سابینا جان،فقط می خوای به خاطر اینکه تاپیکت پاک نمی شه یا یه پست نامربوط دیر پاک شده از اینجا بری؟به این
کارت می گن قهر کردن.بیشتر فکر کن.
نمایش نسخه قابل چاپ
سابینا جان،فقط می خوای به خاطر اینکه تاپیکت پاک نمی شه یا یه پست نامربوط دیر پاک شده از اینجا بری؟به این
کارت می گن قهر کردن.بیشتر فکر کن.
دوست گرامی قوانین برای همه اعضاء است
دو کاربری که اسم آنها را آورده اید تاپیکهایشان به دلیل ایجاد چالش و حضور اعضاء خانواده آنها در تالار ؛همچنین برخوردها آنها باهم و ایجاد بحث و مشاجره،تاپیکهایشان از دسترس خارج شد،آیا شما چنین مشکلی دارید؟
در تاپیک خودتان هم عرض کردم آن پست حذف شده و کاربر خاطی حسابش مسدود شد
سابینا عزیز
ما دوستت داریم و همیشه نظراتت رو در پستهای مختلف می خونیم.
لطفا با ارامشش بیشتری تصمیم بگیر
و از مدیران سایت هم خواهشمندم در مورد درخواست سابینا سرعت عمل بیشتری داشته باشند.
کیوان عزیز
من واقعا دلم نمیخواهد وارد بحث شوم ، و زحمات مدیران و اعضا تالار را منکر نیستم و نخواهم بود، و اینجا هم نمیخواهم اصرار کنم ، بنده عرض کردم این تاپیک برای من می تواند مشکل ساز باشد، چون حتی این نام را در گوگل سرچ می کنید دقیقا تاپیک من را میاورد. حالا میل خودتان است، یا کمک می کنید یا نمی کنید. ضمنا تاپیک یکی از این اعضا بعد از دوسال حذف شد. بنابراین دلایل شما منتفی هست. ضمنا متشکرم از این که بلاخره آن پست را حذف کردید. بلواسکای من گزارش دادم، حالا باقی به صلاحدید مدیران مربوط است که آیا زندگی بنده مهم تر است یا یک تاپیک!
من اینجا هستم و از اینجا نخواهم رفت مگر اینکه تاپیکم جزو تاپیک های به سرانجام رسیده باشد. نتیجه هر چه که می خواهد باشد من مصمم هستم که روی خودم کار کنم و قدرتمندانه با مشکلم برخورد کنم.
سابینا عزیز
این جمله در در پروفایلت نوشته بودی
خیلی جالبه من هم از خوندن این جمله شما انرژی مضاعف میگیرم
اگر میشه از اینجا نرو
دل همه ما برای شما تنگ میشه
از همه دوستان و ابراز لطفشون ممنونم ، خیلی خوبه که احساس کنی توی یک جمعی ندیده ونشناخته جایگاه خوبی رو داری
ضمنا خیلی ممنون از مدیران سایت که تاپیک مربوطه را حذف کردن، من شخصا فکر نمی کردم همچین مشکلی برام پیش بیاد و مجبور بشم همچین درخواستی را داشته باشم، ولی خیلی ممنون از توجهتون[color=#FF0000]
ضمنا فرهنگ عزیز رفتن من یک علتشم اینه که احساس می کنم با این روحیه کسل نمیتونم به کسی کمک کنم
سلام. سابینا جان عزیز دلم، درسته که نمیتونی با این روحیه کسل به کسی کمک کنی، اما فکر کنم ما بتونیم تا حدی به روحیه ی کسل ات کمک کنیم، اینطور نیست؟ میخوای بیشتر فکر کنی؟
سلام سابینا
امیدوارم خوب باشید
و امیدوارم این خداحافظی شما به منظور پاک کردن صورت مسئله و انفعال در برابر مشکلات نباشه
در تاپیک قبلی هم عرض کردم شما کمی غمگین هستید و علائم افسردگی در شما دیده نمی شه
قوی باشید... گاهی باید مبارزه کرد و راهی جز برنده شدن نیست
شما ارزشش رو دارید
سابینا جان امیدوارم حالا که تصمیم گرفتی بری؛ به این موضوع رسیده باشی که سابینا با اطلاعاتی که از این محیط مجازی گرفته؛ و با قدرت افکار و احساسات و منطقش خودش میتونه که بر مشکلاتش فائق بشه و اونها رو حل کنه!
امیدوارم که به این نتیجه رسیده باشی!
به هر حال هر جای این کره ی خاکی که میری و هستی، برات آرزو می کنم که زندگیت رو اون جوری که هست بپذیری و فقط نوع نگاهت به مسائل رو عوض کنی و زیباتر ببینی و دیده بشی!:46::72:
سابینای غزیز
شما یکی از اعضاء مؤثر و مفید در تالار همدردی هستید ، زحمات شما را بنده قبلاً هم متذکر به مفید بودنش بوده ام و نادیده نبوده .
ممکنه مدیران دیر متوجه پیامها و گزارشات شوند و کمک به رفع مشکل کنند . خود بنده امروز ایمیلم را چک کردم و خواسته شما را دیدم . به حساب بی توجهی نگذار عزیزم . می دونم اهل زود قضاوت کردن نیستی بلکه نگرانی باعث شده چنین تصور کنی که تبعیضی هست . که به واقع چنین نیست . طبق قوانین همدردی تاپیکی حذف نمی شود ( کیوان گرامی بند قانون را ذکر کردند ) یک دلیل عمده اش پستهائیه که دوستان در تاپیکها ارسال می کنند و برایش ارزش قائلند . لذا در موارد بحرانی و مسئله ساز ، ما فقط می توانیم در حد انتقال تاپیک و از دسترس خارج کردنش کمک کنیم . که کیوان عزیز این زحمت را کشیده و تاپیک شما را از دسترس خارج کردند .
شما می توانید نامتان را هم تقاضای تغییر دهید تا مشکلی پیش نیاید .
ما همچنان شما را در کنار خود خواهیم داشت و مراجعین از راهنمائیهای خوب شما که می تواند نتیجه ای خیر در زندگی خودتان داشته باشد برخوردار خواهند بود . مگر نه ؟؟؟:46::43::72: