RE: حال و احوال دل شما همدردای مهربون تالار چطوره؟
بالهای صداقت شرمنده می کنی ؟! در ایمیل هم لطف کرده بودی و مرا اسطوره ی صبر خطاب کرده بودی .
اما عزیزم یک نکته ، من آدم صبوری هستم اما اسطوره هنوز نه .شکسته نفسی نیست . بلکه یک واقعیتی است که خودم بهتر از هر کس دیگری از آن آگاه هستم .
شاید تصمیم داشته باشم در مراحل مختلف زندگی با فاکتور صبر کارخودم را پیش ببرم و لی خیلی جاها بریده ام با یک فاکتور ساده نشان داده ام و ثابت کرده ام که انسان صبوری نیستم .
شاید دیگران به من رتبه خوبی در صبوری بده اند اما درست این نقطه ای است که من همیشه مورد آزمون قرار می گیرم و بعد می بینم و به من ثابت می شود که آن جورهایی که دیگران فکر می کنند و روی صبوری من حساب کرده اند صبور نیستم .
هر چیزی به قول غزاله اعتدالش خوب است . نباید با واژه ها به طور ایده آلی بازی کنیم .
نمی دانم چه حکمتی در کار است اما من همیشه در مسیر زندگی صبرم مورد آزمایش قرار میگیرد . گویی باید میزان صبر من به بی نهایت برسد و خودم می دانم که هنوز نرسیده .
اسطوره صبر ایوب است و متاسفانه من هنوز ایوب نیستم .
این داستانهای مذهبی بار آموزشی قوی دارد ( می دانید که من انسان مذهبی نیستم ولی به واقع با نوع نگاه خودم هم بسیار می آموزم از هر آنچه آموختنی است )
انی جان به طور اتفاقی من قسمتی از زندگی ات رو خوندم و هر لحظه اش را با خودم مقایسه کردم تو داشتی به مادر دیگری دلداری می دادی در حالی که خودت همون مشکل را داشتی و من می دیدم اگر من جای تو می بودم
واقعا کم می اوردم و از این همه مشکلات سر بلند اومدی برای من اسطوره شدی
با کلمات بازی نمی کنم مسلما ما انسانهای عادی هستیم نه پیامبر
به همین خاطر صبر تو برایم ستودنی است:73:
كسي از آقاي asrin gozali خبر نداره؟!؟؟
سلام...
خيلي از عزيزان ديگه نيستن....
كسي از سورنا آرمان عزيز و شاد دوست داشتني و estar 7 مهربون و روزن و mke مخترع! و .... خبر نداره....؟
جاشون خاليه...
سورنا هفته پیش on شده بود ،شاد که گفته نمی خواد بیاد ،ان شالله که برگردن
از هم خبری نیست،star
mkeهم موعود بتید ازش خبر داشته باشه
بچه ها بیاین این 5شنبه دعا کنیم همه بچه های تالار یه بار دیگه دور هم جمع بشن:203:
مرسي گل مريم عزيز... با پنجشنبه و دعا موافقم ...
كسي از " مثل من" عزيز خبر داره؟؟؟؟
اینجا چقدر یار باوفا بوده که الان دیگه نیست
من چقدر دیر به این جمع پیوستم
با این حال از اینکه منو هم در جمعتون قبول کردید خوشحالم:72::72::72:
اگه مشکل من به امید خدا حل شد :203:یه جشن حسابی توی تالار برای همتون میگیرم که غافلگیر بشید:227:
انشاالله مشکل همه دوستان در این تالار حل بشه به خصوص بالهای صداقت عزیز .
بالهای صداقت عزیزم همیشه به یادت هستم و برات دعا می کنم انشاالله هر چه زودتر به مراد دلت برسی .:203:
آره واقعا کاش یکبار دیگه دوستای قدیمی رو تو تالار ببینیم .:203:
سلام 5 شنبه دعا كنيم بچه هاي قديمي تالار يه بار ديگه دور هم جمع بشن