-
سلامی به گرمی آفتاب ، به روشنایی روز ، به سکوت ملکوت شب ، به زیبایی ستارگان و به پاکی گردون .
ان شاالله همه بچه های همدردی خوب و سلامت باشن و هر جا هستن در مسیر زندگیشون : امیدوار ، هدفمند ، پر تلاش و سعادتمند .
منم خوبم به لطف خدا .... روزگار را سپری میکنم ....
روزگار ساز خودش را میزنه و زمانه عجیبی شده ......ولی خب ..... این زمان هم ، فصل و تاریخ خودش را داره میگذرونه ....
با وجود تمام مسائلی که در سفر زندگی هممون به نحوی و نوعی داریم ، با توکل به خدا و با قدرت ادامه میدهیم :72:
http://www.hamdardi.net/imgup/597835b00ab165c843.jpg
-
سلام
خیلی خوشحال شدم دوباره اسم دوستای قدیمی رو دیدم. الهی که همیشه همگی سلامت و شاد باشید. یاد گذشته ها افتادم دلم تنگ شد واقعا بچه های تالار همدردی همشون فوق العاده هستن.
آقای مدیر همدردی که خدا حفظشون کنه خودشون بسیار انسان شریف و کاربلدی هستند، خانم فرشته مهربان عزیز و بزرگوار تا تمامی مدیران تالار و دوستان، خدا همتون رو حفظ کنه. البته خدا همه مردم رو و ایران عزیزمون رو هم حفظ کنه.
قبلا که هنوز جنگی توی کشور خودمون اتفاق نیفتاده بود، برای مردم غزه ناراحت بودم و دعا میکردم ولی از وقتی این اتفاق برای خودمون افتاده، حس میکنم دعاهام خیلی دلی تر و عمیق تر شده، چون گوشه ای از رنج اونا رو حس کردم.
میگن شنیدن کی بود مانند دیدن. اینم متاسفانه یک مصداقش هست.
واقعا این روزها بیشتر میفهمم اسلام چقدر دین کاردرستیه که میگه اگر مظلومی رو دیدی باید یاریش کنی حالا چه مسلمان باشه چه غیر مسلمان.
راستی توی جنگ مرگ خیلی نزدیک تر به نظر میاد.
من تازه فهمیدم اصلا برای مردن، آمادگی ندارم!!!
همش هم بخاطر اینکه اونجوری که باید و شاید به مهم های زندگی رسیدگی نکردم.
ولی یه چیزی رو فهمیدم اونم اینه که نباید بذارم ناامیدی بهم غلبه کنه، این دقیقا کار شیطان هست. خدا در قرآن میگه شیطان بهتون وعده فقر و بدبختی میده و.....
کلا شیطان کارش همینه، بترسونتت، سرزنشت کنه، بهت میگه دیگه دیر شده و..... و اینطوری آینده رو هم از آدم میگیره.
اما خدا برعکسه، حال آدمو خوب میکنه.
حضرت ابراهیم جایی در قرآن میگه (البته من دقیقش رو یادم نیست) اما میگه فقط گمراهان از رحمت خدا ناامید میشن. خب این خودش خیلی حرف بزرگیه.
یکی از چیزایی که باید زودتر روش کار میکردم همین مسئله ایمانه.
البته ان شالله امیدوارم بتونم روش کار کنم. مثلا همین موضوع که حواست باشه اگر داری از آینده میترسی یا ناامید هستی، مچ شیطون رو سریع بگیری و نذاری ادامه بده....
همین کار خیلی دقت و حواس جمعی میخواد. چون اینقدر این افکار منفی رو مال خودت میکنه که یهو ميبينی دوباره تو دام افتادی.
خب، خواستم یکم برم روی منبر. اما دیگه کافیه. صلوات
امیدوارم همه بچه ها بیان و بازم ازشون خبر دار بشیم. واقعا دوستان نابی اینجا داریم.:72:
-
سلام
بعد از عمری ، سر پیری یه سری زدم به تالار .... اینجا خونه امید ما بوده و البته هنوز هم هست هااا (جهت ارادت به مدیرکل عزیز :72:)
امیدوارم دوستان هر جا و در هر موقعیتی هستند ، سالم و سلامت باشند
درسته فضای مجازی تغییر شکل داده نسبت به قدیمها ، ولی خب فکر کنم روش تالار باز هم بهترین فضا رو برای این موضوعات داشته و داره و هنوز جایگزینش نیومده
در هر صورت دوستان قدیمی هنوز هم گاهی به یادتان میفتم ... میدانم که باتجربه این سالها زندگی منطقی تری خواهید داشت
موفق و پیروز باشید
در پناه حق.