RE: حال و احوال یاران همدردی (5)
سلام یادی از اعضای قدیمی تالار چند وقتی توی تالار نیستند
خانم نازنین 1 خانم داملا خانم شادی خانم رو زن خانم بلوم گرد افریداقای لرد حامد اقای بی بی خانم موعود خانم صبا 2009
خانم شیدا حاتمی خانم گل مریم اقای کامران خانم طاهره خانم انی چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است امیدوارم زودتر به تالار برگردیدبراتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72::72:
سلام به اعضای خوب تالار
من حق عضویت تمام شود برای همیشه از تالار می روم صددرصد برای همیشه از تالار می روم
بنده از مدیریت صندلی داغ استعفا می دهم امیدوارم مدیران تالار مدیرجدید صندلی داغ انتخاب کند
امیدوارم مدیر جدید صندلی داغ در صندلی داغ موفق باشدمن خیلی ناراحت هستم
همه اعضای قدیمی تالار رفتند من باید بروم تلاش و زحمت در تالار بی فایده بود
باتشکر
:72::72::72:
سلام آقای ابراهیمی
شما که نباید انقدر زودرنج باشی که تا دو روز حالت رو نپرسیدن ناراحت بشی . منو ببین کلی وقت نبودم هیچکس هم نگفت باران زنده است یا مرده منم اصلا به روی خودم نیاوردم انگار نه انگار.:301:
یکم دل نازک شدی آقای ابراهیمی . کی گفته تلاش و زحمت شما تو تالار دیده نمیشه نصف تاپیک های جذاب این تالار رو شما باز کردی . بدون شما تالار صفا نداره .کجا میخوای بری دلت میاد مارو بذاری بری.........
سلام به همه دوستانم
از سفر برگشتم
فکر نمیکردم اگر بیام تالار با خبر رفتن بهترین دوستم "نازنین 1" در تالار مواجه بشم که شدم. اما خوب همه ما مجبوریم یک
روز خداحافظی کنیم .
و اما در باب سفر...
روبروی ضریح ایستادم
کلی حاجت مند بهم سفارش کرده بودن و گفته بودن سلامشون رو به آقا برسونم و دردهاشون رو به آقا بگم.
اما روز اول وقتی رسیدم مقابل ضریح دیدم جز عرض ادب و ارادت و ابراز دلتنگی و اشک چیز دیگری نیست که به آقا
بگم.
حس کردم وقتی از حرم زدم بیرون سبک شدم.
دفعه بعد که رفتم کوله بار حاجات دوستان رو در مقابلشون پهن کردم و حاجاتشون رو به امام مهربانی ها سپردم و
جالبه که باز جز عرض ادب و ابراز دلتنگی برای خودم حاجتی نداشتم. انگار تنها حاجت من دیدار یار بود و دلتنگی که
با دیدنشون تمام غصه ها از دلم پر کشید. احساس کردم آقا با حوصله به نجواهای من و همه گوش میده و با
مهربانی بهمون توجه داره.
دلم رو به ضریح عشق آقا گره زدم و باهاشون وداع کردم و ازشون خواستم که همتون رو بطلبه که خودتون ازش
حاجت بخواین و دعاتون کردم.
انشالا هر چه زودتر قسمتتون بشه.
:72:
زیارتتون قبول باشه بهار شادی عزیز !
انشالله که هر چه زودتر حاجت روا بشم !
نازنین که نرفته ، برمیگرده.
.
.
در باب احوالات می خواستم بگم که یعنی ساخت یه تاپیک آلاچیق کل کل مگه چقدر زمان می بره ، ها ؟!
خداحافظی های اعضایی كه از تالار می روند (2)
به به سلام خدمت خانم زهره گرامی، با ظاهری نو
خیلی خوش برگشتید به تالار، تبریک میگم سطح دسترسی جدیدتون رو.
سلام به همه
خوبيد؟
اول از همه بهار شادي زيارتت قبول
خدايي منو يادت بود؟؟؟دعا كردي مشكل منم حل بشه؟
اومدم بگم به لطف راهنمايي هاي دوستان و يك سفر كوتاه حالم خيلي بهتره و اين موج رو به سلامت رد كردم:D
حالا تا موجهاي بعدي...
نازنين هم نرفته و شرايطش كه درست بشه برميگرده ايشالا
از راهنمايي هاي همه تون ممنون:72:
زهره عزیز سلام
بعد ده روز رسیدنت بخیر
جات حسابی اینجا سبز بود و خوشحالم که برگشتی
رنگ قهوه ای هم مبارک حسابی برو انجمن آزاد:311:
منتظر پست های خوبت هستیم:46:
من فکر کنم امروز باز یه سوتی دادم،
در تاپیکی که همه خداحافظی می کنن من به خانم زهره سلام میکنم.
البته بهم حق بدید، صبح ساعت 5 خوابیدم، ساعت 7 بیدار شدم، یه کمی گیج هستم،
چون اون پست رو گزارش دادم که حذف بشه، اینجا مجددا به خانم زهره سلام عرض میکنم و بهشون ارتقای سطح دسترسیشون رو تبریک میگم.
سلام به اعضای خوب تالار
من تصمیم صد درصد گرفتم برای همیشه از تالار می روم دلیل رفتن از تالار با مدیران تالار مشکل دارم تالارهمدردی برای من ارزش ندارد تلاش و زحمات در تالار بی فایده بود خیلی ناراحت هستم از مدیریت صندلی داغ استعفا دادم امیدوارم مدیرجدید صندلی داغ موفق باشیدمدیرهمدردی و تالار خیلی متاسف هستم مدیران تالار خوشحا ل باشید خانم نازنین 1 از تالار بیرون کردید من از تالار بیرون کنید اشکلا ل ندارد من از تالار می روم ممنون
:72::72::72: