RE: حالی می فهمم خالی یعنی چه حس و حالی
در این حریم شبانه ماتم گرفته
در این شب خاک وخاکستر که غم گرفته
رفیق روزهای روشن رهایی من
ستاره ها را صدا بزن دلم گرفته
قامت یاران اگر شکسته
جنگل جاری رو به بیداری به گل نشسته بهار من
رفیق شب های بی کسی...
در این سکوت سترون سنگر به سنگر
چراغ خورشید واره ؛چشم تو روشن
خدایا با زبان بی زبانی .همه امید به تو دارم.خدایا تو که بنده هات رو نا امید نمیکنی .......
RE: دعا برای شفای شاد عزیز
سلام !
آقا یکی برای ما تازه از راه رسیده ها توضیح بده این جا چه خبره ؟! برای خانم «شاد» چه اتفاقی افتاده ؟! اگر خصوصی هست لطفا در پیام خصوصی مطلع کنید . من که گیج شدم !!!:162::33:
امشب دکترش می گفت که حالش اصلا برای یک سفر چند ساعته با هواپیما مساعد نیست، گفته براش خیلی خطرناکه، باید صبر کنید.
من خودم با دکتر سمیعی از طریق ایمیل تماس گرفتم، (با تشکر از آقای گردآفرید که ایمیل ایشون رو در اختیار من گذاشتن)، ایشون هم در کمال تعجب پاسخ دادن، با توجه به شرایطی که هست، قرار شده پرونده پزشکی ایشون رو اسکن کنم و از طریق ایمیل براشون بفرستم، حرف ایشون این بود که اگه تشخیص تمام دکتران داخل ایران این بوده که در صورت عمل کردن فقط 10 درصد امکان برگشتن دارن، عمل ایشون در خارج از کشور ممکنه 10 درصد رو فقط تبدیل به 20 درصد کنه که این باز هم ریسک بزرگیه، فردا حتما این کار رو می کنم.
با توجه به حرفهایی که دکتر شادی امروز گفت احتمالا سفر فردا کنسل بشه، حالا قراره فردا با چند تا دکتر دیگه هم مشورت کنن.
خدایا؟؟؟؟.......... :203::203::203::203:
RE: دعا برای شفای شاد عزیز
من براتون توضيح ميدم
اگه بخوام در يك جمله خلاصه اش كنم فقط مي تونم بگم كه شاد عزيز ، يكي از بهترين هاي تالار همدردي به شمار مياد كه ايشون به مدت يك هفته هست كه متاسفانه يك تومور غير فعال بدنشون مجددآ فعاليت ميكنه و ايشون رو به كما ميبره و همونطور هم كه ملاخظه كرديد ، دوستان عزيزش براي بهبودي حال شاد عزيز نذورات خودشون رو به اتفاق هم انجام ميدن ، شما هم در اين امر سهيم شويد .
امن يجيب المضظراذا دعاه
خدایا فقط خودت میتونی شاد و برگردونی
روزن عزیز
اگه کاری از دست ما بر میاد کوتاهی نمی کنیم
من فقط دارم دعا می کنم و صلوات می فرستم.:72:
سلام
هر روز میام..به امید اینکه بگین این تاپیک با به هوش اومدن شادی و بهبودیش بسته شد...میخوام بنویسم اما نمیتونم...من از اون آدمایی هستم که موقع ناراحتی سکوت میکنم و وقتی خیلی ناراحتم یه جور کرختی همه وجودم رو میگیره...توی خونه وقتی از شاد حرف میزنم شوهرم با تعجب نگاه میکنه...وقتی در موردش حرف میزنم ...و بهش میگم که واسش دعا کنه..با نگاه های تعجب انگیزش میخواد اینو بگه که چطور اینقدر غرق دنیای مجازی و شخصی شدی که نه دیدیش و نه از نزدیک می شناسیش
اما اون نمیدونه چیزی که هر انسانی رو به خودش جذب میکنه محبت و آرامش و متانت یه شخصه حالا حتی اگه توی دنیای مجازی باشه
خدایا شاد رو برگردون...دیگه نمیتونم چیزی بگم
روز زن عزیز واقعا خدا بهت صبر بده ، ولی وضعیت ما از توحادتره چون تو لااقل لحظه به لحظه از حالش خبر داری ولی ما چشممان به اینه که خبری از طرف تو برامون بیاد . میدونم برات سخته ولی ما رو بی خبر نذار