بی بی عزیز خیلی خوش آمدی
منتظر سوغات هستیم اااااا
زیارتت هم قبول
راستی از ماهی خبری نیست ماهی جان یادت هستیم جات سبزه
نمایش نسخه قابل چاپ
بی بی عزیز خیلی خوش آمدی
منتظر سوغات هستیم اااااا
زیارتت هم قبول
راستی از ماهی خبری نیست ماهی جان یادت هستیم جات سبزه
بی بی عزیز رسیدن به خیر :72:
خیلی خوش اومدی :72:
زیارت هم قبول:72:
راستی نکنه شما هم مثل دلجو نسبت به زمان عقب ترید نسبت به ساعت ایرانی که می خواهید 15 .16و 17... برید سیزده :311:
مثل اینکه اینجا همه از ساعت و زمان ما عقب ترند و تعارفم رو پس می گیرم تا یه هفته دیگه ! :311:
هروقت 13 به در کردید وتموم شد 15 . 16 . 17.... به در خبرم کنید تا دعوتتون کنم:311::3
با با فکر نکنم اونجایی که بودید اینهمه اختلاف زمانی داشته باشه:311: الانم که بهاره و همگی تحت تاثیرند :311:
در مورد سوغاتی هم با بچه ها صحبت کردیم نردبون رو برداریم یه راه پله درست کیم تا راحتتر با چمدونها بیایید پایین:311:
ولی بی شوخی قدم همگی رو چشم ما:72:
به به دختر مهربون هم که به قهوه ایی ها پیوست. برو ببین واسه
ما هم بگو اونجا چه خبره:311:
راستی بچه ها من این تاپیک رو دیدم فکر کردم آقای کنجکاو نامزد کردند.خواستم بهشون تبریک بگم .دیدیم این یه
کنجکاو دیگه است.چه جوری اینجوری شده؟ مگه اینجوری نبود که سیستم نام کاربری تکرارای نمی پذیرفت؟:162:
اره خیلی جالب بود پاییزینقل قول:
نوشته اصلی توسط پاییزان2
اتفاقا منم فکر کردم این کنجکاو همون کنجکاوه بعد دقت کردم دیدم نه ایشون دقیق هستن :):311:
سلام به دختر مهربون قهوه ای مایه دار!!!!!
قهوه ای شدنت مبارک
راستی چی شد قهوه ای شدی؟
قهوه ای شدن چه طعمی داره؟
توصیه می کنی ماهم بریم وامی چیزی بگیریم، قهوه ای بشیم؟؟؟؟؟؟؟؟
چیه چرا اینجوری نگاه مینی؟رفوزه ندیدی؟
خوب نگاه کن...انقد بدم میاد از این بچه درسخونا که میرن اون جلو میشینن و تند تند سوال میپرسن و هی بیست میگیرن..اخه دانشجو اگه مشروط نشه که دانشجو نیست...اخر کلاسو عشق است...شاگرد تنبل میشینه اخر کلاس و حواسش به درس نیست...نتیجش میشه همین که دو روزه درساشو میفته...
چیه؟نشستی بیرون گود و میگی لنگش کن
خیال کردی راحته...خیال کردی من فرشته ام...برو یه فرشته بیار اگه تونست با این همه مشکل دروغگویی و حسادت وچه و چه و چه رو بذاره جلو روش و خوب برانداز کنه و باهاش کنار بیاد و تازه قسط وام بده و تو ترافیک بمونه و هزار و یک بدبختی هم داشته باشه و بازم فرشته باشه حرفت قبول...
نمیشه..سخته...
شوت شدیم اینجا باز واسه تجدید دوره
بنده شاگرد جدید...رفوزه سابق...بهار 66 جدید
خوش برگشتی بهار.
کسی اون جوری نگاه نمیکنه!!!
ولی باید ی چیزی بگم ،عزیزم چرا فکر میکنی رفوزه شدی!خوب اصلا اینجا کلاس درس نیست و تو هم رفوزه نیستی!
شاگرد تنبل هم نیستی
تا هر زمان که بخوای و برات مفید باشه می تونی تو این جا بمونی ،موندن نشون نمی ده که چیزی بلد نیستی و باید چیزهای بیشتری یاد بگیری
رفتنت هم نشون نمی ده دیگه به اینجا نیازی نداری و چیز جدیدی برای یادگیری نیست
یعنی کلا بگم به اینجا به این دید نگاه نکن:)
خوب؟!
اینو گفتم که دوباره چند ماه دیگه حس نکنی فارغ التحصیل شدی:46:
بهار 66 ، عزیزیم ، خوش گلدی .
بهار66 عزیز سلام و خیلی خوش آمدی:46:
حیف نبود با اون آواتور قشنگ و تایپ دو رنگ و راهکارای با حوصله اینجا نمونی
بازم خوب کاری کردی که برگشتی آفرین عزیزم:72: