيلي رو از PEN ميداد ، اشكهايه من بي محابا سرازير شد ( آهنگ مورد علاقه شاد عزيز ) و نمي دونم در يك لحظه اونقدر دلم شكست كه پا شدم و وضو گرفتم و سر سجادم نشستم و كلي گريه كردم ، برايه شاد عزيز دعا كردم و شفاش رو از خدا خواستم .
روزن جان بازم مرسی که ما بی خبر نمی ذاری فقط تو رو خدا با دکتر سمیعی در ارتباط باش و سریعتر اسکن کنو بفرست و نتیجه رو به ما بگو
من که از استرس و دلشوره دارم می میرم
خدایا ما به تو توکل کردیم و شادی رو به تو سپردیم.
600تا من که میشه
جمع 55900
من هم برای سلامتی خانوم شاد دعا میکنم...روزن خانوم ما رو هم بی خبر نذارید...امید وارم به همین زودی شاهد پستی از شما باشیم که خبر سلامتی شاد عزیز رو به ما میده...خدایا به حق لبان تشنه طفل 3 ساله امام حسین سلامتی رو به شادی عزیز ببخش..الهی امین.
دوستان برای همه ی مریضا دعا کنین
امن يجيب المضطراذا دعاه و یکشف السوء
55900+2800=58700
امن يجيب المضطراذا دعاه و یکشف السوء
اللهی امین
کاربر محترم لطفا این دعا رو برای سلامتی شاد بخونین
بسم الله الرحمن الرحيم
بسم الله النور
بسم الله نور النور
بسم الله نور علي نور
بسم الله الذی هو مدبر الامور
بسم الله الذی خلق النور من النور
الحمد الله الذی خلق النور من النور
و انزل النور علی الطور فی کتاب مسطور فی رق منشور بقدر مقدور علی نبی محبور
الحمد الله الذی هو بالعز مذکور و بالفخر مشهور و علی السراء و والضراء مشکورو صلی الله علی سید نا محمد و اله الطاهرین
همیشه فکر میکردم زندگی مثل یه رمان بلند و بالا میمونه ،
اما دارم به این نتیجه میرسم که زندگی حتی از یه داستان کوتاه ام کوتاه تر و تلمیحی تره،
اصلا بیشتر شبیه ی یه بیت ....
نه یه مصرعه.
خدایا مطئنم که با وجود و خواست تو هر اتفاقی امکان داره...