تازگی ها احساس اضطراب میکنم یک استرس تو وجودم هست که ولم نمیکنه هنوزم دلیلشو پیدا نکردم
نمایش نسخه قابل چاپ
تازگی ها احساس اضطراب میکنم یک استرس تو وجودم هست که ولم نمیکنه هنوزم دلیلشو پیدا نکردم
سلام سلاااام
حال شما؟احوال شما؟
میبینم که خرداد ماه هم شروع شد:emmersed:
به به،عجب ماه مبارکیه خرداد :310:
اگه گفتین چرا؟؟؟ :witless:
اومدم بگم حالم خیلی خوبه خدارو شکر
یه دوره درمان طب سنتی رو شروع کردم،خیلی جالبه و البته سخت،از حجامت سر گرفته تا فسد دست :ambivalence:
بادکش و یه سری بخور نخور های خوب :adoration:
دوستانی که قصد خودکشی دارن بیان براشون از تجربه ی رگ زدنم بگم :223:
دکترم رگ دستمو (همون رگه که ازش خون میگیرن نمیدونم اسمش چیه) زد،خیلی ترسناک بود،منم رگام عمقیه،تا رگمو پیدا کنه من سکته رو زدم.بهم گفت سوره حمدو بخون من از ترس سوزنم سربسم الله اش گیر کرد :311:
بعد که رگمو زد (یعنی همون فسد) از تعجب شاخ درآورد،میگفت خانوم خونت مثل قیر میمونه،مگه قلیون میکشی؟؟؟(سیگار رو هم رد کرد یه سره گفت قلیون :D )
حجامت سر هم خیلی هیجان انگیزناک بود! قشنگ مکیده شدن خون سرم رو احساس میکردم،جریان خون تو سرم رو حس میکردم :topsy_turvy:
زالووووو رو بگو :54: هنوز زالو انداختنو تجربه نکردم،میترسم...
ولی اینجوری میخوام فکر کنم که چنتا کرم کوچولو میخوان بوسم کنن،همین! :33: آره راحیل،تو میتونی،تو بتونی :307:
راستــــــــــی،چند روز پیش یه کتابی داشتم میخوندم که اتفاقی یه چیز جدیدی درمورد اسمم فهمیدم،خیلی خوشم اومد،خیلی جالب بود،پس فقط گوسفند نیستم!:blush:
چقد حرف زدم امروز،ما رفتیم،عززززت زیاد...
منم خوبم دارم به زندگیم به روحیه ام نظم میدم تا آرامش بیشتر پیدا کنم
گاهی از غم خالی میشوم و گاهی پراز غم
گاهی تک و تنها در خلوت ذهنم قدم میزنم و گاهی تهی از درون میشوم
گاهی به او می اندیشم که برای من دنیایی است و گاهی در دنیای او هیچ میشوم
گاهی در گذشته غوطه ور میشوم و گاهی به آینده ام امید میبنم و آرام تر میشوم
دلم برای دوستایی که اون اولا داشتم (قبل از اینکه جریان منتقد درونی و باز نکردن تاپیک های غیرسرگرمی مطرح بشه) تنگ شده...
asemani
bird1
شیدا.
she
barani
و بقیه بچه هایی که الان حضور ذهن ندارم.
دلم برای
meinoush
و
maryam123
هم خیلی تنگ شده.
و از ته دلم دعا می کنم مشکل
پاکان باران
و بقیه دوستانی که گرهی تو زندگیشون داشتن حل شده باشه، یا به زودی حل بشه.
با جوانه؟؟؟ برخوردی نداشتم، تاپیک هاش رو هم نخوندم، اما اسم یکی از تاپیکاش باعث شده بهش احساس نزدیکی کنم... انگار قبلا زندگی کرده باشمش...
راستی حال من همچنان خوبه! امیدوارم پرنده غریب ریحانه بهار.زندگی Sinead بی دل روزنه کامروا صابر امید65 فرهنگ27 فکور باران بهاری چشمک ویدا ترانه و بقیه دوستانی که الان حضور ذهن ندارم هم روزهای زیبایی رو بگذرونن... راحیل هم که خداروشکر حالش خوبه.
asemani یادت هست تو یکی از تاپیکا صحبت دوست دختر گرفتن بود؟ تو با یکی از بچه ها طوری صحبت کرده بودی که من ناراحت شدم؟ یادته برات نوشتم که چرا نظرش رو نقد کردی و چرا از کلماتی استفاده کردی که می تونه باعث آزردگیش بشه؟ یادته پستم حاوی دقیقا همون خطایی بود که تو کرده بودی؟ تو خطاب به یه نفر دیگه، و من خطاب به تو! ( متاسفانه یبار در مورد barani هم اینکار رو کردم)
وقتی جوابی که بهم داده بودی رو خوندم، بهت زده شدم!
همه آدمها تو قلبشون یه چیزی دارن... یا قلبشون تو یه چیزی ریشه داره... تو از اون دست افرادی هستی که می تونی در هر حالتی با اون چیز کانکت بشی، و طرفت رو از خشم و تاریکی آزاد کنی...
بچه ها برای همتون بهترین ها رو آرزو می کنم... دوستتون دارم... مواظب خودتون باشید...
منم خوبم:)
بعضی ها خیلی وقته خبری ازشون نیستا
maryam123
پاییزان
جناب sci
سارابانو
سرافراز
پیدا
gole kaghazi
امیدوارم هر جا هستن خوب باشن
بالهای صداقت عزیزم هم که میاد ولی ساکت و بی سرو صدا!
دلم برای روزهای شلوغ تالار تنگ شده:(
راستی کسی خبر نداره تولد تالارچه روزیه؟شنیدم پارسال شارژ هدیه دادن:excitement:اونم شارژ انجمن آزاد!!!!!!!!!!!!!!!!!
ترانه اانحجمن آزاد هم خبری نیست . والا به خدا .
چراااا ترانه،من خبر دارم،نیگا برو این تاپیک :
http://www.hamdardi.net/thread12896-2.html
من دو سه روز بود کمرنگ شده بودم،نمیومدم تالار،یهو اومدم دیدم اوه اوه،همه شکلاتی شدن و سر من بی کلاه مونده :315:
آخه قرعه کشی انجمن آزاد بین پررنگا بود
البته یکی از دوستان یهو اومد گفت بیا این پسوردم،برو انجمن آزادو ببین :glee:
چه رفیق نازنینی بود،روحش شاد و یادش گرامی... :adoration:
این omid65 و اینجور نبینید،بچه ام انقدر ذوق داشت بره انجمن آزاد :311:
میخواست دوران طلایی انجمن آزادو بسازه...
حالا انقدر پنچر و فاز منفیه :101:
---------------------------------
تو پست قبلی ام فسدو اشتباه نوشتم،فصد درسته :)
taraneh89 توی خوابم بودی ....خیلی نگرانت شدم ... دختر تو مگه کار و زندگی نداری ، توی خواب مردم رژه می ری؟!!!
جدای شوخی ، برات دعا کردم خوب باشی و سرزنده ... صدقه هم دادم که بلا دور باشه
آسه میام آسه میریم ،یاد بگیریم چه جوری میشه با تالار کار کرد دی:
ببین که جای شکلک هم می تایپم ;)
یه کم هم مشغول زندگی هستم ... زندگی زیباست ...
زندگی خالی نیست مهربانی هست سیب هست ایمان هست ....
واقعا وقتی میری توی عمق زندگی ، وقتی یاد می گیری سرو صدای مشکلات را نشنوی یا وقتی می شنوی ، خیلی بهشون بها ندهی ... خیلی حال می کنی ... و می بینی چقدر زندگی و زنده بودن قشنگه ...
میگن روزهایی هست که میری تو فکر
روزهایی هست که فکر میکنی چه کردی و حالا چه کاره ای
انگار این روزا هم یه جورایی از همون روزهاست
میخوام یه تصمیمی بگیرم اما دودلم از یک طرف غرورم اجازه نمیده و از یک طرف دلم میگه انجامش بده
روزهایی هست که روزنه دنبال یک روزنه واسه رهایی از افکارش میگرده
من به مثابه یک شب تار، ناگهان بر عبور آدمکان خیال و ظهور پیشوایان زوال رخت می بندم ساکت و ارام و بی پروا تاختنم را دوست دارم آسمان خیال تو را نیز دوست دارم خداوندا جبروتی داری عاری از هر عنصری که ملکوتی باشد و خودت هم میدانی و باز میان این صحنه و پرواز قاصدکهای زمانه پلی میبینم و اسمی از طلوع نمی برم باش تا بهتر و بهتر باشم
با سلام به تمام دوستان همدردی
میلاد امام علی (ع) و روز قشنگ پدررو به تمام پدرای تالار تبریک میگم.....
امیدوارم در این روز همه مردا و پدرا بخندند و شاد باشن........:72:
پدر بهترین نعمت در زندگی هر فردیه آرزومندم همه پدرا همیشه سالم و تندرست باشن و سایه شون همواره بر سر ما باشه.....:310: