بابا ، چه خبره اینجا ؟!
مشهدی گل مریم زیارت قبول عزیزم . التماس دعا داشتم. دیر رسیدم همبازی ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا ، چه خبره اینجا ؟!
مشهدی گل مریم زیارت قبول عزیزم . التماس دعا داشتم. دیر رسیدم همبازی ؟!
نه انی دیر نرسیدی
مگه میشه انی جونم یادم رفته باشه؟ واست دعا کردم هر چه زودتر مشکلاتت برطرف بشه:203:
در ضمن خیلی خوشحالم که برگشتی :227::227::227:
،می ترسیدم تولدت یادت بره برنگردی:P:D
سلام
به به خانم آنی مادر :43:
خوش اومدی آنی خانم .........جاتون خیلی خالی بود .
شما نه از دلمون رفتید و نه از یادمون .مگه میشه کسی شما رو فراموش کنه ؟
من هم دعاگوی شما خواهر بزرگم بودم .
تولد شما هم انشاء الله به زودی برگزار میشه :72:
شما لطف دارید . صندوق پیامها پر بود از نامه های پر مهرتان
کیوان نازنین - ستار ه ی پرفروغ من - خانم دکتر دهکده همدردی - آقای ابراهیمی - گل مریم - بالهای صداقت وآقای سنگ تراشان محترم و.... از همه ی ایمیل ها و پیام های خصوصی که در این مدت برایم فرستادید و جویای حالم شده بودید ممنون .
دل من به واقع برای همگی تنگ شده بود .دلتنگی ام هزار و یک علت داشت .
گفته بودم برای تولدم بر می گردم . خلف وعده در قاموس آنی جا ندارد ( کیوان دعوا نکن تولد بازی اشکال ندارد :D) در ضمن بابت به یاد داشتن تاریخ تولدم از همگی تشکر می کنم .
سلام
خانم آنی !؟ :302::302::302:
وقتی گفتید میرید مرخصی یعنی از تالار میرید ولی از یاهو نه برای همین براتون پیغامی نذاشتم اما از گل مریم بپرسید ببینید ایمیلتون رو خواستم یا نه ؟ گل مریم هم گفت تو پروفایلتون هست اما من ایمیل شما رو نمیبینم فقط گزینه ارسال ایمیل به ... هست که من از این طریق به هیچکس نمیتونم ایمیل ارسال کنم .نمیدونم چرا ولی نمیشه تاحالا خیلی سعی کردم .
اما عذرخواهی میکنم که پیغام نذاشتم .و جدا" به یادتون بودم بدون تعرف میگم حتی بعضی از دوستان خصوصی روز تولد شما رو از من میپرسیدن چون حفظش کردم .
عزیزم چرا گریه میکنی . ایمیل و پیام خصوصی وسیله هستند ولی من مطمئن هستم که تو به فکر من بودی .
می دانی چرا ؟!برای اینکه من هم به تو عمیقا فکر می کردم و بسیار اعتقاد دارم که دل به دل راه دارد . من از طرف تو کلی موج مثبت گرفتم . ایمیلهای تو را از طریق دل دریافت کردم :228:.
پستی که ایمیل من ر ا از گل مریم خواستی ، دیدم . حالا چشمهای قشنگ خودت را پاک کن . خودم ایمیلم را برات می فرستم . :46:
از بابت یاد آوری روز تولد و به خاطر سپردن آن از تو نازنین همبازی ام تشکر می کنم . این محبت کمی نیست . افتخاری است برای من که دوستان خوب و محشری دارم . بترکه چشم حسود:46:
تو و گل مریم و خانم دکتر سارا و محمد ابراهیمی و...مداوما یاد آوری می کردید . این را هم خوب می دانم .:72:
آنی عزیز خیلی خوشحالم که برگشتی
امیدوارم آرامش لازم رو تو این مدت بدست آورده باشی و مثل سابق با انرزی تو تالار حضور داشته باشی
سلام:72:
من هم از اینکه برگشتید خیلی خوشحالم اما امیدوارم فقط به خاطر تولد نبوده باشه و دیگه از بین ما نرید .
تولدتون رو از همین الان تبریک می گم :72::72::72:
به به چه روزی بشه 28 آبان ، همه از همین الان تو فکر یه تولد حسابی برای آنی عزیز هستند.
موعود جان من اگه می دونستم تو نمی تونی از طریق همدردی به انی ایمیل بزنی ،حتما با اجازه انی بهت میدادم
چرا نگفتی عزیزم؟
شرمنده:shy:
آنی اسطوره صبر مادر نمونه امدنت مبارک:73::104::73::227: