ممنون مینوش جان الان که بیرونم بعدا درستش میکنم وقت شد.
دستت درد نکنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون مینوش جان الان که بیرونم بعدا درستش میکنم وقت شد.
دستت درد نکنه.
چقدر خوبه، آدم از سوالی ناامید بشه یهو دقیقه نود یادش بیوفته جواب چی بود :)
کلا ذوق مرگ میشه:)
دوست داشتم معدلم بیست بشه! خوب دادم ولی نمیدونم نمره کامل میگیرم یا نه!
امیدوارم تلاش هام بی ثمر نمونه :(
پ ن : بهم نخندینا! !! بخندید راضی نیستم گفته باشم! !!!
آخه هروقت اینو میگم همه بهم میخندن معدل کامل و دانشگاه!!!!
بنظر من که آرزو بر جوانان عیب نیست!
میخاستم گزارش پست خلاف بدم دیدم عه دختر بیخیاله.
دختر بیخیال کاش زودتر میگفتی متاسفانه بهت خندیدم ...
دختر بیست بشی نمیگی مردم چی میگن؟ آبرو داری کن ...
بیست؟؟؟؟!!
دختربی خیال خوش به حاات....
اگه امروزحال منومیدیدی بعدامتحان به 14هم راضی بودی...
دوستم ازاسترس من فشارش رفت بالا
وقتی فهمیدم 10میشم دوتایی چقدرکف زدیم!!!!!:311:
مگه پستم خلافه؟ ؟؟؟!!!!
خب آره مگه چشه! !!!! اگه بدونی از اول ترم تا الان چقدر تلاش کردم چقدر قهوه خوردم، چقد شب بیداری کشیدم!! نگو که نمیشه :(((
ولی نمیدونم چرا هرچی بیشتر بهم میخندن و میگن نمیشه من رآغب تر میشم :)
سر پروژه کارشناسیم هم همه گفتن برندار، سخته پشیمون میشی، بحرف هیجکس نکردم و برداشتم! نمیگم سخت نبود چرا گاهی جا میزدم ناامید میشدم! ولی الان راضیم پشیمون نیستم!
خصوصا وقتی میخواستم وارد یک گروه تحقیقاتی بشم دوستم گفت نرو اینا خیلی پیشرفته کار میکنن منم نرفتم!نه بخاطر حرف دوستم بخاطر اینکه وقت نداشتم و هم اینکه تو کارشون، تشریح هم داشتن اونم روی مارموست که من دلم نیومد برم :(
چند وقت پیش فهمیدم دقیقا دارند روی پروژه کارشناسی من کار میکنند! یعنی اگه وارد گروهشون میشدم حداقل چند فاز جلو میوفتادن، از طریق یکی از همکاران پژوهیشون که ازم کمک گرفت مطلع شدم، ازاون موقع به بعد کمی دپرس شدم که خودمو دست کم گرفتم.:( چون بیشترین دلیل نرفتنم دست کم گرفتن خودم بود بقیه دلایلم بیشتر بهانه بود:(
دیگه نباید خودمم و دست کم بگیرم:( ولی چه فایده، من یک موقعیت خوب و از دست دادم.:315::315::315::315::315:
- - - Updated - - -
ولی من برای رسیدن به هدفم، به این معدل نیاز دارم:( تازه تلاشمم خیلی زیاد بود!
درحدیم که دیگه مسخرم میکنند!
ولی خب خوشبختانه یه دوست پیدا کردم، درست مثه خودمه!
هدفش و انگیزه اش درست مثه خودمه
همش بهم انرژی تزریق میکنیم.
یجورایی از اینکه یک رقیب پیدا کردم خوشحالم :) من از رقابت کردن خیلی خوشم میاد، لذت میبرم :) حتی باهام تو خیلی از کارهای متفرقه البته علمی هم نظره و پایه است. از این نظر شانس آوردم.
از اینکه همچین دوستی دارم خوشحالم:227:
- - - Updated - - -
خارج از شوخی در پرانتز میخواستم خدمت جناب فرهنگ 27 عرض کنم که:
امیدوارم از دست من دلخور نباشید .
امیدوارم که جدی نگفته باشید که از دستم ناراحتید، نمیدونم جدی بود یا نه ولی خب
یه حسی درونم میگه که پل صراط اونقدر ارزشش و داره که محض احتیاط هم شده از بنده خالقم عذر خواهی کنم تا مبادا دلی و ناخواسته شکسته باشم.
همه پست هارو از چند صفحه قبل خوندم ... آخه چند روز نیومده بودم تالار
اولش صحبت خواستگاری و اینا بود خوشحال شدم که بالاخره آقای تک سطری هم متاهل میشه ... ولی یه موضوعی خیلی ذهنمو مشغول کرده و اون هم اینکه خانم آقای تک سطی چطور میتونه سر صحبت رو با شوهرش باز کنه و باهاش صحبت کنه ؟ :33:خیلی به این موضوع فکر میکنم ولی وقتی به نتیجه نمیرسم بی خیالش میشم...
بعدش که چند صفحه ای از خواستگاری گذشت یهو دیدم عامو رضا پر سر و صدا وارد شد و تو جو آروم ولوله انداخت ... یه خورده که بیشتر خوندم دیدم از دست امتحانات و ترافیک نعره زنان بجای بیابون سر به همدردی گذاشته و میخواد با سربه سر گذاشتن فرشته دلش خنک بشه ...
عامورضارو اذیت نکنید ... نزدیک بر سربازی حسابی دل مارو خنک کنه
بــــَه سلام ترمه خان جان:72::328:
دقیقا! بعضی دوستان خیلی مظلومن لازمه یکم رو خودشون کار کنن تا بعدا بتونن با این دخترهای بلا سر کنن. :305:
ولی اینقـــــــــــدرررر مظلومیت و در مقام تسلیم بودن در روابط خیلی به نفع نیست .از ما گفتن بعدا نیاین تاپیک بزنین آقا خانمم نمیذاره آب بخورم و ....
ذکور باغ هرکدوم از یه طرف بوم دارن سقوط می کنن اگه باهم قاطی بشن به تعادل میرسن .
پیشگیری بهتر از درمان.
میدونین چه حالی دارم الان؟ هوا در حد سونامی طوفانه باران با طوفان میاد گاهی هم لابلاش برف و تگرگ و سنگ و تیر و تخته هم دیده میشه و این در حالیه که من جشن عقد دعوتم که باید همین الان برم کادویی چیزی بخرم :315:
زندگی گاهی خیلی سخت میشه:)
البته تا باشه ازین سختی ها. :43:
پ.ن : خوبه ترمه هم اشاره کرد :دوستان لطفا باغ رو با بیابونی که بهش سر میذارن ! اشتباه نگیرین.بله
اردیبهشت فرشته، اون عکس قبلی هم خوشگل بود، ها اونو بذار.
آدم چشم هاشو میدید یاد گربه شرک میوفتاد.
وقتی که چشم هاشو مظلوم و معصوم میکرد تا طعمه اش به دام بیوفته، چشم های عروسکت مثه همون موقع بود.
راستش ترمه خان ، اینقدر که نرفتنم قطعیه ،رفتنم قطعی نیست! :311: پس زیادم خوشحال نباشین! من به این راحتیا دم به طله نمیدم وقتی از پس اینجا براومدم نظام وظیفه جای خود دارد!!!! :311:
هر چند دیروز دو عدد واکسن بهم زدند که یکیش جاش خیلی درد میکنه رو دست چپم زدند ، خدا نسیب گرگ بیابون نکنه! زور دستم خیلی کم شده ؛ در حد اینکه فقط تایپ کنم . اینم بگم تو واکسیناسیون دو نفر غش کردند !!! :311: سربازای مملکتو !!! :311:
البته من خیلی دلم می خواد برما ولی وقتی میبینم اناث رو نمیبرن خیلی ناراحت میشم بالاخره اونام دوست دارن به کشورشون خدمت کنند !! غیر اینه !!؟ به جای اینکه تو 22 سالگی برن سر کار بعدم بیان پُزشو به ذکور بدن !!؟ و اعصاب اون بنده خداها رو هم خورد کنند!
اینم جالب بود، رفتم تو بانک سپه ،برا همین مدارکش، حساب باز کنم ،بعد فهمیدند که برا سربازی میخوام یه دفعه رفتاراشون باهام عوض شد : "حالا نگران نباش ایشالا میافتی همینجا"و ، "بده فرمو خودم پر کنم براتو" ، "اینم یه مرحله از زندگیه، میگذره"و ، "خدمت خوش میگذره" و... خیلی باحال بود. مثه یه ادمی که "گناه داره" باهام برخورد کردن!!
ترمه خان ، اینجا یکم تغییر و تحول ایجاد شده شما نمیدونین! ، من با شایستگی هام طبق توافقات محرمانه ای، اینجا رئیس شدم :311: ( مگه نه!؟ هه هه هه ...) و به جای بیابون میام همینجا ، چه کاریه این همه راه برم تا بیابون!؟
چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟ سه و پونصد!؟؟؟؟؟؟
سه و پونصد!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
:311:
یکی بیاد توضیح بده چرا من باید چهارتومن بدم و دیگرانی سه و پونصد!!!!!!!؟؟ :311: اصلا جالبه من هیچگونه اشتراک 3500 نمیبینم!!!
خیلی دوست دارم یه اکانت مفید بخرم ببینم چه تفاوتای دیگه ای داره چون به مرور داره لو میره!! جالبه خوداشونم نمیدونن!! :311: ؛ پستای نا محدود ، تخفیفای ویژه و شاید چیزای دیگه!
این عادلانه نیست!!! من به عنوان ریاست مردمی این تاپیک درخواست میدم تجدید نظری بشه!
حالا اگه کسی میفروشه قیمت بده لطفا!
گربه شرک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:311:خوبه سگ نبوده حالا.
آخه بیخیال دختر نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم باید بتونم آواتارم رو به خودم راه بدم متاسفانه گربه شرک راه نداشت :)
هرچند این هم خیلی کوچیکه مینوش برام درستش کرده فکر کنم حالا حالاها همینطوری کوچیک بمونه .
در ضمن عزیزم حرف های اینجا مزاحه که پست خلاف رو جدی گرفتی . امیدوارم بیست بیست بشی تو درسهات و موفق باشی .:72:
.....
ادمای نکته دار نمیذارن که به درسامون برسیم ..
مورد داریم رفته واکسن سربازیشو زده تو بانک سپه حساب باز کرده و همین روزاست که بگیرنش و کچلش کرده(البته اگه مو داشته باشن) و ببرند مرزهای افغانستان تا کشیک بده اما میگه قطعی نیست !!!!!
دقیقا به این میگن واکنش انکار در علم روانشناسی ..
کی پز داده ؟؟؟؟ کی بیست و دو سالگی رفته سرکار ؟!!!!!!!!!!!!!! جلسه محرمانه تون کجا بوده که ماخبر نداریم و رییس شدین؟ کی گناه داره شما؟خیلی هم بهتون میاد .
اون سه و پونصد هم ماجرا داره که خیلی مهم نیست دراین حد که جدی بگیرین . بمونین تو خماریش فعلا.
مطمانین خوب گشتین و نبود؟ بازم بگردین .
سعی کنین به گذشته تون بیشتر بخندین شاید پیداش شد:311: