سلام
راستش تو این اوضاع هر کسی باید به فکر خودش و خانواده اش باشه . هر چند منم رعایت زیاد میکردم و میکنم ولی خب خانوادگی درگیر این کرونا هستیم امیدوارم کسی این نوع جدید دلتا نگیره چون اینقدر جوون و پیر تو همین چند روز دیدم فوت شدن
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
راستش تو این اوضاع هر کسی باید به فکر خودش و خانواده اش باشه . هر چند منم رعایت زیاد میکردم و میکنم ولی خب خانوادگی درگیر این کرونا هستیم امیدوارم کسی این نوع جدید دلتا نگیره چون اینقدر جوون و پیر تو همین چند روز دیدم فوت شدن
سلام
از ابتدا اطلاعات در مورد ویروس کرونا ناقص بود و هنوز هم این مساله وجود داره. بنابراین چاره ای جز رعایت کردن وجود نداره حتی برای کسانی که واکسن زدند. چون ممکنه بعدا اطلاعات جدیدی از میزان ایمنی واکسنها منتشر بشه.
علم روانشناسی اجتماعی کمک زیادی به تحلیل رفتارهای مردم در مواجهه با ویروس کرونا میکنه.
توی بحث همرنگی با جماعت، رفتار دیگران تاثیر بسیار زیادی بر تفسیر فرد از واقعیت دارد. مخصوصا اگر اطلاعات افراد مبهم و ناقص باشد.
یعنی اگر یک راننده یا مغازه دار ماسک نزند همکاران یا سایر مردم با دیدن رفتار اونها به این نتیجه اشتباه میرسند. که زدن ماسک اهمیتی در مواجهه با ویروس ندارد. خیابانهای شلوغ و بازارهای شلوغ هم به همین ترتیب باعث تحریف واقعیت در ذهن مردم میشوند. تمام این مسائل به دلیل نفوذ اجتماعی رفتار دیگرانه.
افراد با عزت نفس پایین هم ممکنه به دلیل اینکه فکر میکنند ممکنه توسط دیگران مسخره بشوند گاهی اوقات از زدن ماسک و رعایت فاصله خودداری کنند.
اگر تعداد زیادی از مردم رعایت نکنند، تاثیر بیشتری در تحریف واقعیت ایجاد میشه. اگر افراد سرشناس یا پزشک رفتارهای خلاف پروتکل ها انجام دهند باز هم تاثیر رفتار آنها در تحریف واقعیت بسیار زیاد میشود. تمام این نکته ها در حوزه روانشناسی اجتماعی بحث و تحلیل شده.
یه زمانی به یکی حرف میزدیم میگفتیم مثلاً شراب نخورید میگفتن چهار دیواری اختیاری،چی شده الان این جمله رو نمیشه به خودتون پس داد؟
همکارم چندهفته پیش لایو میذاره تو یه عروسی هزار نفره و بدون هیچ ماسکی،همون الان به برگزاری مراسمات محرم اعتراض میکنه!!!!
جناب mohammad29
ما ملزم به رعایت قوانین تالار هستیم.
نماز واجبه عزاداری مستحبه. نماز واجب رو اون لحظه برای حفظ جان خود و دیگران میشه شکست.عزاداری مستحب که جای خود دارد.مهم تر از شور حسینی شعور حسیتی و فهمیدن عمیق دین و دستورات اخلاقیشه
اساس دیانت بر پایه عقلانیته. کلما حکم به الشرع حکم به العقل.
احادیث بسیار زیادی از پیامبر(ص) در مورد رعایت بهداشت و نظافت وجود داره که بدون رعایت اونها امکان رشد معنوی وجود نداره.
همین دین میگه وقتی یه متخصص متعهد توصیه طبی میکنه باید گوش کنی
فقیهی میتواند خلاف علم ظاهری دستور بدهد و بگه بدون ماسک برید عزاداری و پروتکل ها رو رعایت نکنید که که هم علمحضوری داشته باشه و هم علم حصولی. یعنی آنقدر درجه ایمانش بالا باشه و ترک اولی نکرده باشه که پشت سر امام زمان(ع ) نماز بخواند. نه توی خواب نه با روایتهای دروغ و الکی.
بنابراین به عنوان یکی از مدیران این تالار که البته خودم رو بیشتر یک عضو میدانم. هیچ توصیه ای خلاف عقل وشرع برای عزاداری محرم نمیکنم. طبیعیه که جان و سلامتی مردم برای من به عنوان یک انسان مهمه.
در موردگرایش سیاسی من که ادعا کردید، معتقد به قرآن و چهارده معصوم به عنوان دو میراث ارزشمند هستم. هیچ کس به غیر از خداوند نمیتواند مطلق گویی کند. مطلق گویی پیامبران و ائمه در ادامه کلام وحی هست.هر فقیه و مدعی دینداری هم که در مسیر قرآن و چهارده معصوم باشه و اسیر دنیا پرستی و مقام پرستی و رانت جویی نشده باشه و ایمانش رو به ظلم آلوده نکرده باشه برای من مهم و ارزشمنده. معیار هم اطلاعاتی هست که در قرآن و احادیث آمده. اینها رو برای ابهام زدایی گفتم
امیدوارم بحثها و حرفهای تکراری رو ادامه ندهیم
سلام
دوستان لطفا بحث هایی رو که برخی بدون توجه به اخطارها ایجاد میکنن پاسخ ندین، فقط گزارش بزنین. وقت و انرژی خودتون رو برای سایر تاپیک ها بگذارین، قدردان مهربانی و زحمات شما هستیم . :72: :
سلام دوستان . آمدم چند مورد از تجربیاتم در رابطه با کرونا خدمت تون عرض کنم (ممکنه تکراری باشه اما بهتره که زیاد تکرار بشه)
به محض اینکه احساس سوزش در گلو یا بیحالی و تب کردید حتما خودتون رو قرنطینه کنید اگر بچه کوچک دارید نفرستید خونه پدر و مادرتون چون ممکنه خدای ناکرده ناقل باشه . حتما روزی سه مرتبه با یک قاشق چای خوری نمک دریا (بهداشتی) و یه لیوان آب گرم غرغره کنید
لیموترش و عسل و آب گرم همسرم رو نجات داد روزی چند لیوان میخورد . آب هویج و آب سیب هم خوب هست
حتما بخور بدید . بخور دادن صحیح هم به این صورت هست که داخل قابلمه یا چای ساز فرقی نداره اب رو جوش بیارید بعدش خاموش کنید و یه قاشق جوش شیرین یا بابونه بریزید و بخور بدید ده تا نفس با بینی تون و ده تا نفس با دهان تون روزی سه مرتبه انجام بدید
حتما سرم بگیرید و داخل سرم داروی تقویتی و ضد درد وکوفتگی بدن و ویتامین سی بزنید
قرص جوشان مصرف کنید. استامینوفن ساده ۵۰۰ داشته باشید برای درد و تب خیلی خوب هست. دیفن هیدرامین کمپاند بخورید . آویشن غلیظ حتما روزی دو سه تا لیوان مصرف کنید
سوپ بخورید و حتما گوشت گوسفند بدون چربی داخل سوپ تون بریزید سعی کنید اصلا چربیجات و سرخی جات نخورید. کباب گوشت گوسفند و یا آبپز کنید میل کنید تا بدن تون جون بگیره
صبر کنید شش هفته از زمان ابتلا به کرونا بگذره بعد واکسن بزنید . بعد واکسن هم حتما دستورالعمل ها رو رعایت کنید
من الآن فکر می کنم بیست روزی شده که کرونا گرفتم اما هنوز گردنم و قلب و سرم درد میگیره سرفه هم گاهی می کنم هنوز عوارضش کامل از بین نرفته بویایی مم از دست دادم حالا واسه بویایی راه هایی بهم پیشنهاد شده انجام میدم مؤثر بود خدمت تون عرض میکنم
درود به دوستان گرامی همدردی
امیدواریم در این روزهای نچندان دلپذیر، شما همواره سلامت و شاد باشین و بتونین از این گردنه ی سخت عبور کنین. بحران ها بما یاد میدن روایت های خودمون رو از زندگی تغییر بدیم و تمیرین پذیرش کنیم. ما نیاز داریم مهارت تحمل پذیری رنج رو در خودمون و دیگران توسعه بدیم.
روایت های جدیدی از رنج ها خلق کنیم، از اینکه انسان میتواند آسیب پذیر باشد، میتواند ناکامی داشته باشد، جهان بی ثبات است و ... بدون شک در زمان بحران نیازمند بازگشت و بازآفرینی شجاعت، مسئولیت پذیری، معنویت و قدرت اراده هستیم.
ما هم مثل سایرین از رنج و دردی که این روزها در جریان هست، متأثریم. اما محل پرداختن به این مشکلات ، هر سایتی یا هر جایی نیست. مطمئنا مشکلات اگر از محل خودش پیگری بشه بهتر هست.
این تاپیک بدلیل مطالب تنش زای چندی از کاربران تا زمان برگرداندن نظم و آرامش به سایت تا اطلاع ثانوی بسته میشه. از صبوری شما سپاسگزاریم:72:
سلام
اخبار کرونا بسیار دردناکه و هموطنانمون دارن کشته میشن. این وسط یه عده افراد افراطی و کم سواد چه در قالب روحانی چه مداح مردم رو بی محابا دعوت به شرکت و شلوغ شدن مراسم محرم میکنن!
فراموش نکنیم امام علی (ع) برای حفظ جان شیعیان ۲۵ سال سکوت کرد، کسی که خودش مظهر شجاعت بود. صلح امام حسن(ع) برای مصلحت شیعیان بود. امام حسین(ع) شرکت در جنگ رو واجب نکرد در صورتی که این اختیار رو داشت.... اما با هفتاد و دوتن خودش رو فدای شیعیان و اصلاح دین کرد. در روایتی از امام موسی بن جعفر(ع) نقل شده است که ایشان فرمودند: «خداى -عزّ و جلّ- بر شيعه غضب كرد، پس مرا مخيّر ساخت كه يا من و يا آنها فدا شويم، به خدا قسم! من با دادن جان خودم ايشان را حفظ كردم. هشت سال جنگ تحمیلی اون همه جوان برای حفظ جان مردم رفتند جلوی توپ و تانک توی جنگ نابرابر ایستادند. الان چه شده که یه عده زدن به سیم آخر با وجود اخبار وحشتناک کرونا دارن مردم رو دعوت به تجمع های زیاد و عزاداری میکنن. مگه الان کسی حمله فیزیکی کرده که جان مردم رو بی موقع به خطر میندازن؟!
شهید شدن امام حسین حرارتی در قلبهاست که اگه عزاداری یکی دو سال هم تعطیل یا بسیار خلوت بشه این حرارت خاموش نمیشه. این همه سال شور حسینی بوده حالا دو سال هم بیشتر فکر کنیم روی شعور و معرفت این راه فکر کنیم مطمئنا معرفت ما پرمغز تر وسیع تر میشه.مگه ائمه نگفتن یک ساعت تفکر از هفتاد سال عبادت بالاتره.این تفکره که منشا رفتارهای درست میشه. ضمن اینکه فضای مجازی و سخنرانی های که در این زمینه هست توی خلوت افراد کمک خیلی زیادی به تفکر در راه امام حسین و اخلاق حسینی میکنه.حتی اگه توی کل کشور ده نفر به نیابت از همه با رعایت فاصله برن عزاداری شعائر محرم حفظ شده نیازی به سیاهی لشگر نیست. با نصب یه پرچم با سیاهپوش کردن خیابانها شعائر دینی حفظ میشه چرا باید جان مردم به خطر بندازیم . چرا باید کادر درمان رو نابود کنیم
امیدوارم هر کسی به هر شکلی جلوی افراد افراطی رو بگیره اینها افراد هیجان محوری هستندکه نه کمکی به مردم میکنن نه کمکی به راه امام حسین(ع ). اگه با این توصیه های اشتباه جان کسی به خطر بیفته آنوقت حق الناس تا قیام قیامت به گردن کسانیه که این ظلم رو کردن
سلام ،،، ان شالله حال همه بچه های همدردی خوب باشه . منم به لطف خدا خوبم .
ایام محرم را تسلیت می گم .
امسال هم کرونا شرایطی رقم زده که از هیج کس پوشیده نیست و درسته که نمی توانیم مانند قبل باشیم ،،، ولی چقدر خوب که می توانیم در خانه های خودمون و در دل های خودمون یک هیئت شخصی برای خودمون داشته باشیم . خیلی ها هستن پرچم سیاه خودشون را به پنجره خانه هاشان زدن و در منزل و در کنار خانواده خودشون این شور حسینی را به پا می کنند .
التماس دعا
سلامت باشین
در پناه خدا .
http://www.hamdardi.net/imgup/59783611605c1d17f0.jpg
سلام
یکی از بالاترین نشانه های رشد شخصیتی، علمی و اخلاقی هر فردی خدمت به مردمه.
این صرفا یک توصیه مذهبی نیست!
یه پیامبر بعد از سختی های فراوان و رسیدن به حق تازه میاد بین مردم و به ضعیف ترین انسانها برای نجات از گمراهی کمک میکنه.
یه پزشک بعد از کلی تحصیل و درس تازه میاد آسیب دیده ترین افراد کمک میکنه.
به همین شکل یه معلم یا یک روانشناس بعد از کلی سختی و درس و خودشناشی میاد بین مردم و به افرادی که از نظر پختگی و دانش احتمالا در نقطه مقابل خودش قرار دارن خدمت میکنن.
حتما داستانهای زیادی از ثروتمندان یا بازیگران مشهور شنیدید که بعد از کلی ثروت وشهرت تازه یکی از علاقه مندی های اونها خدمت به مردمه.
یه رازهایی در این خدمت هست که یکیش رشد اون فرد و نکته دیگه تثبیت صفتهای خوبی هست که فرد خدمت کننده قبلا بدست آورده یعنی با کمک کردن به مردم اون صفتهای خوب در خودش هم تثبیت میشن هم رشد پیدا میکنن. مثل این میماند که یه کاسه ای رو خالی کنی تا دوباره بتونی اونو پر آب کنی. این کاسه آگاهیه وقتی به دیگران هدیه میکنی دوباره آگاهی های جدیدی برای خودت میاد. بنظرم اگر این جریان مداوم یادگیری و خدمت قطع بشه احتمال رکود و لغزش هم وجود داره.
از زمانی که این تالار ایجاد شده افراد زیادی بودند قبل از عضویت ما تلاش خیلی زیادی درایجاد این تالار و انجمن ها و مقالاتش کردند. شاید خیلی از اونها گاهی به صورت مهمان سر بزنند.روی سخنم با این عزیزانه که همیشه پیش کسوتان این تالار بودند و باقی خواهند ماند. ای کاش گاهی سری بزنند نکته ای ، حکایتی یا پستی برای دوستانی که نیاز به کمک دارند ارسال کنند.حتی هفته ای یه بار یا ماهی یه بار ارسال مطلب هم میتونه برای خودشان و دیگران مفید باشه.
سلام، روز بخیر
ممکن هست این اتفاق ها هر جایی بیافته، مثلا فردی دیگه نتونه یه گروه کاری رو همراهی کنه، توی فامیل یا دوستان پیش بیاد، توی یه تیم اتفاق بیافته و کمیته اخلاقی تصمیم بگیره و ...
اون آدما، اون زمان حساس نیاز دارن متوجه بشن مسیر رو اشتباه میرن، برای خیلی ها که از بیرون تماشاچی هستن بهترین کار اینه اون آدم رو تا جایی که میتونن، بسهم خودشون متوجه اشتباهش کنن. خب شما دیدین ما مکررا به این دوستان گفتیم مسئول خیلی از اتفاقات نیستیم، محل فلان بحث ها این سایت نیست و احترام هم رو رعایت کنیم ، به قوانین تالار پایبند باشیم و ... اما چون جزو مدیران بودیم شاید اونفرد نمیخواست این مطلب رو بپذیره و برداشت خودش رو داشت. اما گوشه ای از نگاهش به شماها بود، به اینکه چقدر تأیید از محیط اطرافش میگیره و دوباره اون انرژی رو بدست میاره و ادامه میده.
خب میدیدیم هرزگاهی که پست تنش زایی از برخی ارسال میشد لایک میخورد، یا بازخورد مثبتی نسبت به نوشته هاش دریافت میکرد. یعنی فلانی تو کارت درسته ادامه بده، انگار عقب رفتن خودش کافی نبود و بعضیامون هولشون میدادیم لبه ی پرتگاه. اون آدم یه بخشی از تکرار رفتار اشتباهش متأثر از همون چند لایک به نظر بی اثر و عادی بود، از همون پست هایی که همراهیش در اشتباهش میکرد ، نه کمکش.
این چیزا برای دنیای واقعی هم صدق میکنه. میشه اینجور مواقع با اون افراد صحبت کنیم، راهنماییشون کنیم، متوجهش کنیم.
به هر صورت دوستان مسدود شده ما نیاز به مدتی استراحت دارن، نیاز دارن از این محیط دور باشن و یکمی تو خلوت فکر کنن . این بهشون کمک میکنه تا از این روزها بتونن با کمترین آسیب عبور کنن، رویه خودشون رو در برخورد با اتفاقات دنیای بیرون تغییر بدن و زندگیشون متأثر از اشتباهاتشون نشه.
:72:
.......................
پ.ن
اگر تاپیک احوال پرسی باز شده برای این بوده حقوق بچه های دیگه سایت ضایع نشه و بتونن مثل سابق فعالیت کنن و احوال هم رو بگیرن. اگر هر کدام از ما این بحث ها رو پیش بکشیم و ادامه بدیم نتها حقوق بقیه رو پایمال میکنیم، بلکه خودمون هم آزرده میشیم . انرژی و توانتون رو برای کمک به بچه ها توی تاپیکاشون بذارین، یا توی سایر تاپیکا فعالیت کنین، استارت تغییر میتونه از همین جاها باشه. :72:
قضاوت ابزاری هست که تمام انسانها می تونن اختیار کنن ، چه انسان هایی که قدرت دارن و چه انسان هایی که قدرت ندارن.
احوال همه ان شاءالله به رنگ خدا باشه .
https://chishi.ir/wp-content/uploads...vat-1.jpg.webp
پست ها و تاپیک های شیدا ، فرشته مهربان را دنبال می کنم ، خیلی وقته نیستن امیدوارم حالشون خوب باشه .
سلام
امیدوارم همه بچه های همدردی وخانواده هاشون در سلامت کامل به سر ببرن والبته همه نردم دنیا!
عجب دنیای شلوغی شده نه؟؟!ذهنمون پر از اتفاق های جورواجوره!!
واقعا چطور میشه ذهنمون رو کنترل کنیم!من که هر لحظه احساس میکنم مغزم در حال انفجاره!!
الان نمیدونم از چی بگم!؟از بچه هام که اینقدر نگران آینده شون هستم!از آینده که معلوم نیست هستیم یا نه!از حال واحوال خودم که توی عجیب ترین، واقعا عجیب ترین مرحله از عمرم هستم بااین جهان اطرافم!
کاش کسی بیاد وراه رو به همه نشون بده!
خدایا کاش کاری کنی!خدای من! ما واقعا نیاز داریم به معجزه!ما از همه دوره های ماقبل خودمون بیشتر احتیاج به معجزه داریم!ما سخت گرفتاریم
خدایا ما آدمها رو خودت خلق کردی پس رهامون نکن!
خدای من! ظرفیت وجودی من اونقدر نیست که بتونم بااین اوضاع آینده خوبی رو واسه خودم پیش بینی کنم!امیدم رو ازدست ندادم اما دلهره ام فراوونه!
کاش میشد بی خیال بود!کاش واقعا میشد یه مدتی قطار زندگی رو از حرکت نگه داشت یا حداقل کندترش کرد،کاش خدا یه استراحت بهمون میداد...
سلام خانم پاییزه
خیلی از اتفاقاتی که الان نگرانشی در آینده نمیفته
میشه ذهن رو کنترل کرد
ریشه های به هم ریخته شدن افکار یه جاهاییه که آدم حواسش نیست یا الان یادش میره فقط به هم ریخته شدنش باقی میماند.
سلام به همه دوستان و یاران همدردی
امیدوارم در این روزهای بحرانی همچنان با ایمانی قوی و امید، آینده ای روشن پیش روی داشته باشید.
به سهم خودم اخباری که از دوست و آشنا و فامیل در مورد کرونا میشنوم بسیار نگران کننده ست.
حتی برخی کسانی که واکسن دریافت کرده اند یا به دلیل طی نکردن دوره ایمنی یا به دلیل ایمن نشدن یا به دلایل ناشناخته ای که هنوز از واکسنها دریافت نشده دچار بیماری و مرگ شده اند. شاید بعضی از افرادی که واکسن زدن دیگه خیالشون راحت شده و مثل قبل رعایت نمیکنن.
سال اولی که کرونا شیوع پیدا کرد نگرفتم. پارسال نگرفتم. عید نگرفتم رفتم بازار نگرفتم. فلان مهمانی و مجلس عروسی و ختم رفتم و نگرفتم پس هیچ وقت نمیگیرم. این کشنده ترین استدلالی که ممکنه کسی رو به کام مرگ بکشاند. لطفا همچنان با قاطعیت خانواده، دوستان و آشنایانتون راهنمایی کنید بهشون بگید چطور ممکنه اشتباه کنند و در رعایت کردن سست بشن حتی اگه مسخره شدید کوتاه نیاید. اگه رسانه های رسمی ضعیف هشدار دادند دلیل بر این نمیشه ایمنی بیشتر شده
افراد محکم و منطقی مثل ستونهای جامعه هستند حضور و وجودشون بسیار باارزشه. همه افرادی که به این تالار سر میزنن یا جاهایی دیگه جستجوهای علمی میکنن ارزشمند و شایسته تحسین هستند.امیدوارم همچنان بر عهد منطقی بودن استوار باشید مواظب خودتون و عزیزانتون باشید
سلام.
مادرم کرونا گرفته و ریه هاش درگیره. مام اون سر ایران، لعنت به این سیستم کاری که دوری از خانواده هستی. دلت کلب اشوب میشه، ولی دسترسی نداری به هیچ کسی....
حدود یک ماه پیش به پیشنهاد من، مادرم واکسن کووبرکت زد. دچار عذاب وجدان شدم، میگم کاشکی نمیزدیم. کاشکی وقتی خودم کرونا گرفتم یک ماه پیش، خونه نمیرفتم و ...... کاش و ای کاش.
لعنت به اون به وجود اورندگان کرونا.
سلام خدمت اعضای تالار همدردی
در پی اتفاقاتی که شرحشون رو قبلا در تالار نوشته بودم، الان بیشتر از دو ماه هست که رابطه بین من و همسرم که سرد و متشنج بود رو به سردتر شدن داره میره و با تعریفی که از طلاق عاطفی در جایی خوندم، انگار وضعیت ما با این تعریف منطبق شده. خیلی با اکراه حتی بهش جواب سوالات روزمره ش رو میدم و گهگاهی هم مثل روزهای اول مطلع شدنم از موضوع، با توهین و تحقیر باهاش حرف میزنم. امیدم هم اینه که بالاخره خودش هم از ادامه زندگی خسته بشه و تقاضای جدایی بی دردسر رو بده، فکر میکنم قبلا گفته بودم وقتی از طریق مشاوری که نزدش میرفتیم خواستم پیشنهاد جدایی رو بهش منتقل کنم عکس العمل شدیدی نشون داد که من و مشاور ترسیدیم بخواد خودکشی کنه.
اون مدتی هم که با اصرار و التماس منو به مشاوره برد، چیزی رو در ذهن من تغییر نداده و در این مقطع احساس نفرتم از ایشون اصلا کمتر از اوایل ماجرا نشده. خوشبختانه وقتهای مشاور هم این مدت پر بود و تا اواخر شهریور نمیتونه منو به مشاور بکشونه.
غیر از ارتباطم با ایشون، تقریبا به زندگی عادی و معمول خودم برگشتم و دیگه احساسات منفی و آزار دهنده در تمام لحظات روز منو احاطه نمیکنن و در تعامل با اطرافیان و همکارانم نسبتا شاد و سرحال و پر توجه هستم.
فکر میکنم دلیلش هم این بوده که با کمک گرفتن از فضای مجازی و مشغول شدن به فیلمها و کتابها و کلیپهای خنده دار و سیاسی و مفهومی در اینستا و تلگرام و واتساپ و ... تونستم در توقف افکارم موفق بشم، جوری که اون اتفاقات غیر از مواقعی که تنشی در داخل خونه ایجاد میشه، دیگه تو ذهنم بولد نیستن.
واقعا راست میگن خنده بر هر درد بی درمان دواست.
سلام من تاپیک های شمارو خوندم و در جریان اتفاق تلخی که براتون افتاد هستم. شرح حالی که نوشتین نشون میده واقعا یه عامل خیلی موثر هست که اینجور اتفاقای تلخ رو کمرنگ می کنه و اون چیزی نیست جز "گذشت زمان". البته در کنارش صبر و انجام ندادن کارهایی که ناشی از احساساتی مثل خشم شدید هست. که فکر کنم شما واقعا خوب تونستین اینارو بکار ببرین.
امیدوارم خدا آرامش رو به شما همسرتون بده و به همه ما راه درست رو نشون بده. :72:
- - - Updated - - -
سلام آقاغلام
نگران نباشید انشالله که خوب میشن. همه روزهای سختی رو داریم می گذرونیم. خدا رحم کنه به همه.
فقط اگه مادرتون مشکل زمینه ای دارن حتما توصیه کنید بطور مستقل مشکلشون چک بشه و کنترل بشه. مثل دیابت و ...
انشالله خدا به همه مریضا شفا بده :72:
سلام به همه
آقا غلام فکر نکنم کرونا داشتن 1 ماه پیش شما به کرونای الان مادرتون ربط داشته باشه همینطورم واکسن
الان خیلی از افرادی که قبلا مبتلا شده بودن و همینطورم کسانی که واکسن زده بودن دوباره دارن مبتلا میشن و حتی سه باره
برای تمام انواع واکسنهایی که تو ایران استفاده شده همینطور بوده
ان شاالله حالشون به زودی خوب میشه
آقای راشومون
عجب راه عجیبی رو در نظر گرفتید. اینکه انقدر با تلخی زندگی کنید که ایشون هم خسته بشه و راضی به جدایی
خوب اینجوری شما هم روزهای سختی رو میگذرونید در حالی که گناهی نکردید و از طرفی هم معلوم نیست این روند فرسایشی چقدر طول بکشه و اینکه ممکنه یک باره خشم شما بالا بزنه و یه موقع حرکتی بکنید که تازه بدهکار هم بشید و یه موقع خدای نکرده محکوم به یک سری مجازاتها. فقط کافیه یک بار در اثر خشم مثلا ایشون رو هل بدید و سرش به جایی بخوره و ضربه ای ببینه. به نظرم وقتی آدم خشم درونی از کسی داره و نمی تونه ببخشدش بهتره که نزدیکش نباشه چون هر لحظه فرو بردن خشم خیلی کار سختیه ابرازش هم ممکنه خطرناک باشه
شاید برای ایشون این مدل زندگی به هر حال از زندگی به عنوان یک مطلقه که دلیل طلاقش هم خیانت بوده بهتر باشه ولی برای شما چطور؟
پیشنهاد مشاور بود؟
سلام خوبین
دلم تنگ شده بود
منم خوبم
جز حال مضطر ها بودم اول هفته که طوفانی بود...
امیدوارم ختم به خیر و خوشی بشه
حس خوبی که چشیدم و خواستم با شماها هم قسمت کنم
ولی پیدا نکردم چجوری
ولی میتونم ادرس بدم خودتون برین
محضر خدا:43::43::43:
سلاااااااااام:43:
من خوبم و درحال شکر
امیدوارم حالتون خوب باشه :72:
سلام
جناب آقای غلام ۱۲۳۴ ، دوست عزیز و بزرگوار، غم از دست دادن مادر بسیار سنگین و دشوار است، امید است روح مادرتان شاد و قرین رحمت الهی باشد و خداوند منان به شما و خانواده محترم صبری جزیل عطا کند.
------
بسم الله الرحمن الرحیم
اللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ
اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ
اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ
وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
-----
سلام دوستان بعد چندوقت اومدم همدردی که با این پیام شوکه شدم
آقا غلام بااینکه فضا مجازیه اما خیلی ناراحت شدم میدونم شما چه فرد مهربون و بااحساسی هستین و این مصیبت براتون خیلی زیاد سخته... خدا به دلتون صبر بده و مادر بزرگوارتون قرین رحمت خودش کنه الان ایشون فقط به دعاها و نذورات شما نیازمندن، ناراحتیتون میبینن اذیت میشن
منم یگی از دوستای نزدیکم مادرشو از دست داد که هنوز بعد یک هفته بابتش اشک میریزم و چهره مادرش همش جلو چشممه...
مثل برگ خزن خبرهای ناراتت کننده و مرگ عزیزان به گوش میرسه ان شاالله هرچه زودتر با ظهور آقا امام زمان عج غم ها رخت ببندن
سلام به همگی
اقا غلام متاسفم واقعا
تسلیت میگم
در این دنیا کسی بی غم نباشد اگر باشد بنی آدم نباشد
سلام
آقا غلام تسلیت مارو هم بپذیرید. واقعا ناراحت شدم این خبر رو خوندم :(((
خدا صبر به دلتون بده انشالله. غم از دست دادن والدین واقعا غم بزرگیه.
آقا غلام عزیز،
وقتی پستتون رو خوندم، بخاطر حس عذاب وجدانی که تجربه می کردید ناراحت شدم، اما نگران مادرتون نشدم... فکر کردم خیلی زود حالشون خوب می شه، انتظار نداشتم در صفحه بعد چنین خبری رو بخونم... چند بار کلمه به کلمه پست mvaz رو خوندم تا باورم شد چی نوشته ....
بین این دوتا پست دو هفته فاصله هست، دو هفته ای که برای شما خیلی سخت و سنگین گذشته. خیلی دردناکه، بهتون تسلیت می گم.
مادر شما باید انسان خیلی خوبی بوده باشه که پسرش به اندازه شما مهربان شده.
امیدوارم احساستون فقط (غم) باشه، نه (تقصیر و عذاب وجدان).
:72::72::72:
سلام ممنونم از همه دوستان. واقعا خودمم شوکه شدم. نمیدونم کی میتونم با این قصیه کنار بیام. کلی با هم خاطره داشتیم، صحیح و سالم بود. یاد مادرم میفتم گریم میگیره...
نقطه ضعفم مادرم بود که اینجوری شد. یه دلخوشی داشتم توی دنیا، وقتی برمیگردم از سرکار کنارش باشم. ولی همین دلخوشی هم رفت ...
من خیلی اخلاقای گندی دارم، یه دفعه عصبانی میشم، غیبت میکنم، دروغ میگم، ریا و تزویر و ....
ولی جالبه، مادرم یه روز که توی بیمازستان بستری بود منو که میخواست به کمک پرستاره معرفی کنه گفت که این پسر منه، خیلی مهربونه ... خیلی خوشحال شدم که مادرم اینجوری تو اون موقع از من یاد میکرد. همیشه به من میگفت پسر مهربون ... واقعا خوشحالم از ته دل، که یه چیز مثبت از ما توی ذهنش هست...
gholam1234 گرامی
آسمانی شدن مادرتون را خدمت شما عزیز تسلیت عرض می کنم.
اگرچه زندگی برای همه ما موقتی هست و می دانیم دائما با هم نیستیم اما باورش در عمل بسیار سخت هست. احساس ها قشنگی که یک عمر با عزیزانمان تجربه می کنیم ناگاه فقط خاطره می شود.
برای آن مرحومه غفران خدواندی را طلب می کنم. و برای شما صبر بیش از پیش خواهانم.
قطعا هر کار خیری که از شما سر می زند هدیه ای برای روح آن مرحومه و موجب آرامش و خرسندی ایشان خواهد بود.
چقدر دلچسب گفتین مدیر!
ممنونم از سایر دوستان
آره خیلی جای خوشحالی داره که مادر آدم به این صفت بشناسدش. این یعنی اخلاقای گندتون اونقدار هم که فکر می کنید پررنگ نیستن، وگرنه مهربانیتون نمی تونست اونها رو پوشش بوده.
خیلی شوک آوره که یک دفعه مادر نداشته باشی.. اینقدر ناگهانی... ولی فکر می کنم کم کم متوجه می شید که مادرتون همیشه همراه و در قلب شماست، اونطور که الان حس می کنید، ازتون دور نشده. یک انگیزه قوی تر برای خوب بودن پیدا می کنید. و این زندگیتون رو معنادارتر از قبل می کنه.
نگران نباشید، حالتون بهتر می شه، دلخوشی های معنوی جدیدی پیدا می کنید. گریه کنید، خودتون رو سبک کنید، اما امیدتون رو از دست ندید. :72::72:
سلام . آقا غلام از خواندن خبر فوت مادرتون واقعا متأثر شدم خداوند به شما صبر عنایت کند ان شاءالله مادر با حضرت زهرا (س) محشور بشند
سوره ملک ، آیت الکرسی ، یس ، زیاد برای مادر بخوانید . خداوند رحمت شون کنه:72:
سلام جناب غلام
از این خبر بسیار ناراحت و متاثر شدم. ان شالله در جوار حضرت حق در آرامش و نور باشند.
تنها سرمایه با ارزشی که باقی میماند همین عشق و عواطفیه که بین انسانها باقی میماند، مرگ و از دست دادن هم نمیتونه اونو از بین ببرد.
برای شما وخانوادتون آرزوی تسلا و آرامش میکنم
سلام آقا غلام، برادر خوبم. ان شاالله خدا بهتون صبر بده. آقای مدیر یه حقیقتی را گفتند که متاسفانه برای همه اتفاق میفته. چقدر خوب که مادر از شما راضی بودند.... مطمئن باش مادر همیشه مادره، حتی با رفتن از این دنیا..
از خدا کمک بگیر، براشون قرآن بخوان، صدقه هدیه کن به روحشون... هر کاری که فکر میکنی باعث میشه روح عزیزشون شاد بشه و خودت هم آروم تر بشی با این ارتباط..اینها باعث ارتباط با مادرتون میشه.
با خدا حرف بزن..
برنامه زندگی پس از زندگی رو ببینید فکر میکنم کمک کننده باشه.
خدا رحمت کنه مادر را، اولاد خوب بهترین باقیات الصالحات حساب میشه، سعی کنید طوری از این به بعد زندگی کنید که این موضوع هر چه بیشتر باعث شادی و بهره مندی روح مادر بشه. شما تا جایی که من میدونم شخصیت صاف و صادقی دارید، مراقب خودتون باشید و در این مسیر از خدا کمک بخواهید. مطمئن باشید اون بهترین رفیقه:72:
سلام به دوستان عزیزی همدردی
درگذشت مادر گرامی آقا غلام رو تسلیت عرض میکنم و برای این عزیز که به آغوش مهربان پرودگار خودش بازگشته رحمت بی انتهای الهی رو از خدای سبحان خواستارم.
پیامبر اکرم ص فرمودن؛
مرده در قبر، مثل انسان به خون آغشته در حال غرق شدن است. هر لحظه به انتظار کمکی است و چشم به راه دعای خیر دیگران است. همینکه میبیند شخصی در حق او و برای نجات او دعای خیری کرد، از اینکه همه دنیا را به او بدهند، شادتر میشود.
.............................
ممنونم از همه دوستان. لطف کردین.
خانم پووه یه پیامی رو برام فرستادن که خیلی خوب و تاثیرگذار بود، مثه همیشه ملموس و واقعی ...
شاید بیام و زجرهایی که کشیدم قبل از فوت مادرم رو بنویسم ... سیزده روز متوالی تو آی سی یو زجر مادرم رو میدیدم و نمیتونستم کاری کنم .... ای خدا ...
سلام
خودم مستاجر نیستم. ولی این روزها دارم کم کم صداهای خسته و ضعیف ناله های بعضی مستاجران رو توی فضای عمومی میشنوم.
روزهای باقی مانده شهریور و اوایل مهر فصل اجاره هاست. متاسفانه پارسال هم این موقع اجاره ها رو خیلی گرون کردن. فشار و سختی زیادی روی همه مردم هست. بعضی صاحبخانه ها هم شاید قسط دارن شاید منبع درآمد دیگه ای ندارن ولی بسیاریشون هم میتونن اجاره ها رو گرون تر نکنن، واقعا معنی زندگی توی این دنیا پول نیست. پول و رزق یه بهانه ست. رحمی که به همدیگه میکنیم لذت و اثرات روحی بسیار بالاتری داره تا اینکه حساب بانکی رو افزایش بدیم.
امیدوارم این روزهاهر کسی هر کاری از دستش میاد توی فضای مجازی و واقعی برای حمایت از مستاجرها انجام بده. کمک کنیم صحبت کنیم حرف بزنیم. حالا که به خاطر شرایط کرونا مردم بیشتر میان فضای مجازی و تلگرام و واتساپ و اینستا ، حداقل توی این فضا بیشتر از مستاجرها حمایت کنیم شاید افکار عمومی بتونن همه یا بعضی صاحبخونه ها رو راضی کنن اجاره ها رو بالاتر نبرن یا حداقل مستاجرها رو بیشتر درک کنن
با تشکر از آقا امین برای مطلب خوبشون
یه میوه فروشی محله ماست که وقتی میوه میاره اونا رو به دو یا سه جعبه تقسیم میکنه و اونایی رو که یخورده پلاسیده شدن به قیمت کمتر میفروشه. اما قیمت کمترش تفاوت چندانی با قیمت میوه خوبش نداره.
معمولا مردم اون میوه های پلاسیده رو خرید نمیکنن و چند روز پیش دیدم کلی میوه رو که تو اون سبدا گذاشته بود همه رو ریخت تو سطل آشغال و با چشم نگاه میکردم نمیتونستم حساب کنم چند کیلو میوه بود. دیگه بحدی خراب شده بود که نمیشد نگهداریش کرد.
خب میشه اون سبد دوم یا سوم که اغلب خواهانی هم نداره رو به صورت نایلون های چند کیلویی در بیاد و در مغازه بذاره و روش بنویسه رایگان. تا افرادی که بضاعت مالی ندارن بتونن بردارن و ببرن. قبل از اینکه انقدر خراب شه که وارد سطل آشغال بشه.
هم اسراف نیست، هم رضایت الهی درونش هست، هم نوعی فرهنگ سازیه و هم میتونیم کمکی هر چند کوچک به نیازمندان کنیم. اینو باور داشته باشیم که کمک های ما علتی هست که مانع از صدمات جدی به جامعه ای میشه که خودمون در اون زندگی میکنیم و تأثیر میگیریم و میتونیم افرادی رو که بدلیل مشکلات مالی در حال گرفتن تصمیمات غم انگیز، خطرناک و نادرستی هستند رو منصرف کنیم.
:72: