RE: سری چهارم صندلی داغ!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
آقای محمد صالح ابتدا به خاطر احوالپرسیهاتون تو مدتی که نبودم تشکر میکنم:72:
خواهش میکنم:72:
و بعد چند سوال میپرسم:
1- وقتی دلتنگ میشید چیکار میکنید؟
چند صفحه قرآن میخونم و کمی روی آن فکر میکنم
2- چقد میتونید خودتون رو با واقعیات زندگی وفق بدید ؟
با پذیرش واقعیات زندگی زیاد مشکلی ندارم ولی خودم را خیلی سخت میپذیرم که از ویژگی های منفی من هست
3- تا چه حد برای دیگران فداکاری میکنید ؟
قبلا زیاد ولی الان خیلی کمتر و تا اون حدی که توقع جبران نداشته باشم
4- شما حاضرید به خاطر کمک به کسی تا جایی پیش برید که به ضرر خودتون باشه ؟ منظورم اینه که برای بازگرداندن کسی به راه درست طوری باهاش قاطی بشید که خودتون در معرض خطر باشید .اما این کارتون ارزش زیادی داشته باشه و در مورد اون شخص با موفقیت انجام بشه ؟
این کارو قبلا انجام میدادم و خودم را هم خیلی اذیت میکردم ولی این کار حد و حدودی باید داشته باشه. معمولا هم موفق نشدم.
چون تمرکز ندارم همینها کافیه:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کنجکاو
اقا محمد صالح
فقط بگو عشق یا نفرت چرا؟
هر دو با هم هستن. مثلا عشق به خوبی و نفرت از بدی با هم هستند.
آقای محمد صالح! نداشتیم ها! بابا بی دل به این لطیفی! اونوقت شما اون شکلک رو براش میذاری؟:302::302::302:
میشه حالا لطفا توضیح بدی، شفاف که منظورتون از اون شکلک چی بوده؟ هان؟ نه ولم کنید ببینم این آقا چی داره میگه! هان؟:101::97::301::161:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
آقای محمد صالح! نداشتیم ها! بابا بی دل به این لطیفی! اونوقت شما اون شکلک رو براش میذاری؟:302::302::302:
میشه حالا لطفا توضیح بدی، شفاف که منظورتون از اون شکلک چی بوده؟ هان؟ نه ولم کنید ببینم این آقا چی داره میگه! هان؟:101::97::301::161:
یاد تاپیک توقعات مردان از همسرشان افتادم که این شکلک را گذاشتم.
حالا ولش کنید بزارید بیاد ببینم میخواد چکار کنه.http://www.iranpardis.com/images/smi...s2/paladin.gif
خوب شد یادم اومد این شکلک هم خوبه::160:
(شوخی کردم ببخشید:72:)
البته منظورتون تاپیک شوهران از زنان چه میخواهند بوده دیگه اینطور نیست؟ اونجا بنده کلی شکر شکنی فرمودم کجا خشن بودم؟ اصلا وقتی میشه با گفتمان مسیله رو حل کرد چرا دعوا؟ آهان حالا شد آفرین برادر حالا برو یک شکلک مهربون و البته حکیمانه اونجا بذار دیگه حله. زیاده عرضی نیست.
ببخشید آقا کیوان!
و اما برای اینکه خیلی بیراهه نرفته باشم چند سوال:
فکر میکنید در یک خانواده نابسامان دخترها بیشتر آسیب میبینند یا پسرها؟ چرا؟
چرا آقایان کمتر از خانمها تمایل دارند برای موفقیت در همسر داری کتاب بخوانند یا مشاوره بروند؟
اگر متاهل باشید ( قبل از تولد فرزندان) 3 روز تعطیلی داشته باشید آن 3 روز را چطور میگذرانید؟ حتی الامکان همراه با جزییات برنامه توضیح بدهید.
در انتخاب برای ازدواج چقدر حاضرید به خواسته پدرو مادرتان تن بدهید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
البته منظورتون تاپیک شوهران از زنان چه میخواهند بوده دیگه اینطور نیست؟ اونجا بنده کلی شکر شکنی فرمودم کجا خشن بودم؟ اصلا وقتی میشه با گفتمان مسیله رو حل کرد چرا دعوا؟ آهان حالا شد آفرین برادر حالا برو یک شکلک مهربون و البته حکیمانه اونجا بذار دیگه حله. زیاده عرضی نیست.
با عرض معذرت خواهی مجدد: :72: http://www.iranpardis.com/images/smi...lie%20(86).gif :72:
ببخشید آقا کیوان!
و اما برای اینکه خیلی بیراهه نرفته باشم چند سوال:
فکر میکنید در یک خانواده نابسامان دخترها بیشتر آسیب میبینند یا پسرها؟ چرا؟
هر دوشون آسیب میبینند. متاسفانه بنده خواهر ندارم ولی فکر میکنم که دخترها بیشتر آسیب میبینند چون از لحاظ روحی حساستر هستند و بیشتر به محبت نیاز دارند
چرا آقایان کمتر از خانمها تمایل دارند برای موفقیت در همسر داری کتاب بخوانند یا مشاوره بروند؟
نمیدونم ولی حدس میزنم که شاید مشکلات را به اندازه خانمها بزرگ نمیبینند چون خانمها به همون دلیلی که دخترها آسیب پذیرتر هستند در مقابل مشکلات خانوادگی آسیب پذیرتر هستند.
اگر متاهل باشید ( قبل از تولد فرزندان) 3 روز تعطیلی داشته باشید آن 3 روز را چطور میگذرانید؟ حتی الامکان همراه با جزییات برنامه توضیح بدهید.
با خانمم تصمیم میگیریم که چکار کنیم. به نظر خودم گردش ، تفریح و دیدوبازدید خوبه و اگر تصمیم گرفتیم که در منزل بمانیم بیکار نمینشینم(در کار منزل کمک میکنم یا بنابر موقعیت هر کار دیگه ای که باشه انجام میدم)
در انتخاب برای ازدواج چقدر حاضرید به خواسته پدرو مادرتان تن بدهید؟
ازشون کمک و راهنمایی میگیرم اما تصمیم نهایی(با توجه به خواسته ها و معیار ها و علایقم) با خودم هست.
سلام
مدیران گرامی صندلی داغ کجا تشریف بردند ؟؟؟
این صندلی تو عمرش انقد سرد و یخی نبوده !:311:
پس چرا کسی روش نمیشینه !!؟؟
من یه پیشنهاد دارم :.........خود باران ......بشینه رو صندلی ؛ چطوره ؟
سلام
دلیل سردی رو باید از جناب ابراهیمی پرسید.
داشتیم زهرا خانـــــــوم
ما اومدیم که دیگران رو داغ کنیم نه خودمونو:311::311::311::311:
سلام زهرا خانم چند وقتي تو تالار نبودم بيماري سرماخوردگي گرفتم همكار من در صندلي داغ خانم باران 68 است
سلام ممنون از اقاي محمد صالح كه در صندلي داغ تالار شركت كردند وبه زييايي پاسخگوي دوستان بودند:72::72::72:
نفر بعد از الان خانم شاد است هست كه در صندلي داغ شركت كنند