سلام؛ اشعار حافظ رو با خط خوبتون بنویسین. اگه میخاین خیلی رومانتیکش کنین، تصنیفش م بذارین، یه شعمی رو هم روشن کنین ....
نمایش نسخه قابل چاپ
اسکارفیس دادا، نمیدونم چرا اولین سری پاسخهات رو که دیدم، ناخودآگاه زدم زیر خنده. چون قسمتهایی از صحبتات دقیقا مثه خودمی ...
اینم میخاستم بگم که به طرز فجیعی تو هم مثه سون صداقتت با خودت بالاس...
- - - Updated - - -
دوستان همدردی بریزین که اسکارفیس اومده منتظره حریف میطلبه. بسم الله. . . رحم نکنین.
بچه ها به یه نکته ی عجیبی پی بردم ....حالا بگین چی ؟
از وقتی که یکی میشینه روی صندلی داغ انگار یه آدم دیگه از وجودش در میاد !
اصلا تصورم از اسکار فیس یه چیز دیگه بود الآن متحول شدم .
چه شباهتی هم بین شما و اثر راشومون هست .... از نظر اعتقادی منظورمه ...
ولی یه چیزی تو وجودم میگه هنوز ول نکردین (خدارا میگم )
حالا یه چیز دیگه هم هست :
آیا شادی درونتون کم بوده که ایمانتون اومده پایین و یا ایمانتون پایین بوده که شادی درونتون اومده پایین ؟
بنظرم رابطه ی تنگاتنگی با هم دارن ...
صندلی جناب اسکارفیس هم بنظرم میتونه جالب باشه ....من برم سؤالات چالشیتری بیابم ببینم چی میگن ...
............
خب نه
بایدی در کار نیست به نظرم ،،
اگه باید ی در کار بود خب فرشته ها هستند دیگه ، انسان برا چی خلق شد ،،،
فرشته ها در ایمان و عبادت؛ هستن توشون که ؛ طرف میلیون ها سال از سجده بالا نیامده :)
فرشته ها موجوداتی هستند که حتی فکر گناه هم ندارنند و همیشه در حال عبادت هستند و مومن اند ( اصلا گناه نمی دونه چیه )
ولی باز خدا می فرماید انسان اشرف مخلوقاته !
به انسان اختیار داده شده خودش انتخاب کنه ( راهنما و کتاب هم داده شده ) و بدیهی هست انسان ، مسئول انتخابش هم هست ( طبق آیات قرآن و کتب های آسمانی دیگر )
به نظرم یکی از فرق های انسان و فرشته همینه .
که خدا از وجود خودش به انسان دمید و به او فکر و استدلال داد
هر انسانی هم با توجه به تفکراتش راهی را انتخاب می کند
ولی فرشته ها اینجور نیستند
انسانها آزادند ( در انتخاب - شیوه زندگی و.....)
یه زمانی میشه همه جا میشه عدل !
الان هیج جای دنیا عدلی وجود نداره ،،
روزی میشه که مردم تو خداشناسی و مسیر خدا از همه پیشی می گیرند ،،
یه روزی میشه کل مردم خسته میشند ! و میگنند کار ما نیست .
حوادث های زیادی رخ میده ! ،،، ان شالله زنده باشیم ! و اون زمان باشیم .
سلام وقتتون بخیر ؛
اصولا زیاد اهل جواب دادن نیستم و همینطور بحث کردن ( قبلا هم گفته بودم )
در ضمن حواستون باشه سفینه ی پیکان نمای آقا کرای هنوز هست در اسرع وقت میتونم شوت کنم شمارا به سیارکی که دلتون میخواد :)
اینکه من چه سؤالاتی از از شرکت کننده ها میپرسم به خودم مربوط میشه و وقتی موضعشون معلوم میکنن ( مثلا میگن خدارا باور ندارم و از این جور حرفا ) منم دیگه سؤالات اعتقادی ازشون نمیپرسم .
البته این هم به خودم مربوط بود ولی دیدم کنجکاوین برا همین گفتم .
دیگه اینکه با تمام احترامی که به عنوان عضوی از تالار براتون قائلم ولی متوجه شدم کافیه یه مشکل و یه ایراد از کسی ببینین ...اونوقت اینقدر گوشه ذهنتون میمونه و به طرف یاد آوریش میکنین تا بالأخره ناراحتش کنید .... ( این اخلاق درستی نیست ) .... من زمانیکه صندلی داغ شما بود بیکار بودم و هیچکس نبود از شما سؤال بپرسه (خودتون بهتر میدونین ) و دو سه تا کاربر ها روزای آخر اومدن برا پرسیدن و من برای اینکه صندلی را گرم نگه دارم یه سری سؤالات پیش پا افتاده که تعدادشون انگشت شمار بود از اینترنت گرفتم ....شما همین رو مرتب استفاده کردین و گفتین (این یعنی خدا نکنه ایرادی از کسی ببینین ) من توی اطرافم آدم با این ویژگی اخلاقی شما دیدم و با تمام وجودم ازشن دوری کردم .
صندلی داغ سری 12 و 13 شما هنوز نبودین در تالار و من از تمامی شرکت کننده ها سؤالات یکسانی میپرسیدم میدونید چرا ؟
چونکه میخواستم نظر های مختلف را در مورد یه موضوع بسنجم و به نتیجه برسم .
در هر حال من همیشه حرفی که ببینم درسته میزنم .
سلام
باعث افتخار منه.....ولی گفتم واقعا نمیتونم....حداقل الان نمیتونم....یا چه نمیدونم خیلی سخت با شرایطی...فقط دو سه روز وسط هفته دوشنبه سه شنبه یکم سرم خلوتتره...که خب با شرایط زمانی صندلی جور درنمیاد..
اینکه ببخشید وگرنه از خدامه باشم
- - - Updated - - -
خدایا آخر عاقبت این روزهای همدردی رو بخیر کن:203:
دل به دل راه داره :43:
خوب دیگه سوالا چالشی باشه خیلی چیزا از خصوصیات آدمو رو میکنه :)
نه والا این قضیه زیاد به شادی درونیم کاری نداشته. اتفاقا برعکسم بوده و الان آرامش بیشتری دارم نسبت به گذشته م. فکر کنم این قضیه تو جوابم به سوالتون در مورد توکل قابل حس بود. یک شبه هم این اتفاق نیفتاده. یه فرایند 10-12 ساله بوده که از 10 به 0 رسیدم. من تا آخرین لحظات رشته های اتصالم رو سعی کردم وصل کنم ولی جوابی نگرفتم. تاریکی محض بود. منم خاموش کردم اومدم بیرون :)