نوشته اصلی توسط niloofar 25
سلام جناب خسته! ---------> علیک سلام سرکار خانم نیلوفر
دوست دارم یه جوری سوالای داغی رو که پرسیدین تلافی کنم و ا شرمندگیتون دربیام ولی نمیدونم چجوری!؟!----> خوب انتظار ندارید که من بگم چه جوری ؟ ما واسه خودمون چاه نمی کنیم!
فقط یه چیزی تو جوابهاتون خیلی برام جلب توجه کرد "که عشق آسان نمود اول ولی.."معنیش چیه!!! --------> بیت اول حافظه ، برای کسی که در نوجوانی شعر می گفته و بعدا وادی شعر را رها کرده خیلی معنا می ده . ( شعر شور شعور است )
نظرتون درباره کاربری به نام نیلوفر 25(از نظر نوع فعالیت و محتوای پستها!) -------> خوبه ، فقط وقتش را بیشتر کنید ! ببخشید حضور ذهن ندارم اظهار نظر کنم !
شما تو طراحی سری جدید تالار فعالیت داشتین /من چون خیلی سردر نمیارم تغییر خاصی حس نکردم ولی میتونم بپرسم چرا از رنگهای جذابتری استفاده نمیکنید!؟! ---------> فکر کنم شما با تم قبلی خیلی کار نکرده اید چون مهمترین تغییری که من مد نظرم بوده استفاده از رنگ های شادتر بوده که فکر می کنم چندان هم بی تاثیر نبوده ، به هرحال واقعیت اینه که من وقت زیادی هم واسه تغییرات عمده نداشته ام .
توضیحتتون درباره آواتارتون خیلی گنگ وتخصصی بود میشه یه کمی واضحتر و معمولیتر توضیحش بدین! -------> گاومیش درون آواتار من نماینده جریانی در دنیای کامپیوتر است که توی دنیای مجازی یه جور دین مجازی را نشان می ده ! معتقدین به این جریان تنها به خاطر پول کار نمی کنند بلکه به خاطر آرمان هایشان کار می کنند و آرمان هایشان در نوع و محصول کارشان موثر است.این تفکر طرفدارانی را در گوشه و کنار دنیا دارد که برای خود جامعه ای مجازی را تشکیل می دهند و به همدیگر در این راه کمک می کنند . و ....
ممنون و موفق باشید! -------> سلامت و سربلند باشید